Plakaty
Re: Plakaty
Ja ze 2 plakaty powieszę na szybie sklepu na Pl. Zamkowym, duzo ludzi tamtedy chodzi.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Wyszedł "Żużel VS Niedziela".
To bardzo dobrze. Wiadomo, że żużel i wiadomo, że w niedzielę. A jeżeli ktoś wykaże zainteresowanie to już resztę zobaczy

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Torsen pisze:Wyszedł "Żużel VS Niedziela".
Niedziela ten ze szkółki?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:

Od jutra (popołudniu) plakaty będą do odebrania w klubowym barku dla wszystkich ktorzy chca pomóc w reklamowaniu niedzielnego meczu poprzez rozklejanie plakatów.
Na plakacie jest nadal bilet VIP,ciekawe czy tym razem faktycznie pojawią się takie w kasach? Oby,bo inaczej znów pod dachem będą lamentować ze nie ma takich wejściówek.
Mają być wejściówki "VIP", dlatego też zostały na plakacie 
P.S. JEŻELI KTOŚ KTO ROBI PROGRAM MECZOWY CZYTA TO FORUM, TO MOGE PRZESŁAĆ LOGO PILSKIEJ POLONII, ŻEBY NIE BYŁO TAKIEJ JAKOŚCI LOGA GOŚCI JAK W MECZU Z MISZKOLCEM
P.S. JEŻELI KTOŚ KTO ROBI PROGRAM MECZOWY CZYTA TO FORUM, TO MOGE PRZESŁAĆ LOGO PILSKIEJ POLONII, ŻEBY NIE BYŁO TAKIEJ JAKOŚCI LOGA GOŚCI JAK W MECZU Z MISZKOLCEM
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Przypominam ze od wczoraj w klubowym barku na stadionie są do odebrania plakaty do rozklejania po mieście.
My kilka plakatów przyczepiliśmy w naszej szkole. Oczywiście nie były kolorowe, bo wydrukowane czarnym atramentem i powielone na ksero.
W barku klubowym są kolorowe 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
One po to są w barku aby docelowo ich tam nie bylo tylko aby byly rozklejone, wiec kto ma jutro czas to zachecam do wybrania sie po kilka plakatow i rozklejanie w roznych miejsach. Juz dzis widzialem kilka na miescie, podobnie jak sa rozklejone plakaty reklamujace Finałowy mecz Montexu.Marun pisze:W barku klubowym są kolorowe
a ja mam pytanie jak jest z rozklejaniem takich plakatow? Można to robic wszedzie? Przystanki autobusowe? hipermarkety? itd ? Bo chyba nie do konca? Przykleil bym w tesco
ale ciekawy jestem czy to jakims mandatem nie grozi.
Pozdrawiam
grozi publicznym spaleniem na stosie
zabawne
naprawde hihram sie az z krzesła spadłem :] Pytam powaznie to i oczekuje powaznej odpowiedzi. jak stać Cię jedynie na tyle to daruj sobie głupie uwagi "kolego" :]
Pozdrawiam
czlowiek chce pomoc to go jeszcze skrzyczą .. ;/
Kodeks Wykroczeń
Art. 63a.
§ 1. Kto umieszcza w miejscu publicznym do tego nieprzeznaczonym ogłoszenie,
plakat, afisz, apel, ulotkę, napis lub rysunek albo wystawia je na widok publiczny
w innym miejscu bez zgody zarządzającego tym miejscem,
podlega karze ograniczenia wolności albo grzywny.
§ 2. W razie popełnienia wykroczenia można orzec przepadek przedmiotów stanowiących
przedmiot wykroczenia oraz nawiązkę w wysokości do 1 500 złotych
lub obowiązek przywrócenia do stanu poprzedniego.
Informacja ta wisi na przystankach autobusowych.
Polecam wejść do sklepu (najlepiej osiedlowego), zapytać się czy można powiesić plakat, zazwyczaj nikt problemów nie robi.
Art. 63a.
§ 1. Kto umieszcza w miejscu publicznym do tego nieprzeznaczonym ogłoszenie,
plakat, afisz, apel, ulotkę, napis lub rysunek albo wystawia je na widok publiczny
w innym miejscu bez zgody zarządzającego tym miejscem,
podlega karze ograniczenia wolności albo grzywny.
§ 2. W razie popełnienia wykroczenia można orzec przepadek przedmiotów stanowiących
przedmiot wykroczenia oraz nawiązkę w wysokości do 1 500 złotych
lub obowiązek przywrócenia do stanu poprzedniego.
Informacja ta wisi na przystankach autobusowych.
Polecam wejść do sklepu (najlepiej osiedlowego), zapytać się czy można powiesić plakat, zazwyczaj nikt problemów nie robi.
Marun pisze:W barku klubowym są kolorowe
Wiem, następnym razem postaramy się kilka wziąć. Tym razem nie było specjalnie na to czasu, więc mała prowizorka na drukarce.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Kibice pisze:My kilka plakatów przyczepiliśmy w naszej szkole. Oczywiście nie były kolorowe, bo wydrukowane czarnym atramentem i powielone na ksero.
Uwazam, ze szkoly to zajebiste miejsce na reklamowanie meczow plakatami. Tylko jest jeden problem. Jaki to ma sens, jesli plakaty sa dostepne dopiero w czwartek po poludniu?
Koper, Radzio czy inni blizej klubu, przekazcie wlodarzom, ze plakaty powinny byc gotowe na tydzien przed meczem a nie w czwartek.
Zreszta, moze jak dzis w RagnaRock bedzie p. Sprawka to sam z checia z nim pogadam bo mam pomysla
My się dzisiaj pojawimy w tym klubie. A tak w ogóle to wpuszczają tam niepełnoletnich? I jacy zawodnicy się pojawią?
Też uważam, że w szkole można dobrze reklamować, tylko rzeczywiście przydałoby się żeby plakaty były dostępne wcześniej, bo są mniejsze szanse, że wszyscy przeczytają o meczu jeśli je rozwiesimy dopiero w piątek.
Też uważam, że w szkole można dobrze reklamować, tylko rzeczywiście przydałoby się żeby plakaty były dostępne wcześniej, bo są mniejsze szanse, że wszyscy przeczytają o meczu jeśli je rozwiesimy dopiero w piątek.
Kibice pisze:A tak w ogóle to wpuszczają tam niepełnoletnich? I jacy zawodnicy się pojawią?
Specjalnie dla Was - Mordel Jerzy - wzór młodzieży
Lublin_Fan pisze:Kibice pisze:My kilka plakatów przyczepiliśmy w naszej szkole. Oczywiście nie były kolorowe, bo wydrukowane czarnym atramentem i powielone na ksero.
Uwazam, ze szkoly to zajebiste miejsce na reklamowanie meczow plakatami. Tylko jest jeden problem. Jaki to ma sens, jesli plakaty sa dostepne dopiero w czwartek po poludniu?
Koper, Radzio czy inni blizej klubu, przekazcie wlodarzom, ze plakaty powinny byc gotowe na tydzien przed meczem a nie w czwartek.
Zreszta, moze jak dzis w RagnaRock bedzie p. Sprawka to sam z checia z nim pogadam bo mam pomysla
Plakaty w sumie były gotowe dość wcześnie, brakowało jedynie loga Poloni, które otrzymałem w środę...
Czy w tym calym Ragna Rock jest TVP Sport? (czyli platforma "n", lub cyfra+?)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
KosaRKS pisze:Mają być wejściówki "VIP", dlatego też zostały na plakacie
Miały, ale jednak nie były
Sory, ale ja za to nie odpowiadam. Zostałem poinformowany, że ma być cena biletów VIP, bo mają być dostępne...