KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
Re: KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
Spoko porownanie Lyonsa do Adamsa
Widze Gelu, ze ciagle lubisz oldschoolowcow, kiedys Krzyzaniaki, teraz Lyonsy. Moze jeszcze Dariusz Łowicki, tez mlody nie jest 
tezetomaniak pisze:A co porabia Brhel ?
Gdzies czytalem, ze zapycha motory Siterze
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Spoko porownanie Lyonsa do AdamsaWidze Gelu, ze ciagle lubisz oldschoolowcow, kiedys Krzyzaniaki, teraz Lyonsy. Moze jeszcze Dariusz Łowicki, tez mlody nie jest
porownanie jedynie wiekowe - i nie tyle jestem zwolennikiem oldbojow co skutecznej jazdy. Nic na to nie poradze, ze w zuzlu od lat rzadzi doswiadczenie i to na kazdym poziomie - od Grand Prix po 2 lige. Mozna oczywiscie sprowadzac pietnastu mlokosow i liczyc na cud, ale w 90 procentach efekt jest taki jak z Lambertem w Rawiczu. Oczywiscie nie upieram sie przy Lyonsie bo jak przeanalizowalem statystyki jezdzi na poziomie zblizonym do Piszcza a nawet minimalnie slabszym. Czyli skórka nie warta wyprawki. Lepiej brac naszego.
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:powiedz Tomkowi Gollobowi, Adamsowi, Hancockowi, czy nawet Świstowi zeby dali sobie spokoj z ż�l�[/quot[]
wszyskim wyzej wymienionym zuzlowcom forma spada z roku na rok, albo bedzie spadac. mimo to sa nadal czolowka swiatowa. Dla nich zuzel to wciaz nr 1 w zyciu.
Jackowi Gollobowi czy Lyonsowi tez spada forma, tylko ze do dennego poziomu. Malo jazdy, coraz mniej sily, kondycha siada ;]
Reasumujac: Tomek Gollob w swoim najgorszym momencie kariery i tak jest lepszy od bedacego w zyciowej formie Lyonsa.
Jest jakas roznica Gelu ;] ?
edit:
Ostatnio zmieniony 20 maja 2009, o 16:15 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
odnosze wrazenie ze chciales za wszelką cene cos odpowiedziec - a czy z sensem czy bez to juz nie mialo znaczenia. w kazdym badz razie jezeli juz musisz polemizowac poszukaj jakichkolwiek argumentow.
Piszcza odprawili z Poole. może rzeczywiscie warto byłoby go ściągnąć??
http://www.przegladzuzlowy.pl/2009.05.2 ... oole#start
http://www.przegladzuzlowy.pl/2009.05.2 ... oole#start
Każdemu jego Everest...
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
w Angli mozna miec 2 kluby jednoczesnie i Tomasz jezdzi w Pool Pirates i Birmingham Brummies i w Birmingham kreci dobre wyniki ;d a u piratów "troszeczke" gorzej mu idzie;] a więc zwoniło mu sie troche terminów w Angli ;]
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Patrząc na angielski terminarz T.Piszcza opuściłby mecze z Krosnem u Nas 11 czerwca i z Miszkolcem na wyjeździe 19 lipca.
Także nie jest tak źle. A kiedy się zamyka okienko transferowe,15 czerwca?
Także nie jest tak źle. A kiedy się zamyka okienko transferowe,15 czerwca?
No właśnie sprawdziłem i nie mogę uwierzyć
. Pomylił się kto czy co? Okienko trensferowe według art 213 zaczyna się 15 czerwca a kończy... 31 sierpnia
.
Piszcz nie może jeszcze jechać w play-offie w pierwszym meczu drugiej rundy, jest jeszcze puchar w terminie meczu z Opolem ( nie wiadomo czy ma podpisany ten termin) no i mecz w Łodzi będzie jego czwartym meczem w pięć dni. Także na dobrą sprawę to przyjedzie na wyjazdy do Krosna i Piły i u nas z Rawiczem. No i wspomniane play-offy.
Piszcz nie może jeszcze jechać w play-offie w pierwszym meczu drugiej rundy, jest jeszcze puchar w terminie meczu z Opolem ( nie wiadomo czy ma podpisany ten termin) no i mecz w Łodzi będzie jego czwartym meczem w pięć dni. Także na dobrą sprawę to przyjedzie na wyjazdy do Krosna i Piły i u nas z Rawiczem. No i wspomniane play-offy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
a ciekawe co na to sam Tomek Piszcz ;]
tezetomaniak pisze:a ciekawe co na to sam Tomek Piszcz ;]
A co w tym widzisz ciekawego ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
"Bezmózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach"
No i Regdal znow to samo w Twoim wykonaniu. A co Cie dziwi, że ciekawi kogos co Tomasz Piszcz mysli o startach w Lublinie w tym roku? Wiadomo zuzlowcy zmienaja zdanie 100 razy na dzien szczegolnie jak zbliza sie okres transferowy ( w tym wypadku okienko) i moglo sie wiele zmienic jesli chodzi o podejscie Tomka do jazdy w polskiej lidze. Tezetomaniak jest ciekawy i zadal glosno publicznie pytanie. Moze akurat ktos z Tomkiem niedawno rozmawial i bedzie potrafil na to pytanie odpowiedziec. Moze nawet Ty?
No i Regdal znow to samo w Twoim wykonaniu. A co Cie dziwi, że ciekawi kogos co Tomasz Piszcz mysli o startach w Lublinie w tym roku? Wiadomo zuzlowcy zmienaja zdanie 100 razy na dzien szczegolnie jak zbliza sie okres transferowy ( w tym wypadku okienko) i moglo sie wiele zmienic jesli chodzi o podejscie Tomka do jazdy w polskiej lidze. Tezetomaniak jest ciekawy i zadal glosno publicznie pytanie. Moze akurat ktos z Tomkiem niedawno rozmawial i bedzie potrafil na to pytanie odpowiedziec. Moze nawet Ty?
http://espeedway.pl/news,allsvenskan_gr ... 133,2.html
Zobaczcie dzisiejsze wyniki R. Tornqvista , jednak potrafi jechać, pokazuje to po raz kolejny.
Może warto jednak się nim zainteresować, ciekaw jestem jakby się zaprezentował na tle naszych juniorów?
Może w końcu mielibyśmy swojego Simona Gustafsson-a?
Zobaczcie dzisiejsze wyniki R. Tornqvista , jednak potrafi jechać, pokazuje to po raz kolejny.
Może warto jednak się nim zainteresować, ciekaw jestem jakby się zaprezentował na tle naszych juniorów?
Może w końcu mielibyśmy swojego Simona Gustafsson-a?
-
Speedway Fan
- Senior
tyle, ze Robin ma 22 lata wiec juniorem juz nie jest 
mikas pisze:"Bezmózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach"
Jak Regdal nie chce to ja napiszę, że jednak Piszcz zmienił zdanie i już mu pasuje jeżdżenie w 2 lidze. W kazdym bądź razie rozmowy z kierownictwem są prowadzone. A co z tego wyniknie??? Zobaczymy.
Oczywiście sprawy rozbijają się o kasę, skoro jeszcze nie ma żadnej informacji.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Oczywiście sprawy rozbijają się o kasę, skoro jeszcze nie ma żadnej informacji.
O tę z przed 2 lat ? czy o tegoroczną ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
no i dobrze - trzeba jakos sie ratowac skoro Hlib ma jezdzic w Pile 
Oczywiście, że o tegoroczną. A co ma KMŻ do TZ?
z dobrego zrodla wiem, ze Rymel nie bardzo ma ochote jezdzic w Miszkolcu. ciekawe gdzie wyladuje...
carpe diem!
bartosch pisze:z dobrego zrodla wiem, ze Rymel nie bardzo ma ochote jezdzic w Miszkolcu. ciekawe gdzie wyladuje...
o to to to = poproszę
harry pisze:Oczywiście, że o tegoroczną. A co ma KMŻ do TZ?
Ja nie wiem co ma,jak Ty wiesz to napisz.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Nie mam zielonego pojęcia co ma KMZ do TŻ i dlatego nie rozumiem dlaczego w obecnych rozmowach władz KMZ z Piszczem miałaby być poruszana ta kwestia. Myslałem że to Ty wyjaśnisz.
Gelo pisze:bartosch pisze:z dobrego zrodla wiem, ze Rymel nie bardzo ma ochote jezdzic w Miszkolcu. ciekawe gdzie wyladuje...
o to to to = poproszę
Mozna byloby sprobowac go sprowadzic do nas. Jak dla mnie jest to jeden z najlepszych obcokrajowcow na 2 lige. Tylko pytanie czy Miskolc bedzie chcialo go puscic. Jakas tam szansa pewnie jest, tym bardziej, ze jakos watpie w te ich zapowiedzi o walke o awans. Rok temu przeciez odpuscili baraze z braku $$$.
harry pisze:Nie mam zielonego pojęcia co ma KMZ do TŻ i dlatego nie rozumiem dlaczego w obecnych rozmowach władz KMZ z Piszczem miałaby być poruszana ta kwestia. Myslałem że to Ty wyjaśnisz.
Ale przecież ja nie uczestniczę w jakichkolwiek rozmowach,więc co ja mam wyjaśniać ? Skoro Ty coś wiesz o obecnych rozmowach,o forsie o której wcześniej wspomniałeś, to napisz proszę,może dowiemy się czegoś więcej,tu wszyscy czekają na jakieś "newsy".
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl