KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
Re: KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
A mnie się wydawalo, ze bardziej niz widowiskowosci teraz potrzebujemy punktow. Ale pewnie mi sie wydawalo.
Tak swoją drogą 3 głównych kandydatów do awansu jeżdzi ze sobą w pierwszych trzech i ostatnich trzech kolejkach. 1. Lublin-Łódź, 2. Łódź-Miskolc, 3. Lublin-Miskolc. Tak więc trzy ostatnie kolejki też będą niezwykle ciekawe, szkoda że Miskolc jeździ je u siebie, bo tam potrafią się dziać niezłe cuda.
Gelo pisze:A mnie się wydawalo, ze bardziej niz widowiskowosci teraz potrzebujemy punktow. Ale pewnie mi sie wydawalo.
Ja mam wrazenie, ze na razie bardziej trzeba widowiskowosci, punkty beda potrzebne w play-offach. A teraz na meczach ma byc ciekawie, na styku, ladna pogoda, dobry grill itp.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A w Miszkolcu nawet browarek w czasie meczu :]
Mam pytanie czy jest w planach zorganizowanie wyjazdu na mecz do Rawicza. 3 maja.
Mam pytanie czy jest w planach zorganizowanie wyjazdu na mecz do Rawicza. 3 maja.
nic nie stoi na przeszkodzie, dzwon i rezerwuj : D
METHANOL ADVENTURE TEAM
Speedway pisze:A w Miszkolcu nawet browarek w czasie meczu :]
W Miszkolcu browarek? Nie profanujmy Węgier - przecież tam to tylko czerwone wino!!!
No mowie o Polakach w Miszkolcu ;d Ostatnio nawet prezes Kolejarza Opole sie cieszyl ze piwko na meczu mozna wypic ;p A czy wino tez serwują w czasie zawodow to nie wiem :]
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/04/10/ljung-w-gnieznie/
- Obecnie trwają rozmowy na temat wypożyczenia kilku naszych zawodników do innych klubów. W pierwszej drużynie Startu ma znaleźć miejsce dziesięciu żużlowców - dodał.
- Obecnie trwają rozmowy na temat wypożyczenia kilku naszych zawodników do innych klubów. W pierwszej drużynie Startu ma znaleźć miejsce dziesięciu żużlowców - dodał.
Jesli to junior mozna sprobowac. Gorszy od mlodego Messinga nie bedzie. A duza szansa, ze lepszy.
ur. 3 marca 1989, mistrz Europy do lat 19. Wiec od Jonasa musi byc lepszy.
Jaka srednia mial ten Eklof rok temu ?
kilar pisze:Jaka srednia mial ten Eklof rok temu ?
przyjechał chyba w 2007 do nas z Gnieznem na ostatni mecz i z tego co pamiętam szału nie było...
Gawrzyk kurcze, a czy myślisz, że Okoń czy ktoś tam inny miał kłopoty z utrzymaniem motocykla na 4 kółku? Tam sytuacja wydaje się troszkę inna. U nas niestety np. Jacek Rempała jest do odrzutu jeśli na treningu nie zrobi 5x4 okrążenia na pełnym gazie.
-
Speedway Fan
- Senior
w 2008 przejechal 11 meczy w barwach Gniezna i uzyskal srednia 1,810 i byla to 16 srednia w lidze.
To chyba lepsza srednia od Filinowa ? 
w tamtym sezonie ładnie kręcił, na pozycje juniora u nas byłby w sam raz.
Gawrzyk pisze:http://przegladzuzlowy.pl/2009.04.11-chomski-przed-meczem-z-polonia#start
chomskiego wielu uwaza za jednego z najlepszych polskich trenerow. jakos ta wypowiedz mozna przelozyc na sytuacje w lublinie..
Nie wiem, dlaczego Gorzowiaki pojechały słabo, ale wiem, dlaczego słabo pojechał Jacek - tzn. wydaje mi się, że wiem, ale tego samego zdania jest ponoć trener, więc można to przyjąć za prawdę.
Jak klasowy zawodnik jest wolny, to jest duża szansa, że wyciągnie wnioski i następnym razem będzie szybki, dlatego w takim przypadku przemeblowywanie składu nie ma sensu. Jeśli natomiast zawodnik (nawet klasowy) nie ma siły lub wytrzymałości, to NIE MA SZANS, by te braki uzupełnił w dwa tygodnie. Pozostawienie go w składzie to świadome wejście na minę, bo wiadomo, że następnym razem będzie tak samo, jak było poprzednio.
Wszystkiego dobrego na Święta wszystkim życzę.
Gawrzyk pisze:http://przegladzuzlowy.pl/2009.04.11-chomski-przed-meczem-z-polonia#start
chomskiego wielu uwaza za jednego z najlepszych polskich trenerow. jakos ta wypowiedz mozna przelozyc na sytuacje w lublinie..
Przestań się ośmieszać i robić nadęty PR klubowi. Wszyscy mamy oczy i nietrudno dostrzec dyspozycję 2 braci. Forma i przygotowanie do sezonu żadne a wręcz tragiczne. Jestem pewien że tym panom wydawało się że II liga to spacerek i że natłuką niskim kosztem i wysiłkiem trochę kasy na starość. Niestety rzeczywistość okazała się dla nich brutalna i co najgorsze nie odmienisz tej rzeczywistości czarodziejską różdżka w ciągu 2 tygodni. Problem jest bo Rempały będą tak czy owak w składzie. Nie sądzę aby angole rwali się do naszej ligi i traktowali ją jak chociażby Messingi przyjeżdżając na treningi.
Torsen pisze: Jeśli natomiast zawodnik (nawet klasowy) nie ma siły lub wytrzymałości, to NIE MA SZANS, by te braki uzupełnił w dwa tygodnie. Pozostawienie go w składzie to świadome wejście na minę, bo wiadomo, że następnym razem będzie tak samo, jak było poprzednio.
Wszystkiego dobrego na Święta wszystkim życzę.
Właśnie o tym pisałem. Wypowiedź Chomskiego nie do końca można przypasować do sytuacji KMŻ
moko pisze:nadęty PR klubowi.
nie nadużywasz tego wyrażenia?
Gawrzyk pisze:i teraz najwiekszy problem to jak doprowadzic do tego zeby Jacek zaczal punktowac na takim poziomie jakiego sie po nim oczekuje.
Nie placic ani grosza, jezeli zdobedzie w meczu mniej niz 11-12 pkt ??
Gawrzyk pisze:rzeczywistosc jest taka ze nie ma za bardzo ich kim zastapic.
Zlituj sie, jak napisalem, mniej wiecej to samo, to odpowiedziales, ze mozliwosci jest wiele. Nawet jak Baran wroci, to obu ich nie zastapi.
A nie można by sprawdzic naszego finskiego juniora ? ja jestem ciekaw jego jazdy moze byc z niego dobry junior.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!