Rafał Klimek
- _piotrusss
- Kadrowicz
Re: Rafał Klimek
Regdal nie chcę być złośliwy i nie jest to moim celem... ale swoim stylem wypowiedzi psujesz klimat wokół Rafała a wcześniej wokół Tomka. Nigdy do tych zawodników nie czułem jakiejś antypatii, a czasami uczucia wprost przeciwne. Niestety, ale jak Ty zaczynasz pisać o nich, bronić ich, tłumaczyć itp. itd. to mimowolnie się do nich zniechęcam i do wszystkiego co się wokół Rafała i Tomka dzieje. Dlaczego? To świetnie wyjaśnił bkapusta. Problemu by nie było, ale coś mi mówi, że nie tylko ja tak mam.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Ale po co pisac konkrety? Lepiej pierd*lnac tekstem typu "uderz w stol" czy innym bezpiecznym frazesem, a potem jak cos sie zesra to przywalic z grubej rury...
e tam. lepiej nie dopowiedziec. Bo o czym by emeryturu rozmawialy na stadionie?
Ale po co ten caly dialog ? Forum nie jest od takich spraw, wiec nie wiem jaki ma cel takie pisanie regdalowskie. Trzeba usiasc i raz na zawsze skonczyc temat, a nie wracac co 100 postow do niego.
Ja tam bym dal bana i przewietrzyl atmosfere. Ale ja to jakis dziwny jestem i lubie konkrety 
Regdal was tam jest chyba conajmniej dwoch, blizniakow. Bo post za postem sobie przeczysz.
Regdal was tam jest chyba conajmniej dwoch, blizniakow. Bo post za postem sobie przeczysz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:Ja tam bym dal bana i przewietrzyl atmosfere. Ale ja to jakis dziwny jestem i lubie konkrety
Rozumiem, ze ban bylby za to, że dwom osobom nie wolno korzystac z jednego konta?:wink:
auganoff pisze:bkapusta pisze:Ja tam bym dal bana i przewietrzyl atmosfere. Ale ja to jakis dziwny jestem i lubie konkrety
Rozumiem, ze ban bylby za to, że dwom osobom nie wolno korzystac z jednego konta?:wink:
Dokladnie
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Regdal pisze:harry pisze:No to nie rozmawiaj.
Ależ oczywiście,bo dla Ciebie to dość niewygodny temat.
Jak zwykle totalnie sie mylisz, bo to ani moje akwarium, ani moje rybki.
Nie mam dostepu do finansów klubu i jestem z tego tytułu niezmiernie szczęśliwy. Jak trzeba to pomagam, jak nie trzeba to piję piwko w barku. I TYLE.
Chyba mnie z kimś mylisz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
bkapusta pisze:Ja tam bym dal bana i przewietrzyl atmosfere.
Co bys jeszcze dal? Piwo od dziewiatej i wodke od trzynastej? Teskni sie za komuna, co nie?
bkapusta pisze:Regdal was tam jest chyba conajmniej dwoch, blizniakow.
A was towarzyszu ?
Rafał obchodzi dzisiaj 19-te urodziny.Wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń i sukcesów na torach żużlowych.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Wszystkiego dobrego Rafal. Sukcesow na torze, lojalnych sponsorow, powodzenia w szkole no i duzo zdrowia!
czy Rafal bedzie startowal w tym sezonie w jakichkolwiek rozgrywkach indywidualnych(juniorskich)?
pozdr
pav4u
pozdr
pav4u
pav4u pisze:czy Rafal bedzie startowal w tym sezonie w jakichkolwiek rozgrywkach indywidualnych(juniorskich)?
pozdr
pav4u
Tak,ma taki zamiar.Br.Kask,Sr.Kask,MIMP,MMPPK i Południowa Liga Młodzieżowa.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Problem w tym, ze zawodnicy do tego typu rozgrywek sa najczesciej rozstawiani wg srednich biegowych z poprzedniego sezonu i "dzieki" temu Rafal nie zalapal sie dotychczas ani na eliminacje IMSJ , ani IMEJ. Zobaczymy jak bedzie dalej...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Rafał wystąpi w drugiej rundzie MLP
Wiadomo dlaczego Klimka zabrakłow w pierwszej rundzie?
istred pisze:Rafał wystąpi w drugiej rundzie MLP
Dlaczego tak cię to interesuje ?
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Dlaczego nie mozesz normalnie odpowiedziec?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
bo na forum cos sie musi dziać, nie moze to polegac tylko na prostym schemacie: pytanie - odpowiedz. potrzebny jest czasami element zaskoczenia, coby wprowadzil lekki niepokoj. 
A dlaczego się pytasz?Dlaczego tak cię to interesuje ?
3 pytania, 0 odpowiedzi
Z takim podejsciem, to Klimek predzej bedzie seniorem, niz wy wczesniej sie dogadacie 
Regdal pisze:istred pisze:Rafał wystąpi w drugiej rundzie MLP
Po prostu nas kibiców interesuje dlaczego nie jechał.. tak o dla zasady..
Regdal pisze:istred pisze:Wiadomo dlaczego Klimka zabrakłow w pierwszej rundzie?
A propos, przypomniał mi się pewien dowcip.
Spotyka się dwóch kolegów, jeden z nich jest prawnikiem. Ten drugi, pyta go.
- słyszałem, że prawnicy zawsze odpowiadają pytaniem na pytanie. To prawda?
- a kto tak powiedział?
r
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Chyba Regdal to normalne, ze kibice interesuja sie zawodnikiem ktory reprezentuje ich klub, tym bardziej jesli jest to wychowanek tego klubu, dlatego nie wiem po co zadajesz takie glupie pytania zamiast normalnie po ludzku odpowiedziec. Ja tez jestem tego ciekawy i mam nadzieje ze jako osoba, bedaca blisko zawodnika odpowiesz nam kibicom na to pytanie.