Boobi pisze: przyszlo pod 3700 ludzi, z czego bilety mialo pewnie kolo 3000. mysle, ze jesli ten mecz nie wyszedl na plus to na pewno na zero.
znasz kontrakty zawodnikow ze piszesz takie rzeczy na forum ?
Boobi pisze: przyszlo pod 3700 ludzi, z czego bilety mialo pewnie kolo 3000. mysle, ze jesli ten mecz nie wyszedl na plus to na pewno na zero.
tezetomaniak pisze:
Boobi pisze:tezetomaniak pisze:
tak znam, co do groszaa tak powaznie to to jest druga liga, a ceny biletow prawie jak w I dwa lata temu. pisze na forum moja wlasna opinie i przypuszczenia
harry pisze:Myślę, ze po nauczce z tego roku prezesi w końcu pójdą po rozum do głowy i troche ogarną to szaleństwo.
harry pisze:Myślę, ze po nauczce z tego roku prezesi w końcu pójdą po rozum do głowy i troche ogarną to szaleństwo.
go! pisze:(...)Dlaczego ludzie nie pojda po rozum do glowy i nie ogarna szalenstwa wysokich podatkow? (...)
sadychor pisze:go! pisze:(...)Dlaczego ludzie nie pojda po rozum do glowy i nie ogarna szalenstwa wysokich podatkow? (...)
Ogarniaja na kazdym kroku. Faktura na to i tamto, podbijanie kosztow=mniejszy zysk, a to oznacza mniejszy podatek. Nie slyszales o takich manewrach
aqa pisze:hah ale macie bałagan na tym forumMecz Lublin - Miskolc a tu o slubach gadaja