Metalliczny pisze:A na cholerę ten Howe na Piłę ? Koleś wypadł słabiutko, miał być takim napieraczem i coś nie bardzo to wyszło.
Po to, zeby zobaczyc jak prezentuje sie na naszym torze. Ja go mimo wszystko z checia zobacze.
Metalliczny pisze:A na cholerę ten Howe na Piłę ? Koleś wypadł słabiutko, miał być takim napieraczem i coś nie bardzo to wyszło.
Gabor pisze:Dajcie już spokój z tym odsuwaniem Jacka od składu . Co prawda spisuje się znacznie poniżej oczekiwań ale nie widzę w naszej kadrze pięciu czy sześciu seniorów gwarantujących wiekszą zdobycz punktową w Lublinie niż Jaca. Kto miałby niby za niego jechać ? Tomicek , Stichauer .... nie żartujcie .
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
MLSpeedy pisze:Gabor pisze:Dajcie już spokój z tym odsuwaniem Jacka od składu . Co prawda spisuje się znacznie poniżej oczekiwań ale nie widzę w naszej kadrze pięciu czy sześciu seniorów gwarantujących wiekszą zdobycz punktową w Lublinie niż Jaca. Kto miałby niby za niego jechać ? Tomicek , Stichauer .... nie żartujcie .
Dla mnie to byle kto moze pojechac za Jaca. Jako kibic wymagam od niego 12-14 pkt w kazdym meczu. I nie obchodzi mnie jak i na czym/kim on to zrobi. Ma byc i tyle! W koncu po to zostal tu sciagniety...
MLSpeedy pisze:Gabor pisze:Dajcie już spokój z tym odsuwaniem Jacka od składu . Co prawda spisuje się znacznie poniżej oczekiwań ale nie widzę w naszej kadrze pięciu czy sześciu seniorów gwarantujących wiekszą zdobycz punktową w Lublinie niż Jaca. Kto miałby niby za niego jechać ? Tomicek , Stichauer .... nie żartujcie .
Dla mnie to byle kto moze pojechac za Jaca. Jako kibic wymagam od niego 12-14 pkt w kazdym meczu. I nie obchodzi mnie jak i na czym/kim on to zrobi. Ma byc i tyle! W koncu po to zostal tu sciagniety...
Zaraz, zaraz. Musiales zle zrozumiec moja wypowiedz. Chodziło mi o to, że nie można oceniać zawodnika tylko po zdobytych punktach jeśli w zasadzie pojechał tylko jeden bieg. Należy poczekać na relacje osób, które mecz widziały na żywo.Istred wyluzuj, Messinga w Rawiczu zlalby nawet Sternik, takie mialem wrazenie. A Tomicka to i ja bym mogl probowac;]
Poprzedni mecz tez byl zaplanowany na 15Boobi pisze:jak stare babynie lepiej ustalic jedna godzine na caly sezon zeby ludzie sobie wbili do glowy: aha niedziela godzina np. 15 to ide za zuzel. a tak to co mecz to inna godzina
pav pisze:Koper pisze:O 15.00.
To informacja oficjalna ze strony klubu, czy tylko gdzieś słyszałeś?
Boobi pisze:jak stare babynie lepiej ustalic jedna godzine na caly sezon zeby ludzie sobie wbili do glowy: aha niedziela godzina np. 15 to ide za zuzel. a tak to co mecz to inna godzina
Koper pisze:O takiej godzinie w poprzednim tygodniu mowil mi viceprezes klubu.pav pisze:Koper pisze:O 15.00.
To informacja oficjalna ze strony klubu, czy tylko gdzieś słyszałeś?