Treningi
-
Speedway Fan
- Senior
Re: Treningi
Ja tam nie patrzylem co mial napisane ale byl to mlody chlopak wiec stawiam na Kononowa
To jest Kononow, a na jego busie jest tylko flaga Rosji. No i po twarzy widac,ze to on.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Smiga Filinov, 2 Rempaly, Klimek, Baran (chociaz nie wiem po co) no i ten Kononov.
Trening trwa dalej, ja zostalem na kilka wyscigow spod tasmy. Jacek jezdzil juz szerzej hahaha, ale Tomek to jakos tak blizej kraweznika sie trzyma i po wewnetrznej probowal Jaca minac... oczywiscie wiadomo z jakim skutkiem. Tomek jak sie nie zabierze ze startu, to za przeproszeniem gowno zrobi na trasie, bo tak jak mowie przy krawezniku to sobie mozna co najwyzej polewaczke wyprzedzic. Filinov tez troche wiecej juz odjezdzal od kredy. W wyscigu z Klimkiem i Baranem przegral start, ale po szerokiej lyknal ich obu. A ten Kononov to nic nie pokazal jak bylem, przegral z Rempalami.
Edit:
a trening oczywiscie na jedno-dwa kolka, takze ciezko powiedziec jak tam z kondycja
Trening trwa dalej, ja zostalem na kilka wyscigow spod tasmy. Jacek jezdzil juz szerzej hahaha, ale Tomek to jakos tak blizej kraweznika sie trzyma i po wewnetrznej probowal Jaca minac... oczywiscie wiadomo z jakim skutkiem. Tomek jak sie nie zabierze ze startu, to za przeproszeniem gowno zrobi na trasie, bo tak jak mowie przy krawezniku to sobie mozna co najwyzej polewaczke wyprzedzic. Filinov tez troche wiecej juz odjezdzal od kredy. W wyscigu z Klimkiem i Baranem przegral start, ale po szerokiej lyknal ich obu. A ten Kononov to nic nie pokazal jak bylem, przegral z Rempalami.
Edit:
a trening oczywiscie na jedno-dwa kolka, takze ciezko powiedziec jak tam z kondycja
Też byłem tylko na początku treningu. Motocykl Kiryła jakby szybszy więc pewnie coś przy nim majstrował albo koledzy z zespołu wolni. Widac u niego spore umiejetności, jedzie po szerokiej bez żadnego problemu
, ma chłopak papiery. Odnośnie Kononowa to trudno oceniać zawodnika po 2 okrążeniach więc się wstrzymam, niech się wypowiedzą Ci co widzieli więcej.
Ja własnie wrócilem i postaram sie byc obiektywny
Filinov ten nasz rusek jest klasa dla siebie w tej druzynie osmieszył w dalszej częsci Rempałow robil znimi co chcial Jacek chyba nie wiedzial co sie dzieje jak go łykal przy krawęzniku, dostal brawa na stojąco.
J.Rempala - bardzo dobre starty czym dłuzej jechali tym bardziej gasł ojj niewidac poprawy na 4 okrązenia by wysiadł. Sprzetowo tez słabo u niego ma poprostu osiołki.
T.Rempała - mozna powiedziec cały trening walczyl z motorami wszystko mu sie sypało efekt na treningu przegrywal praktycznie z kazdym zkim jechal jezeli podtrzyma swoja dyspozycje to na mecz na trybuny Tomasz.
Ten Rusek co dojechał - niczym sie nie wyróżnil chyba niema co chlopakowi robic nadziei niech szuka dalej.
Klimek - naprawde sie chlopak rozkreca oby tak dalej
Wnioskujac po dzisiejszym treningu jest fatalnie z naszymi asami. Mam tylko nadzieje ze Howe i spółka zaciagu z Anglii pojawi sie na jakims treningu i wtedy bedzie mozna wnioskowac.
Coraz bardziej widac ze zaproszenia Piszcza na treningi staje sie nie uniknione , wtedy moze by to podziałało na braci ktorzy poprostu olali inwestycje.
Filinov ten nasz rusek jest klasa dla siebie w tej druzynie osmieszył w dalszej częsci Rempałow robil znimi co chcial Jacek chyba nie wiedzial co sie dzieje jak go łykal przy krawęzniku, dostal brawa na stojąco.
J.Rempala - bardzo dobre starty czym dłuzej jechali tym bardziej gasł ojj niewidac poprawy na 4 okrązenia by wysiadł. Sprzetowo tez słabo u niego ma poprostu osiołki.
T.Rempała - mozna powiedziec cały trening walczyl z motorami wszystko mu sie sypało efekt na treningu przegrywal praktycznie z kazdym zkim jechal jezeli podtrzyma swoja dyspozycje to na mecz na trybuny Tomasz.
Ten Rusek co dojechał - niczym sie nie wyróżnil chyba niema co chlopakowi robic nadziei niech szuka dalej.
Klimek - naprawde sie chlopak rozkreca oby tak dalej
Wnioskujac po dzisiejszym treningu jest fatalnie z naszymi asami. Mam tylko nadzieje ze Howe i spółka zaciagu z Anglii pojawi sie na jakims treningu i wtedy bedzie mozna wnioskowac.
Coraz bardziej widac ze zaproszenia Piszcza na treningi staje sie nie uniknione , wtedy moze by to podziałało na braci ktorzy poprostu olali inwestycje.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Szczerze mowiac to po dzisiejszym treningu tylko Filinow i Klimek zasluguja na miejsce w skladzie... Rempaly jada jak wczesniej. Pod koniec jezdzili samemu po 4 kolka to Jacek na ostatnim okrazeniu ledwo mial sile zlozyc sie w luk 
Filinov dziś śmigał już na silniku marki GM a nie na fabrycznej Jawie ,wiec nic dziwnego że już jechał i z niego bedą ludzie.... widać ze chłopak ma pojecie i jedzie całą szerokością toru i sie nie boju atakować.
>>ŻyCie..To..Jazda<<
To co pokazuja Rempały to ręce opadaja!!!! czy tego nikt nie widzi ?????? po Jacku spodziewałem sie czegos innego a tu spóścil z tonu strasznie ,olał przygotowania - nazwisko nie pojedzie same niestety moze do najwazniejszych meczow bedzie mial wiecej pary w rękach ale czarno widze, tak jak kolega wspomnial po dzisiejszym treningu tylko Filnov i Klimek zasluguja na miejsce w składzie.

Cyryl dzisiaj bardzo ładnie. Troszkę jest słaby na starcie i obawiam sie, ze jak nie trafi na rywala ktory "zaciaga reczny" i praktycznie staje w miejscu przed kazdym wejsciem w łuk jak Jacek R to moze byc problem z wyprzedzaniem na dystansie. Jak poprawi wyjscie spod tasmy - mozemy miec z niego wiele pociechy.
Gelo pisze:Cyryl dzisiaj bardzo ładnie. Troszkę jest słaby na starcie i obawiam sie, ze jak nie trafi na rywala ktory "zaciaga reczny" i praktycznie staje w miejscu przed kazdym wejsciem w łuk jak Jacek R to moze byc problem z wyprzedzaniem na dystansie. Jak poprawi wyjscie spod tasmy - mozemy miec z niego wiele pociechy.
aaa too dlatego Jacek tak zwalnia hehehe
Moze Harry nas uswiadomi co sie stało z Rempałami po tej zimie....ja przewiduje ze zapadli w sen.

To jest dwoch do skladu: Messing i Filinov.
Chyba Jacek nie stanie na rzesach podczas meczu z Miskolcem. Te min. 13 pt powinien machnac za tydzien, a nie jak przyjedzie Rawicz, czy Pila... Trzeba szukac wyjscia z tej sytuacji - i tak jak ktos napisal wyzej - jakiegos bata na nich, by nie uzerac sie z taka ich jazda caly sezon. Mam nadzieje, ze trener Wilk ma juz pewne koncepcje, jak zwiekszyc rywalizacje o miejsce w druzynie.
Chyba Jacek nie stanie na rzesach podczas meczu z Miskolcem. Te min. 13 pt powinien machnac za tydzien, a nie jak przyjedzie Rawicz, czy Pila... Trzeba szukac wyjscia z tej sytuacji - i tak jak ktos napisal wyzej - jakiegos bata na nich, by nie uzerac sie z taka ich jazda caly sezon. Mam nadzieje, ze trener Wilk ma juz pewne koncepcje, jak zwiekszyc rywalizacje o miejsce w druzynie.
Filinov pokazał że zasłużył na stałe miejsce w składzie zamiast któregoś Rempały.
Tomek dzisiaj walczył z defektami, Jacek walczył z kondycją, Klimek coraz lepiej, Baran cień siebie.
Rempałom niech klub zafunduje karnet na siłownię, to może na playoff-y nabiorą krzepy.
Także w składzie na Miszkolc pewniacy zapewne: Messing,Filinov,Klimek a reszta ....???
Ten nowy ruski nic wielkiego nie pokazał , może z torem się nie spasował.
Tomek dzisiaj walczył z defektami, Jacek walczył z kondycją, Klimek coraz lepiej, Baran cień siebie.
Rempałom niech klub zafunduje karnet na siłownię, to może na playoff-y nabiorą krzepy.
Także w składzie na Miszkolc pewniacy zapewne: Messing,Filinov,Klimek a reszta ....???
Ten nowy ruski nic wielkiego nie pokazał , może z torem się nie spasował.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2009, o 19:32 przez janek, łącznie zmieniany 1 raz.
Janek ten Ruski jest na poziomie T.Rempały wiec powinni mu podziekowac.

Ja puscilbym tego nowego ruskiego na 4 kolka z Rempalami
Jednemu zdefektuje motor, drugi padnie ze zmeczenia, a ruski punkty dowiezie
Ciekawi mnie tez jakby Piszcz sobie poradzil z Rempalami, tzn jakby wypadl na ich tle. Zaznaczam od razu, ze nie jestem zwolennikiem Piszcza, tylko chcialbym sie przekonac jak bardzo zle jest z ich kondycja i sprzetem. Bo rywalizacja tylko wewnatrzrodzinna jak widac niewiele ukazala i tydzien temu z Orlem byl jeden, wielki klops... ku zdziwieniu 90 % (?) kibicow.
Ciekawi mnie tez jakby Piszcz sobie poradzil z Rempalami, tzn jakby wypadl na ich tle. Zaznaczam od razu, ze nie jestem zwolennikiem Piszcza, tylko chcialbym sie przekonac jak bardzo zle jest z ich kondycja i sprzetem. Bo rywalizacja tylko wewnatrzrodzinna jak widac niewiele ukazala i tydzien temu z Orlem byl jeden, wielki klops... ku zdziwieniu 90 % (?) kibicow.
kilar pisze: tylko chcialbym sie przekonac jak bardzo zle jest z ich kondycja i sprzetem.
Co do Jacka po treningu to jest źle z kondycją i ze sprzętem, czy tylko z kondycją ?
Przede wszystkim źle z kondycją, a przez to że został okrzyknięty krajowym liderem czy kapitanem powinien mieć konkretny sprzęt , a co posiada, widać doskonale na torze.
Panowie nie oszukujmy sie to co pokazują panowie R. jest wielką klapą! Uwierzyliśmy im w ich zapewnienia,obdarzyliśmy ich zaufaniem a oni jak nam odpłacają
Oszukali nas co do kondycji jak i sprzętu i trzeba to otwarcie powiedzieć.Konsekwencje hmmmm odsunąć od meczu z Rawiczem,Opolem sam nie wiem 
Dokładnie, Rempałowie wiadomo w jaki sposób znaleźli się u Nas. (znajomki Kasińskiego i innych ...
).
W 2006 roku coś tam sobą reprezentowali ale to co teraz robią to zgroza. Panie Wilku nie daj się omamić, samymi nazwiskami nie da rady punktów zdobywać.
A ponadto Szkoda że rosjanie nie mają polskich paszportów.
W 2006 roku coś tam sobą reprezentowali ale to co teraz robią to zgroza. Panie Wilku nie daj się omamić, samymi nazwiskami nie da rady punktów zdobywać.
A ponadto Szkoda że rosjanie nie mają polskich paszportów.
Ej sorry - pierdoly w lapciach z was [za przeproszeniem].
"Wilka klapa"
"Co oni teraz robia"
"Oszukali nas"
Panowie PIREWSZY mecz.
JEDEN mecz.
JEDEN MECZ.
A wy dramatyzujecie jak nastolatka, ktorej na nosie wyskoczyl pryszcz dzien przed rozpoczeciem nowego roku szkolnego.
Dajcie se na luz bo jak tak podzie nie tylko nie dozyjecie 30stki bez wrzodow i choroby serca ale pewnie nawet nie zobaczycie konca sezonu.
Pojechalismy niepelnym skladem jeden mecz... Dajcie tej druzynie ze 2-3 mecze - wtedy mozna wyciagac tak kategoryczne wnioski.
Narazie to wszystko to akcja "forumowa placzka".
"Wilka klapa"
"Co oni teraz robia"
"Oszukali nas"
Panowie PIREWSZY mecz.
JEDEN mecz.
JEDEN MECZ.
A wy dramatyzujecie jak nastolatka, ktorej na nosie wyskoczyl pryszcz dzien przed rozpoczeciem nowego roku szkolnego.
Dajcie se na luz bo jak tak podzie nie tylko nie dozyjecie 30stki bez wrzodow i choroby serca ale pewnie nawet nie zobaczycie konca sezonu.
Pojechalismy niepelnym skladem jeden mecz... Dajcie tej druzynie ze 2-3 mecze - wtedy mozna wyciagac tak kategoryczne wnioski.
Narazie to wszystko to akcja "forumowa placzka".
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
ja mam 37lat
a pisze to co widze.
bkapusta byles na treningu???? widziales co oni odwalaja ???? oceniam twoja wypowiedz ze niebyles, bo bys sie załamał ich jazda.
Czy ty rozumiesz cos takiego ze zawodnik niema sily przejechac 4 kółek na torze ??? i nie gadaj nam o 1 meczu bo to dopiero poczatek parodii w ich wykonaniu, a na Rawiczu czy Opolu to i Michaluk z 10pkt zrobi.Ja tylko licze na to ze Jacek przypakuje pod koniec sezonu i wejdziemy;)
Czy ty rozumiesz cos takiego ze zawodnik niema sily przejechac 4 kółek na torze ??? i nie gadaj nam o 1 meczu bo to dopiero poczatek parodii w ich wykonaniu, a na Rawiczu czy Opolu to i Michaluk z 10pkt zrobi.Ja tylko licze na to ze Jacek przypakuje pod koniec sezonu i wejdziemy;)
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2009, o 20:28 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.