Speedway pisze:Moze Filinow ruszyl furą z Wladywostoku czy gdzie on tam pomieszkuje
Filinow pochodzi z Bałakowa a mieszka w Moskwie ( i to jest problem - z ta Moskwą - tam "inaczej" trzeba załatwiać pewne rzeczy).
Speedway pisze:Moze Filinow ruszyl furą z Wladywostoku czy gdzie on tam pomieszkuje
harry pisze:Speedway pisze:Moze Filinow ruszyl furą z Wladywostoku czy gdzie on tam pomieszkuje
Filinow pochodzi z Bałakowa a mieszka w Moskwie ( i to jest problem - z ta Moskwą - tam "inaczej" trzeba załatwiać pewne rzeczy).

Kiry pisze:A skąd taka wiara w tego Ruska? Że jak Rus to od razu ura, ura, ura, Czapajew gieroj, za rodinu, za Stalinu, na boj, na boj, na boj![]()
Do tego jak to było gdzieś napisane "Rus bez własnego sprzętu". Tylko na klubowym motocyklu/silniku (jest wogole cos takiego jak klubowy motocykl skoro np. są problemy ze zorganizowaniem ciągnika czy polewaczki??) Kto ten silnik/motocykl miałby przygotować? Klubowy majster Góral?
Byłem chwilę na treningu i z tego co widziałem to jeździli Maciej Kuciapa, Dawid Stachyra, Paweł Miesiąc, Dawid Lampart, Mateusz Szostek i Karol Baran. Na początku nie jeździli ze startu wspólnego więc nie wiem kto był lepszy od kogo.
Po kilku próbnych kółkach ścigali się po dwóch spod taśmy. Do momentu mojego wyjścia wyglądało to tak:
1. Lampart, Miesiąc (2 kółka)
2. Lampart, Miesiąc (2)
3. Miesiąc, Lampart (1)
4. Stachyra, Kuciapa (2)
5. Kuciapa, Stachyra (2)
6. Kuciapa, Stachyra (1)
7. Baran, Szostek (2)
8. Baran, Szostek (2)
Lublin_Fan pisze:Wiadomo cos wiecej o czwartkowym treningu punktowanym? Jakas godzina rozpoczecia itp?
Gawrzyk pisze:30 godzin Messingi jechali z Hallstavik do Lublina.
Dzisiaj jeździli: Kuciapa, Stachyra, Miesiąc, Lampart, Szostek, Kret, Polak, J. Rempała, T. Rempała, P. Baran i jeszcze ktoś z Lublina, kogo nie poznałem
Jeżeli chodzi o seniorów z Rzeszowa, to do momentu w którym byłem na stadionie to Dawid bardzo słabo... Z juniorów samo Szostek cienko, chociaż w jednym z biegów razem z Lampartem pokonali Rempałów podwójnie
K.A.M.I.L. pisze:Czyzby nasi juniorzy znowu nie pojechali trenowac ?
Pozdrawiam