Żużel w TV
- tezetomaniak
- Trener
Re: Żużel w TV
Piszcz przed chwila niezla padake pokazal, zero myslenia w 1 luku
ale moze sie zdarzyc kazdemu. Przynajmniej ma punkty, nie to co Hall 
Zientarski cały czas udaje, że wie co się obecnie dzieje w żużlu. Narzeka, że stawka rozciągnięta, a Kubica i spółka co robią? I jeszcze to przekonanie, że w nudnej Formule 1 niedługo będą się mijać na mecie "o długość szprychy". Pomarzyć sobie może.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Manitou pisze:A Zientar przed chwila wspominal wspaniala sylwetke na motorze Petera Cravena:) Moze on rzeczywiscie sie troche zuzlem interesowal kiedys;)
Mlodziez
* Nazwiska nie podaje, bo z tego co sie orientuje toczy sie przeciwko niemu postepowanie w sadzie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:.......... Nazwiska nie podaje, bo z tego co sie orientuje toczy sie przeciwko niemu postepowanie w sadzie
w związku z tymi artykułami z ubiegłego wieku?
No nie do konca, raczej w zwiazku z Rajdem po Warszawie w ferrari kilkanascie lat pozniej...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
No i Rycho wymeczyl punkta, po calkiem ciekawym poscigu.
A na Sceena naprawde az milo popatrzec dzisiaj.
A na Sceena naprawde az milo popatrzec dzisiaj.
To jakiś rajd organizowali w Warszawie?? I to ferrari??!!
Dobra wystarczy bo to w sumie kiepski temat do zartow
Jestem ciekawy czy te "komentatory" z Polsatu sport - wszyscy bez wyjątku - to chociaż raz w życiu obejrzeli retransmisje zawodów które komentowali... bo to co mówią to po prostu uszy więdną :/ powinna by możliwość wyłączania dubbingu...
Na trasie cos tam probuje, ale sam moment startowy i dojazd do 1 luku ma skandaliczny. Jezeli chodzi o wyscig "do 1 luku" to chetnie bym go zobaczyl z Michalukiem
Piszcz paralityk, tracil pozycje jak dziecko. Mcgowan objechal go jak szkolkowicza. Upadek tez wlasciwie z niczego. Krotko mowiac, bez szalenstw, a mogly byc te 2 pkt wiecej.
Co do Halla to zupełnie nie wiem co myśleć. Ciężko powiedzieć w jakiej jest formie skoro już na trzydziestym metrze jest daleko z tyłu po żałosnym starcie. Dać mu "polski" silnik i będzie dobrze jeździł? Loteria. Przydałoby się bardzo go jakoś u nas przetestować. A jeśli nie to na razie pozostaje czekać z powoływaniem na mecze aż zacznie solidnie punktować u siebie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Najlepsze, ze takie cyrki dzieja sie w elite league
. Najwyzsza klasa rozgrywkowa na wyspach. Dziadostwo po stokroc. Nic nie umniejszajac naszym zawodnikom, ale brytyjski zuzel stacza sie okrotnie skoro Piszcz czy Stojan jezdza w klubach elity. Zawodnicy z Grand Prix uciekli, bzdurne przepisy, na torze przewaznie nuda. Gdyby nie Screen to by byla katastrofa dzisiaj.
Na szczescie polski kibic jest wytrwaly. Poumartwia sie tym brytyjskim shitem do pazdziernika
Na szczescie polski kibic jest wytrwaly. Poumartwia sie tym brytyjskim shitem do pazdziernika
Gawrzyk pisze:Screen jak za starych dobrych lat
wkońcu to "Screen Machine"
Czy tylko ja jestem aż tak spragniony żużla, że ten mecz mi się bardzo podobał? Na początku faktycznie było nudno, ale z biegu na bieg, gdy nawierzchnia się odsypała i dało się wyprzedzać robił się bardzo ciekawy.
Hall, dramatycznie słabe starty. Nic dziwnego, że walczak, skoro ostatni ze startu wychodzi.
Piszcz, jak to po ostatnim jego biegu komentator angielski powiedział - zaprezentował się dużo lepiej niż moglby to wskazywac dorobek punktowy. Nieporownywalnie lepszy od Halla. Wielka szkoda, ze osobiste odczucia wziely gore nad dobrem klubu.
Hall, dramatycznie słabe starty. Nic dziwnego, że walczak, skoro ostatni ze startu wychodzi.
Piszcz, jak to po ostatnim jego biegu komentator angielski powiedział - zaprezentował się dużo lepiej niż moglby to wskazywac dorobek punktowy. Nieporownywalnie lepszy od Halla. Wielka szkoda, ze osobiste odczucia wziely gore nad dobrem klubu.
Czy tylko ja jestem aż tak spragniony żużla, że ten mecz mi się bardzo podobał?
To typowy objaw wiosennego głodu żużlowego, mam to samo
Sam mecz jak to w Anglii, ślimacze tempo i dziurawy tor. Ale Sky Sport potrafi rozgrzać telewidza. Kapitalne grafiki, dobre powtórki, żywiołowy komentarz, wywiady prowadzone przez dobrą pannę ;] Realizacja naprawdę mi się podobała.
P.S. A odchudzony Screen dalej waży chyba pod setkę ;D
Speedway pisze:
P.S. A odchudzony Screen dalej waży chyba pod setkę ;D
Jeszcze nam krwi napsuje jak się pojawi u nas na torze...
Temu akurat nie przecze. Jeździ jak natchniony i widac u niego mlodzienczą pasje :>
Tylko ze jest w kadrze Miszkolca, ktory wielkich aspiracji nie ma. W ich składzie był Havelock, ktory nie pojawił się ani razu. Mysle ze z Joe bedzie podobnie, ew. pojawi sie u siebie zeby sciagnac wiecej ludzi.
Tylko ze jest w kadrze Miszkolca, ktory wielkich aspiracji nie ma. W ich składzie był Havelock, ktory nie pojawił się ani razu. Mysle ze z Joe bedzie podobnie, ew. pojawi sie u siebie zeby sciagnac wiecej ludzi.
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Dzis w magazynie sportowym po glownych wiadomosciach TVP 1 podali, ze co 2 kolejke zuzlowcy beda jechali zawody "w prawo".
Zeby uwiarygodnic "nowy pomysl", dali wypowiedzi kilku zuzlowcow, min. T.Golloba.
Nie ma jak prima aprilis
Zeby uwiarygodnic "nowy pomysl", dali wypowiedzi kilku zuzlowcow, min. T.Golloba.
Nie ma jak prima aprilis

Jak toś nie ma polsatu sport to może sobie mecz przez neta obejrzeć i magazyn "wokol toru"
http://www.sport-typ.info/viewpage.php?page_id=141
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport
http://www.sport-typ.info/viewpage.php?page_id=141
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport
Na kanale SportKlub trwa retransmisja meczu Marma Hadykówka Rzeszów - KM Ostrów Wlkp.
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom