a co do ewentualnej jazdy Piszcza w 2 lidze - nie wyobrazam sobie, zeby mogl jechac dla innej druzyny niz KMŻ
KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
- tezetomaniak
- Trener
Re: KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
wszyscy czekaja na newsy, ale na pewno nie na Twoje gowno wnoszące posty, ktore lada chwila wywolają kolejna niepotrzebna dyskusje. 
a co do ewentualnej jazdy Piszcza w 2 lidze - nie wyobrazam sobie, zeby mogl jechac dla innej druzyny niz KMŻ
Regdal pisze:Ale przecież ja nie uczestniczę w jakichkolwiek rozmowach,więc co ja mam wyjaśniać ? Skoro Ty coś wiesz o obecnych rozmowach,o forsie o której wcześniej wspomniałeś, to napisz proszę,może dowiemy się czegoś więcej,tu wszyscy czekają na jakieś "newsy".
Jest hasło rozmów Piszcza z KMZ. Ty wyjezdżasz z pytaniem o jakieś pieniadze sprzed dwóch lat, które się mają nijak do obecnych rozmów. Dlatego sie pytam co ma piernik do wiatraka a Ty teraz głupa palisz bo nie wiesz co odpowiedzieć.
Wiem, ze są rozmowy z Piszczem i to od dłuższego już czasu. Skoro nie ma żadnych informacji to tylko kretyn nie domyślił by się że chodzi o kasę. I jakbyś nie zrozumiał jeszcze to o kasę na ten sezon
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
tezetomaniak pisze:a co do ewentualnej jazdy Piszcza w 2 lidze - nie wyobrazam sobie, zeby mogl jechac dla innej druzyny niz KMŻ
Jeszcze nie tak dawno widziałeś Piszcza w parze z Knappem i to nie na żużlu tylko na lodzie (ja to odebrałem jako drwiny),dziwny zwrot w Twoim myśleniu.
Zajrzyj tutaj to sobie przypomnisz:
http://zuzel.info/viewtopic.php?f=10&t=162&start=350
harry pisze:Ty wyjezdżasz z pytaniem o jakieś pieniadze sprzed dwóch lat, które się mają nijak do obecnych rozmów.
To Ty wspomniałeś o forsie,ja tylko grzecznie zapytałem o jaką.
harry pisze:Skoro nie ma żadnych informacji to tylko kretyn nie domyślił by się że chodzi o kasę.
Wybacz,ale jasnowidzem to ja nie jestem.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2009, o 00:23 przez Regdal, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
- tezetomaniak
- Trener
zadnego zwrotu w moim mysleniu nie ma, przykro mi ze odebrales tamtego posta jako drwiny. Pozycja Piszcza na tym zdjeciu jest co najmniej niestandardowa :] co czyni zdjecie ciekawym i tyle. Zawsze uwazalem ze Piszcz na 2 lige BARDZO by nam sie przydal (Knapp zreszta tez) ;> A wtracenie o lodzie ehh - jakie ( i ile ) emotikony trzeba dac, zeby dla wszyskich bylo jasne ze post nie jest calkiem powazny
1000 :=)
1000 :=)
Regdal pisze:Wybacz,ale jasnowidzem to ja nie jestem.
Szkoda, Regdalu że jasnowidzem nie jesteś...bo w rozmowie o Rafała i jego ostatniego występu dziwiłeś się że to inni forumowicze nie są jasnowidzami
Regdal pisze:harry pisze:Ty wyjezdżasz z pytaniem o jakieś pieniadze sprzed dwóch lat, które się mają nijak do obecnych rozmów.
To Ty wspomniałeś o forsie,ja tylko grzecznie zapytałem o jaką.
A ja myślałam, ze to oczywiste o jaką, ale teraz widzę, jak bardzo się myliłam...
Czy poza siedzeniem na forum i czepianiem się wszystkiego masz inne zajęcia? Odkąd jestem na forum nie widziałam ani jednego twojego posta który wniósł by coś do dyskusji. Bije cie ktoś w domu czy co?
Ostatnio zmieniony 22 maja 2009, o 14:53 przez Aganesu, łącznie zmieniany 1 raz.
\m/
- _piotrusss
- Kadrowicz
Taki mały OT. Nie ma sensu pisać o tym jaki to Regdal jest niedobry i jak jego aroganckie wypowiedzi psują atmosferę, nie wnoszą nic do tematu itp. itd. Sam się o tym przekonałem. Nic sobie z tego nie zrobi, przemilczy i przy najbliższej okazji znowu zacznie pisać swoje. Jego prawo. Ponownie polecam możliwość ignorowania czyichś postów, jeśli są zbyt irytujące 
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Aganesu pisze:Odkąd jestem na forum nie widziałam ani jednego twojego posta który wniósł by coś do dyskusji.
Uhhhh, kawalek czasu! To juz tydzien? Popatrz jak to zlecialo..
Wszystkiego Najlepszego sedziwej jubilatce!
go! pisze:Aganesu pisze:Odkąd jestem na forum nie widziałam ani jednego twojego posta który wniósł by coś do dyskusji.
Uhhhh, kawalek czasu! To juz tydzien? Popatrz jak to zlecialo..
Wszystkiego Najlepszego sedziwej jubilatce!
Śmiej się. Pamiętaj, ze w tym przypadku nie liczy się czas od rejestracji, a ilość przeczytanych tematów, a uwierz, ze sporo ich przeczytałam. Większość postów pana R są nie wiadomo do czego i po co....
\m/
OKAganesu pisze:Śmiej się.
Aganesu pisze:Pamiętaj, ze w tym przypadku nie liczy się czas od rejestracji, a ilość przeczytanych tematów, a uwierz, ze sporo ich przeczytałam.
Ech, nasze forum kochane, nieprzebrana skarbnica wiedzy zuzlowej
Słusznie. Późna pora. Powinno byc " przyjechałby".
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Swoja droga jak nisko upadl zuzlowiec, ktory pare lat temu byl najwiekszym talentem w kraju, a jego jazde ogladalo sie z podziwem. Teraz jego angaz rozwazaja Pily i Lubliny z drugiej ligi :/.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
ja bym nawet nie rozwazal, tylko jak jest mozliwosc brac go od razu. A co bedzie robil poza torem to mnie malo interesuje, bo co by nie robil to i tak ponizej 10 pkt nie powinien spasc w zadnym spotkaniu
Kod: Zaznacz cały
PSŻ, w przypadku otrzymania korzystnej finansowo oferty, nie będzie robił przeszkód w zmianie barw klubowychtu moze byc problem z pozyskaniem tego talenciaka.
trening czyni mistrza.
harry pisze:A co ma KMŻ do TZ?
Tak coś mi się wydaje,ze to jedno miasto,jedno środowisko.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
i w swietle prawa zupelnie inna jednostka. O czym tu dyskutowac?
nie mam, ale jego umiejetnosci pozwalaja podjac takie ryzyko, choc nie wydaje mi sie ono jakos przesadnie wielkie
papi pisze:i w swietle prawa zupelnie inna jednostka. O czym tu dyskutowac?
No tak,to tak jak w kinie z tym dawnym TZ,coś tam było,potem zgasło światło i nic nie ma.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Gawrzyk pisze:jacek, wez daj na luz.
sa teraz inne priorytety i po co zaogniac atmosfere.
Słusznie,masz rację.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Fajnie ze to zrozumiales, szkoda ze musi Ci to tlumaczyc prawie o polowe mlodszy czlowiek na forum publicznym...