Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Clyde

Re: Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem

#476 Postautor: Clyde » 1 kwietnia 2009, o 08:24

A wywiad z jedną z osób wyżej wymienionych spowoduję, ze migawka z ta zsotanie presunięta wyżej w kolejce :)

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#477 Postautor: luCas » 1 kwietnia 2009, o 08:27

Wierzysz w to? Jakby zrobic wywiad z czlonkiem PSLu, no to moze poszloby na poczatku.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#478 Postautor: dannie » 1 kwietnia 2009, o 08:29

luCas pisze:Wierzysz w to? Jakby zrobic wywiad z czlonkiem PSLu, no to moze poszloby na poczatku.

To Wojciki sie nie lapia? Przeciez jeden z drugim to "Rolnik, Rolnik! Rolnik, Rolnik! Rolnik sam w dolinieee!" :D :D :D
Obrazek

Davv
Kadrowicz

#479 Postautor: Davv » 1 kwietnia 2009, o 19:46

istred pisze:Nosz kurna. Od czasu kiedy dodałem davva do ignorowanych uzytkownikow i jego posty mi sie nie wyswietlaja od razu sie lepiej czytalo forum.
Dzis wchodze i widze dwie strony "dyskusji" z tym kretynem. Po cholere w ogole z nim dyskutujecie? Gosc osmiesza sie na kazdym kroku, wiec po co schodzic do jego poziomu? Karmicie trolla. Zostawcie go w spokoju, moze jak zobaczy, ze nikogo nie obchodzi co pisze, to w koncu spelni jedna ze swoich wielu obietnic, ze nie bedzie wiecej pisal na tym forum?

To po jakiego ch... sie wypowiadasz? Nie chcesz nie czytaj, nie dyskutuj. Dyskutować zresztą z tobą nie mam zamiaru. A kretynem możesz sobie w domu nazywać mamę, tatę, brata i kogo tam chcesz, ale nie mnie. A jak chcesz mi coś powiedzieć to spotkajmy się i wtedy porozmawiamy, zobaczymy czy wtedy będziesz tak odważny.

sadychor pisze:W tym miejscu mialem nawrzucac Davv'ovi, ale postanowilem nie marnowac klawiatury na trola.
PS go!, na litosc KGB, ogarnij sie :wink:

Kolejny internetowy bohater. Nawrzucać, powyzywać mogę bo jestem twardy. Napisz coś konstruktywnego, wnoszącego do tematu. Napisać jesteś kretynem czy innym trolem każdy potrafi. Trolu.

PS. Widzę, że moderatorzy i inne temu podobne osoby czuwają...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#480 Postautor: Cooper » 1 kwietnia 2009, o 23:12

luCas pisze:
Moze i u nas by to zaskoczylo - oprocz relacji z meczu krotka rozmowa z Wojcikami, Cugowskim czy - moze byc - Mucha

Relacje z meczu na Tvp Lublin, kolejny klopot. Zazwyczaj program sportowy w Niedziele wyglada tak:(w kolejnosci) kopacze II liga, III liga, IV liga, A,B klasa, TKKf. Potem inne sporty, reczna, kosz, bierki, pilka wodna, a na koncu 20 sekund jednej migawki z meczu zuzlowego.

Stereotyp. wystraczy to odniesc do ostatniego happeningu. Wiadomo, ze zawsze pilka bedzie na poczatku. Ale reszta to przesada.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#481 Postautor: dannie » 2 kwietnia 2009, o 14:22

Przypominam,

kto może jutro o 14:00 pod Ratuszem w barwach (o ile takowe posiada ;) ) :)

Niech Speedway Euforia Ogrania Lublin! :)
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#482 Postautor: sadychor » 2 kwietnia 2009, o 15:46

Davv pisze:(...)Kolejny internetowy bohater. Nawrzucać, powyzywać mogę bo jestem twardy. Napisz coś konstruktywnego, wnoszącego do tematu. Napisać jesteś kretynem czy innym trolem każdy potrafi. Trolu.

PS. Widzę, że moderatorzy i inne temu podobne osoby czuwają...

Wlasnie, trolu, napisz cos konstruktywnego a nie zrzedzisz jak stara baba i siejesz defetyzm. Live tez pogadamy, masz gwarancje.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#483 Postautor: tezetomaniak » 2 kwietnia 2009, o 16:18

czuje jatamana: "powiedz mi to w twarz" :D

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#484 Postautor: sadychor » 2 kwietnia 2009, o 16:38

Tak z ciekawosci, powiedziales mu cos kiedys w twarz? Koles nie kryl sie ze swoja facjata, mial ja nawet w avatarze, mozna bylo go latwo rozpoznac. Nikt z osob zaangazowanych w happening nie kryje sie po krzakach, mozna bylo przyjsc do TQ, pogadac, wyrazic swoje zdanie, wiadomo gdzie siadamy na stadionie, tez mozna przyjsc i wyrazic swoja opinie pt "jestescie chujowi itp". I popisac sie swoim niewirtualnym bohaterstwem. Ja bardzo chetnie poslucham wszelkich opinii, najchetniej od Davv'a. Nie omieszkam dodac cos od siebie.