KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
Re: KMŻ Lublin 2009 ..::.. Redstar sponsorem
Ocenimy jazde chłopaków po Rzeszowie ale powiem szczerze miło by było zobaczyć przy jego nazwisku 8pkt.
dobek pisze:Ocenimy jazde chłopaków po Rzeszowie ale powiem szczerze miło by było zobaczyć przy jego nazwisku 8pkt.
Miło by było zobaczyc porażke jozkow
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Gawrzyk pisze:co o wyniku sparingu z rzeszowem to ja stawiam okolo 65-25. moze wiecej na rzecz Rzeszowa.
To moze nie jedzmy?
Gawrzyk pisze:Gdyby byl w stanie wyjezdzic w pierwszym sparingu w sezonie wiecej niz 5 pkt z klubem pierwszoligowym pewnie jezdzilby w pierwszej a nie drugiej lidze.
No właśnie skoro kreowany jest na lidera, czy tam szkielet drużyny obok Jacka, to z pierwszoligowcem powinien robić te 5 pkt.
Davv pisze:Które, niektórzy mieli dużo wcześniej. Propaganda spotkała się z rzeczywistością.
Jeżeli już ma się spotkać to dopiero na meczu o punkty. Opieranie się na sparingach i treningach jest bardzo złudne.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
To jest pytanie do trenera. Nikt już nie nadąża za napływem informacji a właściwie zmian planów, które jeszcze były aktualne kilka godzin temu. I to nie jest wina trenera. Aura przyniosła wiosnę na południowym wschodzie w ostatnim tygodniu przed ligą i wszystkie zespoły z tego regionu rzuciły się na jeżdżenie jak szczerbaty na suchary. Plany zmieniają się jak zębatki T. Rempały w Ostrowie w ostatnim sparingu dlatego info z przed 2-4 godzin może być nieaktualne.
Ja do późnego wieczora nie słyszałem o zmianie sparingu z czwartku na piątek
.
Ja do późnego wieczora nie słyszałem o zmianie sparingu z czwartku na piątek
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Czyli mamy czeski film 
Nie wiadomo czy sie szykowac na czwartkowy wyjazd czy nie. Pojechalbym bardzo chetnie, ale tez nie widze sensu w ogladaniu treningu jesli 2 dni poznej beda jezdzic w Lublinie...
Nie wiadomo czy sie szykowac na czwartkowy wyjazd czy nie. Pojechalbym bardzo chetnie, ale tez nie widze sensu w ogladaniu treningu jesli 2 dni poznej beda jezdzic w Lublinie...
Re: KMŻ Lublin 2009 ..::.. Paweł Staszek w KMŻ !!!
Jesli to zart, to przy obecnej sytuacji kadrowej raczej niesmaczny 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Z forum Rzeszowa:
Post zamieścił użytkownik K 2
"Sparingu z Unią nie będzie. Powyższa informacja jest błędna, ponieważ nie będzie również sparingu z Lublinem. Motor przyjedzie z piątek i odbędzie się normalny trening - nawet nie punktowany, tylko zwykłe ściganie się spod taśmy."
Post zamieścił użytkownik K 2
"Sparingu z Unią nie będzie. Powyższa informacja jest błędna, ponieważ nie będzie również sparingu z Lublinem. Motor przyjedzie z piątek i odbędzie się normalny trening - nawet nie punktowany, tylko zwykłe ściganie się spod taśmy."

-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
A co do nazwy tego tematu
To moze i bym uwierzył, gdyby nie był 1 kwietnia 

- tezetomaniak
- Trener
czyli co, wchodzimy w sezon bez sparingu zadnego tak ? 
jesteśmy mocni,sparingu nam nie trzeba

dzieku Bogu to tylko zart prima aprilisowy z tym Staszkiem. Mam nadzieje, ze nikt nie ma zamiaru tutaj go sciagac...ani w tym sezonie, ani w 10 nastepnych
MLSpeedy pisze:dzieku Bogu to tylko zart prima aprilisowy z tym Staszkiem. Mam nadzieje, ze nikt nie ma zamiaru tutaj go sciagac...ani w tym sezonie, ani w 10 nastepnych
Ze tak zapytam...
To jakas osobista antypatia czy uwazasz ze odstaje w dol od reszty naszej druzyny?
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
MLSpeedy pisze:dzieku Bogu to tylko zart prima aprilisowy z tym Staszkiem. Mam nadzieje, ze nikt nie ma zamiaru tutaj go sciagac...ani w tym sezonie, ani w 10 nastepnych
Bez przesady.
W Lublinie dał by radę

dzisiejszy sparing GTZ-u z Orlem pokazal, ze Staszek sie poprawil ale mi wlasnie chodzi o antypatie
po prostu nigdy za nim nie przepadalem i nie chcialbym ogladac tego zawodnika w Lublinie. Jezeli chodzi o pkt to moze bylby i wzmocnieniem ale sa i tacy kibice jak ja, ze wola ogladac innych, ktorzy zrobia nawet mniej pkt niz danego zawodnika w tym przypadku Staszka.
MLSpeedy pisze:dzisiejszy sparing GTZ-u z Orlem pokazal, ze Staszek sie poprawil ale mi wlasnie chodzi o antypatiepo prostu nigdy za nim nie przepadalem i nie chcialbym ogladac tego zawodnika w Lublinie. Jezeli chodzi o pkt to moze bylby i wzmocnieniem ale sa i tacy kibice jak ja, ze wola ogladac innych, ktorzy zrobia nawet mniej pkt niz danego zawodnika w tym przypadku Staszka.
Zrozumiał bym Cie jak byś pisał tu o Truminskim ale o Stasztu co on Ci zawinił ?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
jest on dla mnie chimerycznym zawodnikiem.... jako pierwszoligowy sredniak ( potrafi walnac15-18, a za tydzien 3 pkt) na pewno by sie nam przydal ale tak jak juz napisalem, wole ogladac zawodnikow, ktorzy maja robic po 7-8 pkt ale stale. Wiem, ze moje rozumowanie wydaje sie glupie no ale juz taki jestem
no i moze po czesci odrzuca mnie to, ze co sezon mial u nas jezdzic, a wiemy jak sie to konczylo. moze gdyby jezdzil w Lublinie np. 2-3 sezony temu to przyzwyczailbym sie do niego i zmienil zdanie.
Cholercia...sam nie wiem co o tym myslec:) Ale skoro Kiril nie ma na zcym, Howe nie moze, inni Angole nie potrafia...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]