KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
Re: KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
Teemu to tzw. "melodia przyszlosci" :] Nie spodziewajcie sie ze dorowna chocby mnlodemu Messingowi
A to tak trudno mu dorownac ? Na pierwszy rzut oka nie jest lepszy od Michaluka.
Trzeba koniecznie wypożyczyć chociaż jednego polaka i liczyć na szybki powrót Barana .
Chciałoby się zobaczyć Piszcza na treningu ale cóż marzenia nic nie kosztują.
Chciałoby się zobaczyć Piszcza na treningu ale cóż marzenia nic nie kosztują.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Piszcz "marzeniem"
Niedlugo normalnie niektorzy beda sie domagac dla niego nominacji do kadry na DPS, bo przeciez swietnie rozgrywa luki i walczy dla kibicow;]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Piszcz "marzeniem"Niedlugo normalnie niektorzy beda sie domagac dla niego nominacji do kadry na DPS, bo przeciez swietnie rozgrywa luki i walczy dla kibicow;]
Hmm nie wiem z czym masz problem , ale chyba w tej sytuacji to najlepszy kandydat na zrobienie rywalizacji w składzie.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Podanie 
Uprzejmnie prosze o wyznaczenie rozpoczecia spotkania dnia 10 maja w Lublinie na jak najpozniesza pore ze wzgledu na to, ze niektorzy kibice jada dzien wczesniej na GP do Leszna i tam nocuja a chcieliby zdazyc na mecz w Lublinie nie bawiac sie na trasie za bardzo w Kubice
Osoby ktore maja kontrakt z kierownictwem klubu proszone sa o przekazanie niniejszej prosby
Dziekuje.
P.S. Mam jedno wolne miejsce noclegowe w Lesznie z 9/10 maja kilometr od stadionu, cena 30zł.
Uprzejmnie prosze o wyznaczenie rozpoczecia spotkania dnia 10 maja w Lublinie na jak najpozniesza pore ze wzgledu na to, ze niektorzy kibice jada dzien wczesniej na GP do Leszna i tam nocuja a chcieliby zdazyc na mecz w Lublinie nie bawiac sie na trasie za bardzo w Kubice
Osoby ktore maja kontrakt z kierownictwem klubu proszone sa o przekazanie niniejszej prosby
Dziekuje.
P.S. Mam jedno wolne miejsce noclegowe w Lesznie z 9/10 maja kilometr od stadionu, cena 30zł.
- tezetomaniak
- Trener
podpisuje sie rekami i nogami
!
Podanie 
Uprzejmnie prosze o wyznaczenie rozpoczecia spotkania dnia 10 maja w Lublinie na jak najwczesniejsza pore ze wzgledu na to, ze niektorzy kibice ida w niedziele do roboty na 19 i chcieliby obejrzec mecz do konca nie bawiac sie w sprintera na trasie Zygmuntowskie - Raclawickie
Dziekuje
No i co teraz?
Uprzejmnie prosze o wyznaczenie rozpoczecia spotkania dnia 10 maja w Lublinie na jak najwczesniejsza pore ze wzgledu na to, ze niektorzy kibice ida w niedziele do roboty na 19 i chcieliby obejrzec mecz do konca nie bawiac sie w sprintera na trasie Zygmuntowskie - Raclawickie
Dziekuje
No i co teraz?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Teraz to ja mam dylemat bo pasuje mi zeby start byl jak najpozniej [zebym zdazyl sie wyspac i przyjechac], a koniec jak najwczesniej [zebym zdazyl normalnie do domu wrocic, wyspac sie].
To moze ja napisze podanie o skrocenie zawodow?
To moze ja napisze podanie o skrocenie zawodow?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
No to byloby historyczne wydarzenie gdyby 15 biegow udalo sie u nas odjechac w 90 minut 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
ee nie przesadzaj, 2 lata temu z Gnieznem albo Grudziadzem mecz trwal krocej niz 90 minut : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
meesha pisze:No i co teraz?
Teraz prezes policzy ile wplynelo podan za przesunieciem do przodu a ile do tylu i podejmie decyzje o pozostawieniu godziny rozpoczecia bez zmian.
Spadaj meesha, normalni ludzie w niedziele nie pracują 
reszta posta nie byla wazna wiec poszla do kosza
reszta posta nie byla wazna wiec poszla do kosza
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2009, o 13:14 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamotałem sie ;p Najpierw chciał mecz mieć późno żeby zdążyć a teraz coś gada jak to by bylo milo wczesnie ten mecz zakonczyc 
hehe faktycznie, juz sam nie wiem czego chce
zaraz usune poprzedniego posta zeby meesha nie widzial 
To mikas. On jest ANTY z zasady. Czasami nawet anty sobie 
mikas pisze:Spadaj meesha, normalni ludzie w niedziele nie pracują
Ale ja nigdy nie mowilem, ze jestem normalny
Hmm, a o czym to byl ten temat
- tezetomaniak
- Trener
o tym, żeby mecz rozpoczął się jak najpozniej. Trzeba miec jakas hierarchie ;]
1. zuzel
.....
100. i dalej ;]
1. zuzel
.....
100. i dalej ;]
Czy ktoś na forum jest na tyle zorientowany i zechce sie podzielić wiedzą jak stan zdrowia Karola? Nie wiem dlaczego ale jakos wierze, ze ten chłopak bedzie dobrze jezdzil.
Ale czy jest sens?
Nie pytam z tego wzgledu, ze tam niby strasznie dziurawo itd. ale ogolnie jestem przeciwnikiem zbyt szybkich powrotow.
Nie pytam z tego wzgledu, ze tam niby strasznie dziurawo itd. ale ogolnie jestem przeciwnikiem zbyt szybkich powrotow.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja bym spróbował go dac na rezerwe, o ile oczywiście w Rawiczu zjawi się Howe...jak nie to raczej Baran pod 1. bo z Tomickiem w podstawowym nie ma sensu eksperymentować.
Cooper pisze:Ale czy jest sens?
oczywiscie ze jest - Karol rokuje na najlepszego naszego zawodnika. Rysiek? - fajnie ale jakoś mnie nie przekonał - nie widze go w Rawiczu czy Krośnie - Howe? niby najlepszy obco ale caly czas gramy "w ciemno". Odpowiedz jest prosta - jak K-lol bedzie gotowy na przyszłotygodniowe treningi - niech jedzie - to jest facet ktory moze wygrac z KAZDYM zawodnikiem i to PIERWSZEJ ligi.
- MikeMistrz
- Senior
Raczej mógł parę lat temu
, ale fakt ,że to nasz potencjalny lider.