Mars pisze: ty mnie do szkoły wysyłać nie musisz jak zarobisz kiedyś w życiu więcej niż 5tys to daj znać.
Chlopaku ogarnij sie..
Mars pisze: ty mnie do szkoły wysyłać nie musisz jak zarobisz kiedyś w życiu więcej niż 5tys to daj znać.
Mars pisze:poprawna pisownia na forum nie jest do niczego potrzebna
tezetomaniak pisze:Mars pisze:poprawna pisownia na forum nie jest do niczego potrzebna
Tobie nie jest potrzebna. Wiedz tylko o tym, że nikt kto czyta Twoje posty, nie da Ci wiecej niż 15 lat.
$korzen$ pisze:Mars pisze: ty mnie do szkoły wysyłać nie musisz jak zarobisz kiedyś w życiu więcej niż 5tys to daj znać.
Chlopaku ogarnij sie..
Apocalips pisze:Ale niestety po Twoich postach widać, że jesteś starym zrzędzącym piernikiemBez obrazy
Mars pisze:ci którzy chcą to ogarną , koleżankę boli co innego moja mega krytyka na jej ulubieńców , może i ona po meczu stała po autograf , ludzie to jest forum a nie szkoła języka polskiego.Ja te rzemiosło ostatni raz miałem na maturze.
Mars pisze:ci którzy chcą to ogarną , koleżankę boli co innego moja mega krytyka na jej ulubieńców , może i ona po meczu stała po autograf , ludzie to jest forum a nie szkoła języka polskiego.Ja te rzemiosło ostatni raz miałem na maturze.
czaszka pisze:Chcial sie chlopak pochwalic i podbudowac ze tyle wyciaga, a Wy go zgnoiliscieWstydzcie sie
Speedway Fan pisze:Ludzie to jest temat o treningach, a tu leci kolejna strona klotni z tym baranem !
a i nie odpisuj bo nie mam zamiaru z toba dyskutowac !
InDorka pisze:Mars pisze:ci którzy chcą to ogarną , koleżankę boli co innego moja mega krytyka na jej ulubieńców , może i ona po meczu stała po autograf , ludzie to jest forum a nie szkoła języka polskiego.Ja te rzemiosło ostatni raz miałem na maturze.
Marzy mi sie cofniecie Ciebie do szkoly podstawowej,bo Ty proponujesz cofnac Rempalow do amatorow juz po pierwszej wpadce.Poczekaj do nastepnego meczu i wtedy rob z nimi co chcesz.
A propos matury - zdawales tylko egzaminy ustne? WYbacz,wiem,jestem jedza
Co do ulubiencow.........owszem ,mam jednego w naszym skladzie,ale to nie zaden Rempala,tylko taki inny sliczny.
Wszystkim daje szanse po pierwszym razie.........Tobie tez !
Fajnych Swiat zycze wszystkim .
InDorka pisze:Co do ulubiencow.........owszem ,mam jednego w naszym skladzie,ale to nie zaden Rempala,tylko taki inny sliczny![]()
InDorka pisze:Marsik - nie mow do mnie niuniu,dobra ?
Juz zdecydowanie poprawiles pisownie,ciesze sie.
Do kilara- nawet jesli jest jak sugerujesz,to nic.On jest sliczny tylko na jednym zdjeciu w MM
i to mi w zupelnosci wystarcza:).
Zeby nie bylo OT - zazdroszcze Wam ze jestescie facetami..........ja przed swietami nie moglam obejrzec treningu
InDorka pisze:Do kilara- nawet jesli jest jak sugerujesz,to nic.On jest sliczny tylko na jednym zdjeciu w MM i to mi w zupelnosci wystarcza:)
InDorka pisze:Luuudzie ratunku - jeden za mna nie przepada ( i jestem zalamana),a drugi posadza mnie o .....
Facet z takimi wlosami to porazka,pisze to smialo,bo nie widzialam na naszym stadionie nikogo z kibicow w takim okropnym kolorze.
istred pisze:trzy strony do przeczytania.... i ani słowa o treningu![]()
Indorka, jeśli już kogoś pouczasz, to wiedz, że po przecinek stawiamy bezpośrednio po wyrazie, a po wszelkich znakach interpunkcyjnych jest spacja. Oprócz tego, wystarczy napisać trzy kropki - taki znak to trzykropek chyba, tak? - a nie piętnaście.
istred pisze: że po przecinek stawiamy bezpośrednio po wyrazie, a po wszelkich znakach interpunkcyjnych jest spacja.