Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

Re: Treningi

#1751 Postautor: RadeKas » 11 kwietnia 2009, o 18:21

No fajnie Mars, tylko ani Jelen ani Stachyra nie byl do wziecia. I zaloze sie ze kiedy dowiedziales sie o podpisaniu Rempalow, myslales ze beda wymiatali, zwlaszcza Jacek. Kazdy madry jest po, ale malo kto przed...
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1752 Postautor: Mars » 11 kwietnia 2009, o 18:27

Gawrzyk pisze:
jak dotej pory kazdy ich głaska jakby nic sie nie stalo i jeszcze Gawrzyk wyjezdasz z tekstem aby dac im szanse z Miszkolcem cos tu chyba jest nie tak ???

no dokladnie tak mysle. i chyba tego mi nie zabronisz?
a sklad wybierze trener. jaki? nie mam pojecia. i uwierz na slowo ze harry tez go nie ma i o skladzie w zadnym stopniu nie decyduje. tutaj 100% decyzji nalezy do trenera,

a musi on dzialac i decydowac w pewnych okolicznosciach. to nie jest tak ze 20 zawodnikow jest do dspozycji. jedni maja w niedziele mecz w anglii, inni nie sa gotowi jeszcze do startu, jeszcze inny jest kontuzjowany itp itd. na kogo postawi trener? nie mam pojecia.

Dlatego kontraktuje sie nie 20 a połowe mniej ,ale zawodnikow ktorzy beda do dyspozycji trenera na kazde zawody . Słuchaj przeciez wiekszosc wie ze nasz trener swoich kolegow nie odesle na trybuny i komu te bajki sprzedajesz?
Baran - Rempały i Wilk wielka elita.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

owen1989
Senior

#1753 Postautor: owen1989 » 11 kwietnia 2009, o 18:29

No Jacek ostatnio na treningu chodzil po parku maszyn z tak podniesiona glowa jakby byl conajmniej 5 krotnym mistrzem swiata :?

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1755 Postautor: Mars » 11 kwietnia 2009, o 18:38

Gawrzyk pisze:ale jaki kit? ja napisalem ze trener podejmuje decyzje o skladzie. czy to kit? :?

Racja Racja tylko szkoda ze ten trener jest malo obiektywny.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#1756 Postautor: Apocalips » 11 kwietnia 2009, o 18:39

Skad takie wnioski ?! Bo w pierwszym meczu wystawil Rempalow ? :lol: Podaj jakis argument na taka odwazna teze.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#1757 Postautor: mustafa » 11 kwietnia 2009, o 18:41

Mars pisze:Racja Racja tylko szkoda ze ten trener jest malo obiektywny.

A skąd Ty to wiesz :) Na razie był jeden mecz i każdy był pewny w składzie Rempałów. Teraz mają być treningi i na ich podstawie będzie ustalany skład.

Czasem mam wrażenie, że masz jakąś manię teorii spiskowych w naszym klubie.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2009, o 18:44 przez mustafa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1758 Postautor: Mars » 11 kwietnia 2009, o 18:43

mustafa pisze:
Mars pisze:Racja Racja tylko szkoda ze ten trener jest malo obiektywny.

A skąd Ty to wiesz :) Na razie był jeden mecz i każdy był pewny w składzie Rempałów. Teraz mają być treningi i na ich podstawie będzie ustalany skład.

Pojada 2 kółka i Jacek z Tomkiem maja pewne miejsce w składzie.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1759 Postautor: Mars » 11 kwietnia 2009, o 19:00

Apocalips pisze:Skad takie wnioski ?! Bo w pierwszym meczu wystawil Rempalow ? :lol: Podaj jakis argument na taka odwazna teze.

Nie ze wystawil w pierwszym meczu Jacka az tak szalony nie jestem raczej nikt sie nie spodziewal ze po 2 kołkach bedzie walczyl sam z soba moja teza wywodzi sie z lat spedzonych w epoce żużla , przyszli donas w pakiecie trener plus 3 polakow, reszta zawodnikow jest jakby z boku cieszy mnie jedynie chec pomocy z ich strony Ruskiemu ale chyba powinni zaczac od siebie.

Np. T.Rempała - dlaczego wybral Lublin?? poniewaz w innym klubie po 1 meczu wylecial by z druzyny tutaj ma jako taka pomoc ze strony brata (sprzetowa ) gwarancje startow i odbudowania sie ale bez $$ inwestycji nie bedzie.

Baran - zdecydowal sie na Lublin? poniewaz jak sam wspomnial sa tutaj Rempałowie i swietny trener Wilk i spewnoscia sobie chłopak duzo pojezdzi.

Czyli powstal nam KLAN.

argumenty daleko idace i pewne informacje zachowam dla siebie bo niechce aby pewne osoby z klubu mialy domnie żal ze pisze te informacje na forum. Wiem co sie w tym klubiku dzieje i malo mnie to napawa optymizmem.

W Klubie kazdy liczyl ze Jaca bedzie pewniakiem na 10-12pkt w kazdym meczu a Baran z Tomkiem beda walczyc o miejsce w skladzie na silniejszego rywala bo wiadome ze Klimek mial miejsce zapewnione, teraz sie sytuacja diametralnie zmienila Jacek w 1 meczu pokazal na jakim jest etapie przygotowan do sezonu,kontuzja Barana .T.Rempala bez motocykli i sytuacja sie diametralnie skomplikowala spewnoscia nikt nie mogl tego przewidziec ale moze warto bylo zamiast tych 10-12 zawodnikiow zagranicy zakupic jeszcze jednego solidnego polaka wybrano jak wybrano .

POZDRAWIAM.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2009, o 19:07 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#1761 Postautor: meesha » 11 kwietnia 2009, o 19:16

I z tego co kojarze to jakis zespol z tego korzystal a zawodnikiem byl zdaje sie Ronnie Pedersen.

Nooo, niezly wymiatacz. Faktycznie szanse wyrownywal :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

janek
Kadrowicz

#1762 Postautor: janek » 11 kwietnia 2009, o 19:37

Mars masz rację,To było od razu wiadomo że Rempały, Baran i Wilk = KLIKA. Lecz ciekaw jestem jak to dalej się potoczy???
Niestety kibic nie jest ślepy, prawie wszystko widzi. Poczekajmy na najbliższe treninigi i obsadę na Miszkolc.
Po najbliższym meczu sporo się wyjaśni.

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#1764 Postautor: KosaRKS » 11 kwietnia 2009, o 19:50

Nazwisko to i na tą chwile pewnie pamięta, gorzej z imieniem ;]
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1765 Postautor: InDorka » 11 kwietnia 2009, o 21:19

Mars pisze:Jesli chodz ktos interesuje sie zuzlem dłużej niz 3-4 lata to wie ze Jacek w tym sezonie bedzie cieniowal ,kondycja to podstawa pozniej motor i cala reszta nie oszukujmy sie nalezy dac mu odpoczac ,Tomkowi tez ...niema na czym jechac jak zakupi sobie motor to wtedy mozna brac go pod uwage narazie na swoich furmankach niech idzie jezdzic do amatorow.

Gdyby rozumowac tak jak TY rowniez w innych sferach ludzkiej dzialalnosci- gdybym mogla cofnelabym Ciebie do podstawowki.Piszesz tak niechlujnie,robisz tyle bledow roznej masci z literowkami i ortografami na czele.
Wczoraj myslalam,ze spieszysz sie tak bardzo aby zostac seniorem :D ,ale dzisiaj jest to samo.
Rempalowie zle przepracowali zime to jeden z zarzutow do nich,a Ty Marsie zle przepracowales cala szkole....bierz sie do roboty,bo zle sie Ciebie czyta.
Mocno napracowalam sie w kuchni i tak mi sie ze zmeczenia "ulalo" :lol:
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

meesha
Trener
Kontakt:

#1766 Postautor: meesha » 11 kwietnia 2009, o 22:30

sting126 pisze:
meesha pisze:
I z tego co kojarze to jakis zespol z tego korzystal a zawodnikiem byl zdaje sie Ronnie Pedersen.

Nooo, niezly wymiatacz. Faktycznie szanse wyrownywal :lol:

Radze Ci dobrze zapamietac jego nazwisko :]

Nazwisko jest mi znane, ale w powiazaniu z takimi imionami jak Jan Osvald, Nicki czy Bjarne. Natomiast Ronnie to jakos bardziej ze snookerem mi sie kojarzy :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#1767 Postautor: KosaRKS » 11 kwietnia 2009, o 22:40

Mi z Jamrożym.
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1768 Postautor: Mars » 11 kwietnia 2009, o 23:00

Indorka aż tak cie boli????? okres czy co?? ;) ja nie będę pisał w każdym wyrazie jakiś ł,ę itd ty mnie do szkoły wysyłać nie musisz jak zarobisz kiedyś w życiu więcej niż 5tys to daj znać.

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#1769 Postautor: czaszka » 11 kwietnia 2009, o 23:07

sorry Mars, ale niestety kolezanka ma racje. I nie chodzi tu juz o ą,ę itp, ale o interpunkcje. Walniesz czasem referat na pol strony bez przecinka i naprawde ciezko to ogarnac.

Awatar użytkownika
Markoni

#1770 Postautor: Markoni » 11 kwietnia 2009, o 23:12

Mars pisze:Indorka aż tak cie boli????? okres czy co?? ;) ja nie będę pisał w każdym wyrazie jakiś ł,ę itd ty mnie do szkoły wysyłać nie musisz jak zarobisz kiedyś w życiu więcej niż 5tys to daj znać.

A co do tego ma jakieś pięć tysięcy ? Pochwalić się chcesz?
Profesor Miodek tyle zarobi za jedną audycję. Oglądaj go.
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1771 Postautor: Mars » 11 kwietnia 2009, o 23:15

czaszka pisze:sorry Mars, ale niestety kolezanka ma racje. I nie chodzi tu juz o ą,ę itp, ale o interpunkcje. Walniesz czasem referat na pol strony bez przecinka i naprawde ciezko to ogarnac.

ci którzy chcą to ogarną , koleżankę boli co innego moja mega krytyka na jej ulubieńców , może i ona po meczu stała po autograf , ludzie to jest forum a nie szkoła języka polskiego.Ja te rzemiosło ostatni raz miałem na maturze.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1772 Postautor: Mars » 11 kwietnia 2009, o 23:16

Markoni pisze:
Mars pisze:Indorka aż tak cie boli????? okres czy co?? ;) ja nie będę pisał w każdym wyrazie jakiś ł,ę itd ty mnie do szkoły wysyłać nie musisz jak zarobisz kiedyś w życiu więcej niż 5tys to daj znać.

A co do tego ma jakieś pięć tysięcy ? Pochwalić się chcesz?
Profesor Miodek tyle zarobi za jedną audycję. Oglądaj go.

chodziło mi raczej o tekst indorki o cofnięcie do jakieś podstawówki.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1773 Postautor: InDorka » 11 kwietnia 2009, o 23:16

Indorka aż tak cie boli?????

Dobrze rozumujesz Marsie,az tak mnie boli.I zupelnie nie mam na mysli braku polskich znakow,sama ich nie uzywam :).
PO prostu takie niestaranne pisanie to jest brak szacunku dla czytajacych.
Pieniedzmi nie nadrobisz pewnych brakow,tak jak Rempalowie dotychczasowymi osiagnieciami nie wyrownaja brakow kondycji.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1774 Postautor: Mars » 11 kwietnia 2009, o 23:18

InDorka pisze:
Indorka aż tak cie boli?????

Dobrze rozumujesz Marsie,az tak mnie boli.I zupelnie nie mam na mysli braku polskich znakow,sama ich nie uzywam :).
PO prostu takie niestaranne pisanie to jest brak szacunku dla czytajacych.
Pieniedzmi nie nadrobisz pewnych brakow,tak jak Rempalowie dotychczasowymi osiagnieciami nie wyrownaja brakow kondycji.

Fakt Fakt oni napewno nie nadrobią a mi poprawna pisownia na forum nie jest do niczego potrzebna.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#1775 Postautor: Erwin » 11 kwietnia 2009, o 23:22

Mars pisze: ty mnie do szkoły wysyłać nie musisz jak zarobisz kiedyś w życiu więcej niż 5tys to daj znać.

:lol: nie wytrzymałem ..