Treningi
Re: Treningi
Karol ma złamany obojczyk. Sam powiedział, ze 2-3 tygodnie pauzy. Zobaczymy.
Nie za bardzo wiadomo co z tym silnikiem Filinowa. Ale ładnie "brzmi".
ZZ będzie za Karola a właściwie za Hynka. A Kirył i tak będzie w składzie pod ósemką. Zobaczymy jakie będą możliwości i potrzeby.
Nie za bardzo wiadomo co z tym silnikiem Filinowa. Ale ładnie "brzmi".
ZZ będzie za Karola a właściwie za Hynka. A Kirył i tak będzie w składzie pod ósemką. Zobaczymy jakie będą możliwości i potrzeby.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
K.Filinov to raczej pod 16-tką bedzie a nie pod 8
w końcu jest nasz 
To moje trzy grosze - jestem bardzo zawiedzony. Najbardziej szkoda mi Karola bo po tych 3 kółkach widać ze byl najszybszy z naszych zawodników. Poza tym nasz tor zawsze mu pasował. Jacek R.- bez rewelacji, Tomek - podobnie z tym, że słabiej. Jednym słowem - status quo z ostatnich 4 lat. Tomicek - początek kiepski, druga część treningu - znacznie lepsza. Rafał - wielkie rozczarowanie. Młody Messing i Filinow jeżdżą mniej wiecej jak średniej jakości speedrowerowcy. Andreas - nie wiem bo nie miał z kim się ścigać. Podsumowanie - być może żyję w standardach pierwszoligowych i forma naszych zawodników jest kiepska. Czy to wystarczy na 2 ligę? Na Frankowa Dyma i Burzę powinno.
- rafal13056
Czy mogl by mi ktos napisac o ktorej dzisiaj jest trening ???

ma być o 10 jeśli się nic nie zmieniło
Mam prosbe do Harrego, z tego co widzialem to mierzyles czasy, jak to chociaz mniej wiecej wyglada?
nie jestem harry i nie mam profersjonalnego stopera ale wg moich pomiarow wszystko podobnie, czyli w granicach 35-37 s.
trening czyni mistrza.
a nikt jakos sie nie wyroznial?
ja nawet nie probowalem mierzyc swoim bo wiem ze jest mocno beznadziejny i pewnie nic bym sie z niego nie dowiedzial...
ja nawet nie probowalem mierzyc swoim bo wiem ze jest mocno beznadziejny i pewnie nic bym sie z niego nie dowiedzial...
Najlepiej wygladali Messing i T. Rempala. Jacek straaaasznie bezbarwnie, ale o jego wynik jestem spokojny. Przeblyski na prawde fajnej jazdy mial Filinow. Klimek, moim zdaniem, kiepsko z kondycja. Pare razy bylo widac, ze to motocykl prowadzi jego, a nie on motocykl. Mlody Messing lipa. Tyle w telegraficznym skrocie 
A. Messing naprawde dobrze, szybki jest. Młodszy Messing w tym biegu we 4 pojechał jak dla mnie bardzo dobrze.
P.S. Co z Mackiem?
P.S. Co z Mackiem?
Naczelny obrońca Karola Barana.
Maciek ma ciągle stłuczone/skręcone? kolano i jak jechał ostatni raz to znów ból go złapał w kolanie
Naprawdę dziś było nieźle na moje pomiary (nie są obiektywne) wychodziło mniej więcej 35-36s na 2 okrążenia
A.Messing naprawdę nieźle już dziś jechał Lubos tak samo coraz pewniej się czuje przed jutrzejszym meczem.
Naprawdę dziś było nieźle na moje pomiary (nie są obiektywne) wychodziło mniej więcej 35-36s na 2 okrążenia
A.Messing naprawdę nieźle już dziś jechał Lubos tak samo coraz pewniej się czuje przed jutrzejszym meczem.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
To ja jeszcze swoje dodam. Również najwieksze wrazenie wywarl Andreas, szybki i waleczny, super na poczatku Tomek Rempala, Jacek troche w kratke. Ruski będzie kozak jak sie rozjedzi na naszym torze i dostane szybsza fure, bo pokazuje ze jaja ma. Tomicek jak dla mnie przecietnie, troche więcej sie po nim spodziewalem. U mlodych trudno wyrozniac, Jonas ma dobry start i dojazd, ale jak jedzie po wewnętrznych torach, jak wyjedzie szerzej to padaka, strasznie dużo traci, zwłaszcza na I łuku.
Rzeczywiscie wygladalo to dosc optymistycznie. Szkoda na prawde Karola.. z nim w skladze Lodz prawdopodobnie nie wyszla by z 35.
Mam pytanie o 11-45 musiałem niestety wyjść ze stadionu, czy po tym jak Filinow pojechał Tomka Rempałe jeszcze coś jeżdzono, jesli tak to byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś napisał jak po 11-45 przebiegał trening. Z góry dzięki.
Nie wiem czy to tylko ja byłem do konca treningu? Jonas Messing kiepski? Zapieprzal pod koniec az milo bylo patrzec.
No i Filinow. Niech sie bija w piersi jego przesladowcy. Tylko szkoda, ze tak pozno zaczał trenowac. Bylby pewniakiem w składzie.
No i Filinow. Niech sie bija w piersi jego przesladowcy. Tylko szkoda, ze tak pozno zaczał trenowac. Bylby pewniakiem w składzie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ja mowilem od poczatku, ze Kiril jest zajebisty
P.S. Dobrze, ze ma klubowy motor, bo w ta swoja Celice to by za wiele nie spakowal:)
P.S. Dobrze, ze ma klubowy motor, bo w ta swoja Celice to by za wiele nie spakowal:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
E tam. Histeryzujesz. Szajchulin w Celice dwa motory przywoził

Szajchulin chyba nie mial Celiki tylko Supre (choc w sumie to jeden ch** jesli chodzi o wielkosc:P). Za to obydwaj z kierownica po prawej stronie;] (co ciekawe to nie jest "anglik", tylko import bezposrdenio z Japonii, bardzo popularny na wschod od Moskwy. We Wladywostoku zastanawiaja sie nawet czy ruchu lewostronnego nie zrobic przez to:P).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
harry pisze:Nie wiem czy to tylko ja byłem do konca treningu? Jonas Messing kiepski? Zapieprzal pod koniec az milo bylo patrzec.
Dokladnie, Jonas mial bardzo dobre starty i dojazd, ogolnie ladnie walczyl i niech tak bedzie i jutro.
a z Filinova tez cos czuje, ze bedziemy mieli duzo pociechy
Co do treningu to nawet nasi rajdowcy niezle sobie poczyniali
T.Rempała - mnie osobiscie zaskoczył na naszym torze bedzie ładnie wymiatał.
J.Rempała - widac ze ma sporo tych maszyn ale chyba jedna w miare szybką jutro powinien swoje zrobic
Tomicek - mnie osobiscie rozczarował ma on wiecej niz 1 motor??? cieniutko na treningu jak dlamnie
Messing A - moze przekrecilem nazwisko ale widac ze chłopak niema startów na dystansie szybki i waleczny ale czy to wystarczy
Messing Junior - bezbarwnie dokiedy byłem robili go Michaluk i Klimek ,spodziewałem sie po nim wiecej.
Michaluk - duzy postęp wkoncu widac ma na czym jechac i podjął walke mnie osobiscie zaskoczył na duzy plus oby tak dalej to niedługo bedzie pewniakiem do składu.
Klimek - no cóż spodziewałem sie po nim wiecej dlamnie osobiscie na minus poniewaz każdy wie ze stac go na wiecej.
No i Rusek - widać ze chciałby powalczyc nie brakuje mu chęci lecz ten motor jest poprostu za słaby.
Tyle odemnie dozobaczenia jutro na stadionie , przydałoby sie wygrac.
T.Rempała - mnie osobiscie zaskoczył na naszym torze bedzie ładnie wymiatał.
J.Rempała - widac ze ma sporo tych maszyn ale chyba jedna w miare szybką jutro powinien swoje zrobic
Tomicek - mnie osobiscie rozczarował ma on wiecej niz 1 motor??? cieniutko na treningu jak dlamnie
Messing A - moze przekrecilem nazwisko ale widac ze chłopak niema startów na dystansie szybki i waleczny ale czy to wystarczy
Messing Junior - bezbarwnie dokiedy byłem robili go Michaluk i Klimek ,spodziewałem sie po nim wiecej.
Michaluk - duzy postęp wkoncu widac ma na czym jechac i podjął walke mnie osobiscie zaskoczył na duzy plus oby tak dalej to niedługo bedzie pewniakiem do składu.
Klimek - no cóż spodziewałem sie po nim wiecej dlamnie osobiscie na minus poniewaz każdy wie ze stac go na wiecej.
No i Rusek - widać ze chciałby powalczyc nie brakuje mu chęci lecz ten motor jest poprostu za słaby.
Tyle odemnie dozobaczenia jutro na stadionie , przydałoby sie wygrac.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

***Michaluk - duzy postęp wkoncu widac ma na czym jechac i podjął walke mnie osobiscie zaskoczył na duzy plus oby tak dalej to niedługo bedzie pewniakiem do składu.***
Uważam, że Maćkowi wystarczy dać dobrą furmankę i na pewno do składu wbije się jak strzała. Jestem pewien także że będzie robił punkty ...
Uważam, że Maćkowi wystarczy dać dobrą furmankę i na pewno do składu wbije się jak strzała. Jestem pewien także że będzie robił punkty ...
Czy nasze asy wziely sie juz za zrobienie czegos w kierunku poprawy swojej mizernej formy ? Trening, dlubanie przy sprzecie, silownia, cokolwiek ?? Czy wczasy sobie robia ?
Ja na poczatek proponuje przelaje po gorkach czechowskich
a na rozgrzewke 200 pompek dziennie, zeby wzmocnic lapy
i zapierdzielac juz od dzisiaj do samiusiego meczu z Miskolcem 
kilar pisze:Ja na poczatek proponuje przelaje po gorkach czechowskicha na rozgrzewke 200 pompek dziennie, zeby wzmocnic lapy
i zapierdzielac juz od dzisiaj do samiusiego meczu z Miskolcem
...na którym padną jak muchy
No pewnie. Lepiej niech sobie odpoczna bidaki. 2 tygodnie, moze dadza rade sie zregenerowac po trudach wczorajszego spotkania.