Plakaty
Re: Plakaty
moze jakis dzieciak wyciągnie ojca na mecz 
Co do dzieciaków to dzisiaj jeden z moich małych sąsiadów (7-8 lat) wchodząc ze mną do klatki wali do mnie takim tekstem:
- "Widziałem Cię na żużlu w niedziele"
ja mówie no fajnie i co podobało się?
- "Tak"
Więc jak się podobało to na pewno chłopaczek nie raz przyjdzie na zawody
- "Widziałem Cię na żużlu w niedziele"
ja mówie no fajnie i co podobało się?
- "Tak"
Więc jak się podobało to na pewno chłopaczek nie raz przyjdzie na zawody
No i wlasnie o to chodzi
Kazdy z nas kiedys poszedl pierwszy raz i... tak juz zostalo
Milusinskich trzeba uzalezniac od malego 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Zgadzam się
Córka po meczu gadała tylko o żużlu, a najbardziej to jej sie fala spodobala

Jak wiadomo kazdy nowy jest poddawany fali:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
meesha, to boli 
edit: nie o to, nie o to
edit 2: o to ;>
edit: nie o to, nie o to
edit 2: o to ;>
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2009, o 23:25 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie ma ze boli - wachac spaliny tak dlugo, az nie bedzie sie dalo bez nich zyc

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
A ja zabrałem jakiś czas temu siostrzeńca na mecz i zobaczył traktor na torze i mówi ze pan franek jedzie a to taki co na wsi po polu jeździ i tak teraz chodzi na każdy mecz że raz że p. franka widzi a dwa że polubił speedway.
Jak widać każdy ma jakieś upodobania jedni lubią fale inni zawody itd.
Jak widać każdy ma jakieś upodobania jedni lubią fale inni zawody itd.
Boobi pisze:a po co
a po co bilety?
Ten pierwszy plakat marun ok tylko użyj bardziej wyraźniej/większej czcionki bo ta zniknie w tłumie;) i Miszkolc białe bo słabo widać na niebieskim tle i bym usuną nazwy drużyn i dał większa czcionką nazwy miast.
Mi chodzilo bardziej o to, ze po pierwsze "podstawowka wchodzi za darmo" zajmuje duzo miejsca i nie ma gdzie tego za bardzo wsadzic w plakacie. Po drugie jak przyjdzie jakis niedzielny kibic z dzieckiem to moze nie wie i kupi mlodemu bilet. Chociaz z drugiej strony jest to lekkie naciaganie i niedoinformowanie 
"Życie to jazda"
Ok, odstalem od klubu logo, więc moglem skonczyc plakat.

Naczelny obrońca Karola Barana.
Wywal dwukropek po "godz.", zamien "al." na "Al." i bedzie git 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
meesha pisze:Wywal dwukropek po "godz.", zamien "al." na "Al." i bedzie git
Te same uwagi przekazywałem Kosie przy okazji robienia poprzedniego plakatu
Nie chcialbym byc uznany za czepialskiego (choc tak na pewno bedzie
), ale wszedlem na NK i pomimo tego, ze 5 sposrod 8 ostatnio dodanych zdjec wsrod moich znajomych to wlasnie ten plakat, to jedyne co sie rzuca w oczy bez powiekszania zdjecia to "VS".
Kosa, zrob prosze jeszcze jedna przerobke - zamiast "III runda Druzynowych Mistrzostw II ligi" (to naprawde alo istotne
) daj napis "ZUZEL" czcionka rozmiaru takiego jak to "vs"...
Kosa, zrob prosze jeszcze jedna przerobke - zamiast "III runda Druzynowych Mistrzostw II ligi" (to naprawde alo istotne
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jutro od rana po akceptacji zarzadu klubu beda drukowane plakaty oficjalne autorstwa Kosy, beda do odebrania w klubowym barku o czym jeszcze poinformuje. (na plakatach nie bedzie podwójnej kropki po skrócie Al. oraz nie bedzie obramowania w napisie "opracowanie graficzne")

Ja tez nie chce byc czepialski (jak zostane, to z meesha najwyzej stworzymy grupe wsparcia
) ale jestem przekonany, ze dobre dynamiczne zdjecie bardziej dziala na wyobraznie niz wiele slow. Moim zdaniem nalezy na maxa powiekszyc zdjecie
Data, godzina, adres i kto z kim po prostu czytelna czcionka (moze po lewej stronie od sylwetek zawodnikow), a reszta - ktora runda czego, ceny biletow - drobna, moze byc na dole.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Twoja uwaga boxing mysle ze zostanie uwzgledniona juz przy kolejnej edycji plakatów meczowych bo juz taka uwaga pojawiala sie i Twoja jest kolejna i pewnie Kosa ja uwzgledni przy projektowaniu kolejnego plakatu meczowego. W stosunku do poprzedniego plakatu zostala uwzgledniona sugestia m.in. Coopera aby w gornej czesci wyrzucic napis Żużel w Lublinie i III Runda itd. i dać jeden duży napis ŻUŻEL. Generalnie to wiele osob pozytywnie wyrażało opinie o czesci informacyjnej czyli loga klubow oraz pozostale informacje. Pozostaje kwestia zwiekszenia zdjecia, ktora tez sygnalizowalem Kosie i mysle ze to tez jest do zrobienia. Poprzedni plakat oficjalny wygladał tak:

i jeszcze raz dla porownania plakat na mecz z Miszkolcem:

i jeszcze raz dla porownania plakat na mecz z Miszkolcem:

- tezetomaniak
- Trener
ile plakatow zostanie/ma byc wydrukowanych ?
(jesli gdzies bylo to sorrrry)
(jesli gdzies bylo to sorrrry)
Brak info:
"Uczniowe szkół podstawowych wchodzą na mecz za darmo"
jest celowe czy przypadkowe?
"Uczniowe szkół podstawowych wchodzą na mecz za darmo"
jest celowe czy przypadkowe?

Jeśli plik .cdr nie poszedł jeszcze do drukarni, to mogę tą informację dorzucić, zapomniałem o dodaniu tego, tak więc jest to przypadkowe :/
Naczelny obrońca Karola Barana.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Plik poszedl do drukarni juz rano, plakaty są wydrukowane, osoby zainteresowane pomocą przy rozklejaniu plakatów na miescie mogą odbierać je w klubowym barku na stadionie przy Al. Zygmuntowskich. Plakaty wiszą już m.in. w Lecercu przy Zana (myjnia oraz sklep Puma Diesel).