Nie bądźcie tacy pewni, że rozjedziemy Piłę to 30. Ich zawodnicy to nie są amatorzy z Miskolca. Moim zdaniem to po Łodzi i po nas najlepsza drużyna w II lidze. Jeśli mecz wyjdzie Bagerowi, Świstowi, dorzuci coś Charczenka z Pecyną, to może być ciekawie.
10.05.2009, Lublin -Piła
Re: 10.05.2009, Lublin -Piła
Andersen przywiózł w reklamówce silnik o ile pamiętam 
Nie bądźcie tacy pewni, że rozjedziemy Piłę to 30. Ich zawodnicy to nie są amatorzy z Miskolca. Moim zdaniem to po Łodzi i po nas najlepsza drużyna w II lidze. Jeśli mecz wyjdzie Bagerowi, Świstowi, dorzuci coś Charczenka z Pecyną, to może być ciekawie.
A moim zdaniem to właśnie jest zbieranina amatorów, którzy nie znaleźliby zatrudnienia nigdzie indziej. Świstowi i Bagerowi na razie faktycznie idzie świetnie, ale kolejni zawodnicy to brzydko mówiąc odrzuty. Pecyna i Rajkowski próbują jeździć na żużlu, chociaż pewnie wiele osób myśli, że zakończyli "kariery". Do tego przeciętniak Charczenko i słabiutcy juniorzy. Motor powinien odprawić ich co najmniej 55:35.
Fakty sa takie, ze zremisowali z Lodzia, ktora nas rozjechala. Badzmy ostrozni. Jestesmy faworytami, ale nie mozna lekcewazyc przeciwnika 
Rozumiem, że u nas jeżdżą zawodnicy, o których zabijało się pół ekstraligi?A moim zdaniem to właśnie jest zbieranina amatorów, którzy nie znaleźliby zatrudnienia nigdzie indziej. Świstowi i Bagerowi na razie faktycznie idzie świetnie, ale kolejni zawodnicy to brzydko mówiąc odrzuty. Pecyna i Rajkowski próbują jeździć na żużlu, chociaż pewnie wiele osób myśli, że zakończyli "kariery". Do tego przeciętniak Charczenko i słabiutcy juniorzy. Motor powinien odprawić ich co najmniej 55:35.
Tak jak napisał Sober - jesteśmy faworytami, ale lekceważyć Piły nie można.
Lekcewazyc nie powinno sie nikogo - przez szacunek dla przeciwnika, ale nie przesadzajmy z ta Pila - nie ma sie czego bac.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Mam pomysł na nowy transparent
LUBELSKA TAKTYKA - TAŚMA ZAWODNIKA

LUBELSKA TAKTYKA - TAŚMA ZAWODNIKA
Naczelny obrońca Karola Barana.
Mówiłem, szkoda było nowych opon na nich zakładac.

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
XV bieg zajebisty, fajnie, ze sie Twisty tak napial, to dzieki temu bylo ciekawie.
Slowa uznania za Klimka, szczegolnie za poczatek zawodow, gdzie "trzymal" wynik. Troszke zepsul ostatni start. Ale wynik 11+1 mowi sam za siebie.
Slowa uznania za Klimka, szczegolnie za poczatek zawodow, gdzie "trzymal" wynik. Troszke zepsul ostatni start. Ale wynik 11+1 mowi sam za siebie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Zawodnicy dnia : Rafał Klimek, Kiril Filinov, K.Baran . Pięknie.
Michaluk mistrz taśmy !! - sprytne zagranie (beznadziejny przepis)
Gdzie te 14 pkt Jacka, zgodnie z zapowiedziami?
Michaluk mistrz taśmy !! - sprytne zagranie (beznadziejny przepis)
Rafał - dwa wygrany starty z Twistym, po czym elegancko wywozi go pod bande
Jacek - 10+bonus w 4 startach to mało????? Ciekawe czemu odpuscil w 15biegu

Jacek - 10+bonus w 4 startach to mało????? Ciekawe czemu odpuscil w 15biegu
regulamin taki a nie inny wiec czemu nie wykorzystywac takich luk, szkoda tylko pierwszego biegu Michaluka.
poza tym ... 15 bieg - esencja speedway'a.
potracone na poczatku punkty uchronily Pile od wyzszej porazki.
szacunek dla Hall'a, mimo dnia wolnego
zawital do nas i na wszelki wypadek staral sie pomoc druzynie (gdyby nie upadek, to i wynik bylby lepszy).
ogolnie mecz po kontrola, troche mijanek. Filinow standardowo slabe wyjscia ze startu nadrabial fajnymi akcjami na dystansie.
poza tym ... 15 bieg - esencja speedway'a.
potracone na poczatku punkty uchronily Pile od wyzszej porazki.
szacunek dla Hall'a, mimo dnia wolnego
ogolnie mecz po kontrola, troche mijanek. Filinow standardowo slabe wyjscia ze startu nadrabial fajnymi akcjami na dystansie.
Ciekawe czemu odpuscil w 15biegu![]()
Ale pierdolicie bez sensu;]
Po pierwsze nie odpuscil XV, a po drugie gdyby pojechal to zrobilby te 13-14 z bonusami.
Zawody bardzo ciekawe i denerwujące.
J.Rempała - 1 bieg wolny, reszta ok, oby tak na wyjazdach śmigał.
J.Messing - cudów nie było, ale coś śmigał
T.Rempała - Lider z Rawicza, a tutaj słabo mimo 10 pkt
K.Filinov - Miodzio !!! waleczny, poprawi starty lepszy motor i będą ludzie z niego.
K.Baran - Super, szkoda taśmy
M.Michaluk - dobra taktyka trenera, chodź nie fair
R.Klimek - Takiego juniora co mecz by się chciało oglądać
R.Hall - Respekt !!
Dużo walki, mecz nie nudny, dużo walki ok
Co ten podprowadzający tak skakał ??? muchy go gryzły czy co ??? zaczepiał w lewo i prawo aż denerwowało.
Głupie przepisy PZPM skoro taśma to wykluczenie i nikt nie wyjeżdża, a ja już to powinno być 15m z tyłu jak w Anglii i po sprawie.
Uważam że to celowe zagranie było bo 14 czy 6 musi jechać 3 razy no i pojechał
I na koniec zmienić KOMENTATORA !!! to co dawał dziś to nie wiem czy śmiać się czy płakać.
J.Rempała - 1 bieg wolny, reszta ok, oby tak na wyjazdach śmigał.
J.Messing - cudów nie było, ale coś śmigał
T.Rempała - Lider z Rawicza, a tutaj słabo mimo 10 pkt
K.Filinov - Miodzio !!! waleczny, poprawi starty lepszy motor i będą ludzie z niego.
K.Baran - Super, szkoda taśmy
M.Michaluk - dobra taktyka trenera, chodź nie fair
R.Klimek - Takiego juniora co mecz by się chciało oglądać
R.Hall - Respekt !!
Dużo walki, mecz nie nudny, dużo walki ok
Co ten podprowadzający tak skakał ??? muchy go gryzły czy co ??? zaczepiał w lewo i prawo aż denerwowało.
Głupie przepisy PZPM skoro taśma to wykluczenie i nikt nie wyjeżdża, a ja już to powinno być 15m z tyłu jak w Anglii i po sprawie.
Uważam że to celowe zagranie było bo 14 czy 6 musi jechać 3 razy no i pojechał
I na koniec zmienić KOMENTATORA !!! to co dawał dziś to nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Michaluk pokazał jak beznadziejny jest ten przepis. Klimek ładnie, ale gdyby nie Baran i Rempała którzy blokowali odpowiednio Bagera i Śwista miałby po punkcie w biegu mniej(w 6 biegu wyprzedziłby Rafała Bager, a w 12 Tomek Rempała), co nie zmienia faktu że wynik osiągnięty przez Rafała jest dobry. W Pile Świst ładnie powalczył i dzięki niemu mieliśmy dziś emocje, a XV bieg i jego walka z Baranem palce lizać. Filinov dobry wariat, dać mu maszyne a sie zabije. Mecz na plus.
Przeciez ma maszyne, a to, ze nie umie startowac, to juz niczyja wina. Na trasie jest fajny owszem, ale z takimi parasolami jak Szymko, Charczenko i Pecyna to bylby troche wstyd nie powalczyc. Kiril musial ich wyprzedzac na trasie, bo pozstali nasi zawodnicy mieli ich daleko w dupie juz po starcie.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2009, o 18:37 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
mecz fajny za sprawa Swista!!!! nasi oprocz Barana i Klimka cienko , Twisty niemial co znimi robic, jak widze jak sie Jacek męczy na tych łukach to az mi sie żle robi, zrobił 10pkt na kelnerach w Opolu znowu 5 oczek.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

ale smuty wypisujecie przegrywany żle, wygrywamy jeszcze gorzej, Dajcie spokój, dla mnie wszystcy pojechali SUPER. GRATULUJE
Tez nie czaje tego - ile mial Jacek zrobic w 4 startach? 21 punktow? Messinga poprowadzil na 5:1 az milo bylo popatrzec (rozegranie luku).
To gadanie na temat Jacka to już robi się żałosne, że niby ile miał zrobić w 4 startach ? Akurat jest to ostatnia osoba którą można komentować, bo nawet nie ma co komentować - pojechał dobrze, swoje zrobił, w Lublinie jest praktycznie poza zasięgiem.
Meczyk super, w kilku biegach fajna walka. Zaprosiłem nowe osoby, spodobało się - na następny przychodzą. Fajna atmosfera, doping coraz lepszy, ogólnie duży plus.
Meczyk super, w kilku biegach fajna walka. Zaprosiłem nowe osoby, spodobało się - na następny przychodzą. Fajna atmosfera, doping coraz lepszy, ogólnie duży plus.
- tezetomaniak
- Trener
Mecz - bardzo fajny
Jacek - parodia, wchodzenie w łuki bez gazu to szczyt.
Kirił - kozak, jak mu klub nie da sprzegla to bierze na siebie odpowiedzialnosc za jego kontuzje ;]
Baran - lider z prawdziwego zdarzenia
Klimek - bardzo ładnie
Michaluk - bardzo ładnie
Tomek - liczyłem na troszkę lepsza jazde, ale i tak jest fajnie
Hall - szacun za przyjazd.
Świst - wyp****aj !
amen.
Jacek - parodia, wchodzenie w łuki bez gazu to szczyt.
Kirił - kozak, jak mu klub nie da sprzegla to bierze na siebie odpowiedzialnosc za jego kontuzje ;]
Baran - lider z prawdziwego zdarzenia
Klimek - bardzo ładnie
Michaluk - bardzo ładnie
Tomek - liczyłem na troszkę lepsza jazde, ale i tak jest fajnie
Hall - szacun za przyjazd.
Świst - wyp****aj !
amen.
Sledzio pisze:Co ten podprowadzający tak skakał ??? muchy go gryzły czy co ??? zaczepiał w lewo i prawo aż denerwowało.
sam sobie odpowiedziałeś. z tym, ze denerwować miało tego, kogo miało
Zwierzchowski podobno potrafił wygrywać mecze... podprowadzającym.
r
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
mustafa pisze:To gadanie na temat Jacka to już robi się żałosne, (...) w Lublinie jest praktycznie poza zasięgiem.
Świst włoił mu jakieś 100 m, w pierwszym starcie, bez próby toru.
Dla mnie Jacek jest kompletnie nieprzekonujący. Rozprowadzenie Messinga przeciwko Szymce i Charczence, jeśli kogoś podnieca, to ja już nie poradzę. Dziś miał jednego przeciwnika i poległ z kretesem.
Mecz fajny, Filinow wymiata
XV bieg w ścisłej czołówce tego, co na żużlu w życiu widziałem. Uznanie dla Barana i Śwista również.
tezetomaniak pisze:
Świst - wyp****aj !
dzieci, dzieci...
Nota bene, w XII biegu przepięknie skopał tyłki T. Rempale i Klimkowi.
Aha, i pytanko: czy dobrze widziałem, że Świst pocałował Barana w dłoń po ostatnim biegu kiedy podali sobie ręce?
Zerknijcie tez na wynik Krosno - Miszkolc (zwłaszcza w kontekście początku tego spotkania). A może nam by się udało...
Ostatnio zmieniony 10 maja 2009, o 19:18 przez ravajas, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Torsen pisze:mustafa pisze:To gadanie na temat Jacka to już robi się żałosne, (...) w Lublinie jest praktycznie poza zasięgiem.
Świst włoił mu jakieś 100 m, w pierwszym starcie, bez próby toru.
Bez próby toru zgadza się. Nie chcę już tak usilnie bronić Jacka, ale moim zdaniem w tym biegu był kompletnie nie spasowany, bo następne starty wyglądały już zupełnie inaczej. Jeździ jak jeździ, ale ostatecznie zdobywa punkty, a niektórzy nasi są bardziej lubiani, a tych punktów już tak nie zdobywają.