Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

Re: Treningi

#1901 Postautor: mustafa » 17 kwietnia 2009, o 10:08

kilar pisze:Widze Gelu, ze na sile probujesz byc jakis taki orginalny (?), nie wiem jak to ujac... 3 lata temu tez w zaparte broniles Swista, mimo iz wiadomo co wyczynial na torze.

Zapominacie chyba, że to tylko druga liga i do takiej ligi kontraktowaliśmy zawodników. I tak jak Świst sobie teraz radzi w drugiej lidze, tak samo będzie sobie radził Jacek. Obaj mieli większe osiągnięcia niż Jeleń, no ale cóż teraz są już prawie emerytami, więc w wyższych ligach trzeba ustąpić miejsca innym.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#1902 Postautor: papi » 17 kwietnia 2009, o 10:14

widze co zdobyl, Twoim zdaniem to sa oszalamiajace sukcesy? Napisalem byl solidnym ligowcem, utalentowanym juniorem i to chyba tyle. Lata doswiadczenia sa jego duzym atutem, ale nie przeginajmy, ze Jelen ma mu buty czyscic

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1903 Postautor: bkapusta » 17 kwietnia 2009, o 10:17

papi pisze:widze co zdobyl, Twoim zdaniem to sa oszalamiajace sukcesy? Napisalem byl solidnym ligowcem, utalentowanym juniorem i to chyba tyle. Lata doswiadczenia sa jego duzym atutem, ale nie przeginajmy, ze Jelen ma mu buty czyscic

Nikt nie twierdzi, ze Jaca ma oszalamiajace sukcesy tylko, ze ma znacznie znacznie wieksze niz Jelen. Jelen pojechal raz w Finale IMP. Jaca chyba szesnascie razy. Jaca ma BK, SK, MMPPK, medale MDP i DPP, byl wielokrotnie reprezentatnem naszego kraju.

Nic oszalamiajacego ale Jeleniowi do tego daleko [chociaz potencjal ma].
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#1904 Postautor: papi » 17 kwietnia 2009, o 10:21

i Jelen w tym jednym zdobyl lepsze miejsce niz Jaca w swoich 16, ale ok nie ujmuje mu tego i mam nadzieje, ze przed Danielem wieksze sukcesy

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1905 Postautor: bkapusta » 17 kwietnia 2009, o 10:23

papi pisze:i Jelen w tym jednym zdobyl lepsze miejsce niz Jaca w swoich 16, ale ok nie ujmuje mu tego i mam nadzieje, ze przed Danielem wieksze sukcesy

W jednym wystepie to i Kujawa zostal mistrzem swiata.

Liczy sie jakas srednia - Jaco 16 awansami do finalu IMP udowodnil, ze potrafi bys solidnym zawodnikiem/sredniakiem.

Jelen nie udowodnil jeszcze nic - poza tym, ze ma potencjal. Tylko czy go odpowiednio wykorzystuje?
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1906 Postautor: kilar » 17 kwietnia 2009, o 12:29

Gelo pisze:wprost przeciwnie - nie staram sie byc oryginalny. tez mnie trzesie jak widze Jacka jadacego po łukach na dwa koła. Ale jeszcze bardziej sie trzese jak sie zasluzonego zuzlowca, ktory ciulal jakies punkciki w ekstralidze jeszcze kilka miesiecy temu odsyla po nauki do jakiegostam Jelenia. Trzeba byc albo totalnym ignorantem albo wyjatkowym zlosliwcem.

No wiesz przed Jeleniem jeszcze cala kariera, to dopiero drugi rok w extralidze. Byc moze za jakis czas i jemu bedzie mozna cos tam przypisac.

Przeciez napisalem wczesniej, ze na lubelskim torze Jelen radzi sobie znacznie lepiej niz Jacek. Wiec tu jest chyba lepszy, pewniejszy od Rempaly (ktory posiada szereg sukcesow, lecz w tej chwili nie majacych absolutnie jakiegokolwiek znaczenia), prawda ? I nawet na wczorajszym treningu mozna bylo zobaczyc kto jezdzi lepiej, plynniej i przede wszystkim ktoredy jezdzi. Dlatego tez uzylem slowa "nauki", bo na prawde nie chcialbym ogladac w niedziele, jak Wegrzy mijaja bezradnego Jacka jadacego pol metra od kredy.

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#1907 Postautor: neir1 » 17 kwietnia 2009, o 12:39

czy dzis cos trenujemy jak tak to o ktorej??
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#1909 Postautor: neir1 » 17 kwietnia 2009, o 13:10

po co robic problem ?? wystarczylo odpowiedziec dziekuje
;) pozdrawiam
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1910 Postautor: tezetomaniak » 17 kwietnia 2009, o 13:41

juz Gelo wprowadzil ulubiony temat z Jeleniem i wszyscy sie dali zlapac ;]
Wiadomo, ze TERAZ Jelen jest lepszy od Rempaly, a na lubelskim torze to w ogole nie ma dyskusji. I kto tego nie widzi nie jest ignorantem. Jest idiotą ;) EOT

na trening ! :D

.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1911 Postautor: kilar » 17 kwietnia 2009, o 17:21

Ladnie Filinov smiga :) Tomicek ciuniutko, juniorka jak zawsze Klimek, Michaluk i najslabiej mlody Messing. U Rempalow raz jeden, raz drugi wygrywal. Messing tez dobrze sobie radzil.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#1912 Postautor: mustafa » 17 kwietnia 2009, o 17:36

A jak Rempałowie na tle Messinga i Kiryla ??

janek
Kadrowicz

#1913 Postautor: janek » 17 kwietnia 2009, o 17:56

A jutro o której trening? :)

garsija

#1914 Postautor: garsija » 17 kwietnia 2009, o 18:02

Ponoc za pięć wpółdo,ale to nieoficjalne info :shock:
Widac jakas poprawe sprzetowa i w stylu jazdy u naszego "krajowego lidera"? A co do Tomicka to czarno widze jego miejsce w skladzie po powrocie K. Barana.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1915 Postautor: tezetomaniak » 17 kwietnia 2009, o 18:24

wszystko gra u Flinowa po dzwonie ?
i czy jego sprzeglo przetrwalo ta probe :)

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#1916 Postautor: K.A.M.I.L. » 17 kwietnia 2009, o 18:50

Po dzisiejszym treningu, mozna powiedziec, ze bylo dobrze. Jednak i tak wszystko wyjdzie w meczu.
Jacek Rempala - na zmiane wygrywal i przegrywal, chociaz pod koniec widac bylo, ze ma szybki sprzet na trasie
Tomek Rempala - bardzo rowna jazda, ze startu ladnie i na trasie rowniez. Po dzisiejszym treningu postawilbym na niego, ze zdobedzie najwiecej punktow.
Lubos Tomicek - bardzo slabo, nic ze startu, na trasie wolniutko.
Andreas Messing - po pierwszym nieudanym biegu, pozniej ladnie smigal. Szybk sie przebral i probowal pomoc mlodszemu Messingowi.
Kiryl Filinow - start tak samo jak wczoraj kiepski, ale na trasie niczym zawodnicy z Lodzi sprzed dwoch tygodni. W jednym biegu kiedy bracia R zamkneli Kiryla, ten nie odpuscil i chcial ich obu lyknac pod banda na drugim luku, ale walnal takiego dzwona, ze myslalem ze nie wstanie. Prawdopodobnie lancuch mu spadl i dlatego sie wywrocil. Za szybko chce wyprzedzac, dlatego nie ujmuje gazu i do przodu. Oby tylko taka jazda nie skonczyla sie kiedys dla niego gorzej, no i trzeba pamietac ze ma tylko jeden motor. Po treningu chodzilem po parkingu i Kiryl ma tylko zadrapane plecy.
Rafal Klimek - co tu duzo mowic pewniak wsrod juniorow.
Maciek Michaluk - w porownaniu z wczorajszym treningiem to rewelka, dostroil sprzeglo i w niedziele bedzie dobrze.
Jonas Messing - slabo, trzyma sie kraweznika kiedy pod kreda nic nie jedzie. Porownywalna jazda do Lubosa.

Jestem dobrej mysli co do meczu w niedziele.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1917 Postautor: Cooper » 17 kwietnia 2009, o 19:14

Mam prosbe, czy Kiril moze nie trenowac juz do meczu? Szkoda motoru 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#1918 Postautor: kilar » 17 kwietnia 2009, o 19:17

o wlasnie, o tym samym pomyslalem 8) Miejsce w skladzie juz wywalczyl :)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1919 Postautor: Cooper » 17 kwietnia 2009, o 19:31

A moze zamiast placic za bilety Jonasowi Messingowi poszukac jakiegos juniora polskiego do wypozyczenia? Patryk Dudek moze byc nieosiagalny, ale moze jakies inne propozycje?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Davv
Kadrowicz

#1920 Postautor: Davv » 17 kwietnia 2009, o 19:42

Gelu ty naprawdę masz jakieś kompleksy. Co ten biedny Jeleniewski zrobił tobie, że tak po nim jedziesz? Jakieś sprawy intymne czy co? W tym momencie jest 100 jak nie 500 albo więcej razy lepszy od twojego ulubieńca Jacusia Rempały i to nie podlega dyskusji. Wiesz gdzie zaczynał Daniel, w jakich warunkach się szkolił więc chyba różnica ma prawo być. Ja tam uważam, że jeśli udało mu się wyrwać z tego zadupia zwanego Lublinem i jeździ w Ekstraligowym Wrocławiu to o czymś to świadczy. Jestem też przekonany, że Jeleń nie przyjechał by (nawet na II ligowej emeryturze) w takiej formie fizycznej na mecz. To też jakoś w kiepskim świetle stawia Jacusia. Co było kiedyś to było, liczy się co teraz. Daniel w normalnym biegu przywiózł by pewnie Rempałę o pół okrążenia.

Bądź zdrów.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1921 Postautor: bkapusta » 17 kwietnia 2009, o 19:49

Davv pisze:Gelu ty naprawdę masz jakieś kompleksy. Co ten biedny Jeleniewski zrobił tobie, że tak po nim jedziesz? Jakieś sprawy intymne czy co? W tym momencie jest 100 jak nie 500 albo więcej razy lepszy od twojego ulubieńca Jacusia Rempały i to nie podlega dyskusji. Wiesz gdzie zaczynał Daniel, w jakich warunkach się szkolił więc chyba różnica ma prawo być. Ja tam uważam, że jeśli udało mu się wyrwać z tego zadupia zwanego Lublinem i jeździ w Ekstraligowym Wrocławiu to o czymś to świadczy. Jestem też przekonany, że Jeleń nie przyjechał by (nawet na II ligowej emeryturze) w takiej formie fizycznej na mecz. To też jakoś w kiepskim świetle stawia Jacusia. Co było kiedyś to było, liczy się co teraz. Daniel w normalnym biegu przywiózł by pewnie Rempałę o pół okrążenia.

Bądź zdrów.

Zara zara - nie przesadzajmy.

Ja wiem, ze kibic to takie zwierze co ma krotka pamiec ale bez przesady.

Za czasow trenerki Jasia Stachry w Tz Jelen byl akurat najczesciej gromiony na tym forum za brak pary w lapkach i odpuszczanie silowni.

Wszyscy chyba to pamietaja ile tu lecialo jobow na Daniela.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Davv
Kadrowicz

#1922 Postautor: Davv » 17 kwietnia 2009, o 19:54

Ile on miał wtedy lat? Skąd wiesz jak Rempałka w takim wieku się prezentował?

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#1923 Postautor: Portek » 17 kwietnia 2009, o 19:55

Z tego co piszecie można wywnioskować, że Kiryl może zagwarantować emocje w niedzielnym meczu. Ze startu słabo, ale walecznie na dystansie. Obyśmy byli świadkami dobrego widowiska i wygranej lubelskiej drużyny.

janek
Kadrowicz

#1924 Postautor: janek » 17 kwietnia 2009, o 20:00

Wszystko się zgadza, lecz jeśli tfu tfu ... zaliczy jakiś upadek, to nie będzie miał na czym startować w kolejnym biegu.
O której w końcu jutrzejszy trening?

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#1925 Postautor: K.A.M.I.L. » 17 kwietnia 2009, o 20:09

Nie wiem czy dobrze uslyszalem, ale wydaje mi sie ze o 10 ;)

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN