Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Dzieki za komentarze - wszystkie. Postaram sie bledy wyeliminowac .Sorki za covery [2],ale pasowaly mi stylowo- brzmieniowo do Dario G. Wersja Queen jest niepodwazalna, jedyna i tylko takowa bedzie grana od tej pory.Eye ...nie pamietam, poszukam, napisze.
Glosnosc- trudno ustawic, gdy sie siedzi 5 m od startu, w szczelnie zamknietej kabinie, wszyscy obok gadaja, krzycza. Dopiero po 6-7 biegu zgloszono mi, aby sciszyc.
Glosnosc- trudno ustawic, gdy sie siedzi 5 m od startu, w szczelnie zamknietej kabinie, wszyscy obok gadaja, krzycza. Dopiero po 6-7 biegu zgloszono mi, aby sciszyc.
Mimo kilku niedociagniec, oprawa muzyczna wyglada coraz lepiej, szacun i oby tak dalej.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
PEPE jak mozesz to podaj tytul piosenki, ktora na tym filmiku http://www.mmlublin.pl/8217/2009/4/19/z ... gory=video
leci od 2:38 po wypowiedzi T.Rempaly
Chyba, ze ktos inny tez ja zna, to tez niech napisze 
leci od 2:38 po wypowiedzi T.Rempaly
Jak zawsze bylo sporo wrzutow na muzyke, to dzis trzeba pochwalic, poza drobnymi wpadkami muzyka naprawde udanie budowala atmosfere i mysle, ze wiekszosci sie podobala, mnie sie np. milo czekalo na mecz przy fajnej muzyce (i nie musi to byc nawet rock itp., mysle ze wiekszosc zaakceptowalaby tez hity np. z lat 70. i 80., byle by nie bylo szmiry disco-blysko typu krejzifrog, czy inne Feele).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Portek pisze:A i ja jeszcze poproszę na następny mecz tego pana co przed meczem tańczył, nie w rytm muzyki, ale zawsze troche śmiechu było
Muzyka miodzio szczególnie Guns N"Roses - Since I Don't Have You.
I oczywiście o wiele za głośno.
kilar pisze:PEPE jak mozesz to podaj tytul piosenki, ktora na tym filmiku http://www.mmlublin.pl/8217/2009/4/19/z ... gory=video
leci od 2:38 po wypowiedzi T.RempalyChyba, ze ktos inny tez ja zna, to tez niech napisze
Dario G - Carnaval De Paris
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Troche ciszej i bedzie super.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ja również dołączam do osób, które są zadowolone z oprawy muzycznej. Naprawdę dużo lepiej niż ostatnio. Przemyślane i z sensem. Tylko ta przeróbka We Are The Champions... no delikatnie mówiąc kiepska, ale tak jak mówiłem, reszta ok. Dzięki dla Dj Pepe.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Dołączam się do opinii, że muzyka na wczorajszym meczu była OK 
Doping natomiast na pewno będzie lepszy na bardziej zaciętym meczu.
Indorka, zamiast marznąć na pierwszym wirażu dołączyłabyś do sektora nad Bystrzycą
Doping natomiast na pewno będzie lepszy na bardziej zaciętym meczu.
Indorka, zamiast marznąć na pierwszym wirażu dołączyłabyś do sektora nad Bystrzycą
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
muzyka była ok, tylko zdecydowanie za glosno.
suchy1613 pisze: zamiast marznąć na pierwszym wirażu dołączyłabyś do sektora nad Bystrzycą
Dziekuje
GDyby z Waszego sektora bylo blizej do luku, nie trzeba byloby mnie namawiac na zmiane miejsca.Raz jeden ogladalam mecz z trybuny vipowskiej - i nigdy wiecej.Z najwyzszego 5 rzedu widok jest zupelnie plaski,ogolocony z emocji, ktore gwarantuja miejsca na wejsciu/wyjsciu z I luku.
Pomarudze jeszcze na jakosc widokow na naszym stadionie, nie dosc, ze krata to jeszcze ta wszechobecna siatka po kazdej stronie glowy
Szkoda, ze wczoraj nie bylo tych dlugich kolorowych pasow-flag na wysokosc sektora.Swietnie to wyglada,male wczorajsze flagi moglyby byc niezaleznie od tych dlugich - pochwala dla machaczy-wywijaczy kolorowym materialem na drzewcu.
No i jeszcze poruszana juz sprawa parkowania - nie czesto sie zdarzaja dwie imprezy(?) w tym samym miejscu i czasie, ale wczoraj to byl koszmar,dziwie sie gdzie parkowaly osoby ok godz.14.30,skoro przed 14.00 jedyne wolne miejsca to wertepy tuz przy wesolym miasteczku.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Mars pisze:Parkowały pod "Galą"
Ja ok. 15.00 zaparkowalem na tych wertepach ;/
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Zawsze można się przespacerować w takie ladne niedzielne popoludnie, albo skorzystac z komunikacji miejskiej. Nie gryzieNo i jeszcze poruszana juz sprawa parkowania - nie czesto sie zdarzaja dwie imprezy(?) w tym samym miejscu i czasie, ale wczoraj to byl koszmar,dziwie sie gdzie parkowaly osoby ok godz.14.30,skoro przed 14.00 jedyne wolne miejsca to wertepy tuz przy wesolym miasteczku.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Zawsze można się przespacerować w takie ladne niedzielne popoludnie, albo skorzystac z komunikacji miejskiej. Nie gryzieNo i jeszcze poruszana juz sprawa parkowania - nie czesto sie zdarzaja dwie imprezy(?) w tym samym miejscu i czasie, ale wczoraj to byl koszmar,dziwie sie gdzie parkowaly osoby ok godz.14.30,skoro przed 14.00 jedyne wolne miejsca to wertepy tuz przy wesolym miasteczku.Nawet wspomniane flagi na kijach udalo mi sie autobusem przewiezc wiec tym bardziej jak ktos jedzie na mecz tylko z torebka/plecakiem/podkladka pod program to nie bardzo rozumiem sens pchania sie samochodem, zeby pol godziny szukac miejsca a i tak wyladowac kilometr od stadionu...
Meesha misku puchaty to strzel se spacerek odemnie z bloku na stadion
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Kurde, wiedzialem ze sie zaraz odezwiesz
Mialem dopisac w nawiasie, ze nie dotyczy osob dojezdzajacych spoza Lublina. No to dopisuje 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Kurde, wiedzialem ze sie zaraz odezwieszMialem dopisac w nawiasie, ze nie dotyczy osob dojezdzajacych spoza Lublina. No to dopisuje
Hehe
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
meesha pisze:nie bardzo rozumiem sens pchania sie samochodem, zeby pol godziny szukac miejsca a i tak wyladowac kilometr od stadionu...
No bo samochod ma jezdzic, a nie stac, rdzewiec i sie nudzic
Gdyby podobne sytuacje powtarzaly sie czesciej, pewnie skorzystalabym z Twojej podpowiedzi.
Gdybym wiedziala, ze dostane taka bure od mojego ulubionego "pisarza forumowego" nie pisnelabym slowa.Ty, zawsze na posterunku ze swietnymi ripostami, teraz masz okropna mine, niemalze grzmisz z oburzenia, az sie boje.Przepraszam, ze marudze, kiedy Ty z tymi kijami...
Naprawde mi glupio, ze nie zwinelam Cie po drodze.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
na 1 maja jest od groma miejsc i nie ma problemow z zaparkowaniem nawet tuz przed meczem. A po zawodach nie trzeba stac w korku, bo wyjazd jest w przeciwna strone niz stadion 
niemalze grzmisz z oburzenia
Nie grzmie, ino podrzucam niesmiala propozycje
InDorka pisze:meesha pisze:nie bardzo rozumiem sens pchania sie samochodem, zeby pol godziny szukac miejsca a i tak wyladowac kilometr od stadionu...
No bo samochod ma jezdzic, a nie stac, rdzewiec i sie nudzic
Gdyby podobne sytuacje powtarzaly sie czesciej, pewnie skorzystalabym z Twojej podpowiedzi.
Gdybym wiedziala, ze dostane taka bure od mojego ulubionego "pisarza forumowego" nie pisnelabym slowa.Ty, zawsze na posterunku ze swietnymi ripostami, teraz masz okropna mine, niemalze grzmisz z oburzenia, az sie boje.Przepraszam, ze marudze, kiedy Ty z tymi kijami...
Naprawde mi glupio, ze nie zwinelam Cie po drodze.
Ej ej ej zaprzeczam jakoby moj samochod rdzewial!
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Ja tez powinnam zaznaczyc, ze rdzewieja wszystkie poza fordami, ktore brudza sie na rudo, a nie jak wszystkie na szaro 
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
InDorka pisze:Ja tez powinnam zaznaczyc, ze rdzewieja wszystkie poza fordami, ktore brudza sie na rudo, a nie jak wszystkie na szaro
Dokladnie.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
a do kibicow Orla dalej nikt sie nie dobral
chodzi mi o te, rzekome kary za pirotechnike na stadionie
http://foto.sportowefakty.pl/index.php? ... g=2715&z=7
http://foto.sportowefakty.pl/index.php? ... g=2715&z=7
InDorka pisze: pochwala dla machaczy-wywijaczy kolorowym materialem na drzewcu
Dzięki. Starałem sie jak mogłem, żeby to ładnie wyglądało z prostej startowej
Ale gdyby nie herioczna podróż Meeshy z drzewcem nic by z tego nie było.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."