Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2010
-
Speedway Fan
- Senior
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2009
jakis transfer sie szykuje w Pile ? 
Opole się zbroi a my łódźmy się i czekajmy aż się niektórzy zawodnicy przebudzą
http://espeedway.pl/news,kolejne_wzmocn ... 24,12.html
http://espeedway.pl/news,kolejne_wzmocn ... 24,12.html
-
Speedway Fan
- Senior
Jedynie kogo moglbym w naszym skladzie widziec to Iwanowa reszta to przemilcze.
Jeszcze się zobaczy jak tam pojedziemy
A co chcesz od Bondarenko?? Dychę potrafi przywieźć nie jeden raz. I jak każdy ruski zadziorny i nie boi się trzymać gaz.
A może być tak że żeby nie było później płaczu że naszych asów przywozi za plecami "jakiś" ruski.
A może być tak że żeby nie było później płaczu że naszych asów przywozi za plecami "jakiś" ruski.
-
Speedway Fan
- Senior
Po meczu w Rawiczu chyba nikogo nie powinno zdziwic jak beda naszych wozic 
- tezetomaniak
- Trener
szkoda chłopaka, był na najlepszej drodze, żeby być(razem z Wardem), objawieniem sezonu
Lodzi to nie zaszkodzi, teraz pauzują, a potem mają banalne mecze. Nawet w Rawiczu jadą dopiero 21 czerwca.
Lodzi to nie zaszkodzi, teraz pauzują, a potem mają banalne mecze. Nawet w Rawiczu jadą dopiero 21 czerwca.
fajny turniej organizowany w Pile http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... ruzynoweg/
tylko jak dla mnie to troche za bardzo sie cenia
tylko jak dla mnie to troche za bardzo sie cenia
"Życie to jazda"
Tych, którzy będą chcieli przyjechać do Krosna na mecz KSM - KMŻ, chciałem poinformować, że zawody będą połączone z koncertami zespołów Moon Flower, Krusher i TSA. Nie wiem o której dokładnie wszystko się zacznie, ale myślę, że jak ktoś jest fanem tych zespołów, myśli się wybrać na Podkarpacie, to może to być przydatna informacja
Pozdrawiam.
bazyli pisze:Tych, którzy będą chcieli przyjechać do Krosna na mecz KSM - KMŻ, chciałem poinformować, że zawody będą połączone z koncertami zespołów Moon Flower, Krusher i TSA. Nie wiem o której dokładnie wszystko się zacznie, ale myślę, że jak ktoś jest fanem tych zespołów, myśli się wybrać na Podkarpacie, to może to być przydatna informacjaPozdrawiam.
TSA to nawet mozna posluchac
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
ROCK IS NOT DEAD!!! Koncerty będą przed, czy po meczu???
od 1988 tylko SPEEDWAY
Przed. Zaczynają się o 11.30.

bazyli pisze:Tych, którzy będą chcieli przyjechać do Krosna na mecz KSM - KMŻ, chciałem poinformować, że zawody będą połączone z koncertami zespołów Moon Flower, Krusher i TSA. Nie wiem o której dokładnie wszystko się zacznie, ale myślę, że jak ktoś jest fanem tych zespołów, myśli się wybrać na Podkarpacie, to może to być przydatna informacjaPozdrawiam.
TSA - legenda polskiego rocka, Krusher -heavy metalowa lokalna grupka, a kto to - Moon Flower?
DJPEPE pisze:TSA - legenda polskiego rocka,
kiedys sie nawet mowilo, ze to prekursorzy polskiego metalu
Zdecydowanie okreslilbym to mianem hard rocka
Teraz Gelu tak, ale dwadziescia pare lat temu mogli zaskakiwacGelo pisze:Zdecydowanie okreslilbym to mianem hard rocka
W Opolu także rzucił się w oko Ricky Ashworth, chcieliby go pozyskać na wzmocnienie w play-off 
go! pisze:Teraz Gelu tak, ale dwadziescia pare lat temu mogli zaskakiwacGelo pisze:Zdecydowanie okreslilbym to mianem hard rocka. Glos Piekarczyka typowo metalowy. Wiesz, dzis o Zeppelinach mowi sie ze byli inspiracja dla Metalliki a ci tworca metalu. A dzis? Dzieci na zabawach choinkowych sobie sluchaja
Za prekursorow metalu znawcy tematu uwazaja Black Sabbath. A 20 pare lat temu bardziej metalowe z polskich kapel bylo Turbo. A glos Piekarczyka? No coz TSA to nasza odpowiedz na AC/DC - bardzo podobne brzmienie i aranżacje, identyczne instrumentarium no i maniery wokalne. A AC/DC zespołem metalowym nazwać trudno
WĄTEK:
Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2009
Kocham to forum!

A żeby nie było OT...
Lipa, że koncert przed meczem o takich "niekoncertowych" porach...

Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2009
Za prekursorow metalu znawcy tematu uwazaja Black Sabbath. A 20 pare lat temu bardziej metalowe z polskich kapel bylo Turbo. A glos Piekarczyka? No coz TSA to nasza odpowiedz na AC/DC - bardzo podobne brzmienie i aranżacje, identyczne instrumentarium no i maniery wokalne. A AC/DC zespołem metalowym nazwać trudno. Nawet w wikipedii funkcjonują jako hard rock. Abstrahując jednak - jakby tego nie nazwac (bo i po co:)) fajnie sie teraz slucha TSA.
Kocham to forum!
A żeby nie było OT...
Lipa, że koncert przed meczem o takich "niekoncertowych" porach...
Gelo pisze:Zdecydowanie okreslilbym to mianem hard rocka
Z natury nie lubie szufladkowac, dlatego napisalem ogolnie rocka. Dla mnie TSA to typowy heavy metal - pasujacy do ryku motocykli-a na pewno w OPOLU!!!!
Zapraszam wiec na....wyjazd.
Gelo pisze:Za prekursorow metalu znawcy tematu uwazaja Black Sabbath.
Black Sabbath + Judas Priest powiedzialbym. Zaczynali razem ciezkie granie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Mecz w Krośnie najprawdopodobniej o 15, ale to jeszcze nic pewnego.
Nie znam programu całej imprezy, ale nie sądzę, żeby koncerty były przed meczem, a z pewnością nie wszystkie. TSA raczej na pewno powinno być po spotkaniu.
Nie znam programu całej imprezy, ale nie sądzę, żeby koncerty były przed meczem, a z pewnością nie wszystkie. TSA raczej na pewno powinno być po spotkaniu.