janek pisze:A co Tomicek ujechał w tym sezonie? I co ujedzie na nietrafionych silnikach?
Na wyjazd do Krosna pewnie będziecie chcieli Pawła Barana w składzie, a bez objeżdżenia nic z niego nie będzie.
To zart z Pawlem Baranem
janek pisze:A co Tomicek ujechał w tym sezonie? I co ujedzie na nietrafionych silnikach?
Na wyjazd do Krosna pewnie będziecie chcieli Pawła Barana w składzie, a bez objeżdżenia nic z niego nie będzie.
A tak wogóle to po co go brali, jeśli nie dadzą mu szansy występu?
janek pisze:Wiem że jest cienki na treningach, ale dałbym mu szansę.
A tak wogóle to po co go brali, jeśli nie dadzą mu szansy występu?
W krośnie się przyda, z 5 punktów może zrobi, także gorszy od Jacka nie będzie (5 pkt Jacka w Rawiczu)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
kilar pisze:hahahaha
bo Janek chcial byc orginalny i miec swoje zdanie
JAG pisze:trening w czwartek o 15.30
tezetomaniak pisze:jest jakis oficjalny powod przelozenia treningu ?
tezetomaniak pisze:na każdym kroku ironia ;>
liczyłem na trening w czwartek, bo w piątek nie będę mógł przyjść. się lekko zdziwiłem i NORMALNIE ZAPYTAŁEM, KOMPETENTNYCH OSÓB.
tezetomaniak pisze:na każdym kroku ironia ;>
liczyłem na trening w czwartek, bo w piątek nie będę mógł przyjść. się lekko zdziwiłem i NORMALNIE ZAPYTAŁEM, KOMPETENTNYCH OSÓB.
tezetomaniak pisze:nastepny sie znalazl do robienia off topu.
tym którzy nie potrafią czytać, przypomnę, że zadałem pytanie czy jest jakiś oficjalny powód przełożenia treningu. wszystko co nastąpiło poźniej wywołał bkapusta, bo myslal ze jest smieszny ;] ciężko przeczytać kilka postów wstecz co kilar ?
istred pisze:A Klimek? Michaluk? Czy to już tacy gwiazdorzy, że treningu nie potrzebują?