Żużlowe różności
Re: Różności
hahahahahhaa
dawno sie tak nie usmialem 
Nie ma sie co smiac. Chcialem poczytac w autobusie, ale dalem sobie spokoj bo sie ludzie dziwnie patrzyli 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Okladke czytales caly czas?

Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nie
Ale mam w zwyczaju czytac prase od pierwszej strony do ostatniej, a akurat na pierwszych stronach Maly swieci golym torsem i tatuazami na kilku zdjeciach
Ja rozumiem, ze ten zabieg mial na celu zwiekszyc sprzedaz czasopisma rowniez wsrod plci pieknej, ale bez przesady
Ja rozumiem, ze ten zabieg mial na celu zwiekszyc sprzedaz czasopisma rowniez wsrod plci pieknej, ale bez przesady
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Ciekawe, ilu jeszcze naszych "asiorów" jeździ bez bielizny (vide: artykuł o naszych fotoreporterach)? 
od 1988 tylko SPEEDWAY
Gazeta jest spoko, tylko teksty za krotkie. Na kibel trzeba liczyc ze 2-3 artykuly, zamiast jednego dluzszego. Przeciez az sie prosilo by cos wiecej z tym Szalakiem i Bielakiem napisac, amaj o czym opowiadac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jak ja zaczynałem wyjazdy na stadiony poza Lublin w 1984 roku to oni już mieli na rozkładzie wszystko co tylko mozliwe w Polsce. Często, gęsto jeździliśmy razem pociągami to nasłuchałem się różnych historyjek...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Cooper pisze:Gazeta jest spoko, tylko teksty za krotkie.
Jezszce wracajac do tematu: Czytaliscie artykul "Czeski film" Mariusza Cwojdy? Czy tylko ja odnioslem wrazenie, ze caly artykul nie posiada ani jednego zdania zlozonego?:) Jest napisany jak telegram, ciezko to strawic troche. A widze ze ten Pan tworzy sporo tekstow do SS. Ja wiem, ze podstawowe wskazowki jaki dostal ten Pan to pisac krotko i zwiezle, ale tu traci troche amatorka i mnie sie nie podoba. Chyba, ze to ja jestem jakis dziwny:)
- tezetomaniak
- Trener
Cooper, nie pociągło Cie troche przy uzyciu slowa "kibice" ? 
Hmm, musze przyznac, ze ustawki na otwartym polu bez udzialu osob postronnych nie wbudzaja we mnie jakis negatywnych odczuc. Chce sie ktos bic i obydwie strony sie na to zgadzaja - kazdy jest dorosly i decyduje za siebie. Byle nie ucierpial nikt "z zewnatrz".
Oczywiscie pomysl z zatrzymywaniem w tym celu pociagu to zdecydowane przegiecie, ale nie widze wyjscia z tej sytuacji - moze niech PKP nie wynajmuje pociagow tym, ktorym nie ufa?:)
Oczywiscie pomysl z zatrzymywaniem w tym celu pociagu to zdecydowane przegiecie, ale nie widze wyjscia z tej sytuacji - moze niech PKP nie wynajmuje pociagow tym, ktorym nie ufa?:)
Cooper pisze:Cooper pisze:Gazeta jest spoko
Gazeta nie jest spoko i juz od poczatku, kiedy powstala rzeczywiscie tylko na potrzeby wyborow..
Zreszta przeczytaj i rozszyfruj:
" Szalikowcy zatrzymali pociąg, żeby pobić się z czekającymi na nich szalikowcami innego klubu. Policja nie przyjechała. - Jakby to była ustawka, to byliby ludzie z obrażeniami"
Jedni czekali na drugich, a drudzy zatrzymali awaryjnie pociag akurat w tym miejscu. Ale to wszystko to przypadek, inaczej bysmy sadzili, gdyby byli ranni.
Cooper pisal o magazynie Super Speedway

- tezetomaniak
- Trener
zgoda, w polu niech sie piorą, ale tak czy siak, okreslenie "kibic" do tego czegos na filmiku nie pasuje ;]
meesha pisze:Cooper pisal o magazynie Super Speedway![]()
a link dal do wybiorczej?
Zamieścił link w jednym poście, a w drugim powrócił do tematu żużlowej gazety
Kolejny przykład, że czasem lepiej napisać dwa posty jeden po drugim niż wszystko wrzucać do jednego
Kolejny przykład, że czasem lepiej napisać dwa posty jeden po drugim niż wszystko wrzucać do jednego
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
http://inwazjanapoznan.pl - moze my zrobimy akcje inwazja na Krosno .pl ?:)
Cooper pisze:Oczywiscie pomysl z zatrzymywaniem w tym celu pociagu to zdecydowane przegiecie, ale nie widze wyjscia z tej sytuacji - moze niech PKP nie wynajmuje pociagow tym, ktorym nie ufa?:)
To i tak dobrze, że wynajmują i dostawiają dodatkowe wagony oddzielone od reszty składu. Jak by się nie zgodzili to ja osobiście nie chciał bym jechać z tymi debilami w jednym składzie, bo wtedy pewnie normalnie by chcieli wsiąść jako pasażerowie. Najlepiej to jednak oddzielny pociąg, ale to za duża odległość niestety. Szkoda tylko ludzi, którzy nie dość, że jadą 10 godzin to jeszcze przez idiotów muszą dokładać 2 godziny więcej.
go! pisze:Cooper pisze:Cooper pisze:Gazeta jest spoko
Gazeta nie jest spoko i juz od poczatku, kiedy powstala rzeczywiscie tylko na potrzeby wyborow..
Zreszta przeczytaj i rozszyfruj:
" Szalikowcy zatrzymali pociąg, żeby pobić się z czekającymi na nich szalikowcami innego klubu. Policja nie przyjechała. - Jakby to była ustawka, to byliby ludzie z obrażeniami"
Jedni czekali na drugich, a drudzy zatrzymali awaryjnie pociag akurat w tym miejscu. Ale to wszystko to przypadek, inaczej bysmy sadzili, gdyby byli ranni.
No ale to akurat chyba slowa policjanta - nie dziennikarza
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Davv pisze:Cooper pisze:Oczywiscie pomysl z zatrzymywaniem w tym celu pociagu to zdecydowane przegiecie, ale nie widze wyjscia z tej sytuacji
Szkoda tylko ludzi, którzy nie dość, że jadą 10 godzin to jeszcze przez idiotów muszą dokładać 2 godziny więcej.
Żeby obejrzeć takie widowisko to chyba warto
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Wiem, że to trochę śmieszne. Jednak jak jedziesz z małym dzieckiem to chyba myślisz inaczej??
Mój nowy pomysł to wożenie na mecze w węglarkach. Tylko najlepiej przykryć jakąś plandeką, żeby nie powyłazili...
Mój nowy pomysł to wożenie na mecze w węglarkach. Tylko najlepiej przykryć jakąś plandeką, żeby nie powyłazili...
harry pisze:Davv pisze:Cooper pisze:Oczywiscie pomysl z zatrzymywaniem w tym celu pociagu to zdecydowane przegiecie, ale nie widze wyjscia z tej sytuacji
Szkoda tylko ludzi, którzy nie dość, że jadą 10 godzin to jeszcze przez idiotów muszą dokładać 2 godziny więcej.
Żeby obejrzeć takie widowisko to chyba warto![]()
. Niektórzy to płacą grubą forsę za ogladanie takich " gladiatorów". Załuję tylko że ten filmik taki krótki bo było kilka ciekawych akcji i kilka wątków dobrze się "rozwijało"
Dokladnie. Chlopaki powinni pomyslec o stronie komercyjnej swojego hobby, przeciez gdyby to deko ucywilizowac i obiletowac kazdy z nich moglby sobie odpicowac fajna Beemke
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- tezetomaniak
- Trener
no, a jakby sie umowili bez sprzetu, to moze bylaby szansa na olimpiade ? 
btw: ciekawe z czym bedzie sie kojarzylo slowo "Motor' chociazby ludziom z tego pociagu ;] na bank pierwsza mysla bedzie zuzel
btw: ciekawe z czym bedzie sie kojarzylo slowo "Motor' chociazby ludziom z tego pociagu ;] na bank pierwsza mysla bedzie zuzel