viewtopic.php?f=10&t=2635
http://212.182.68.150/~fanklub/spotkania.php
Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem
Re: Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No ciekaw jestem czy sie wreszcie jakas swieza krew pojawi czy sami starzy znajomi 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
sory ze tu pisze ale mam pytanie sa jakies pomysły na oprawe meczu z orłem..???
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
-
Speedway Fan
- Senior
no jak jaka jedni beda spiewac KMZ, a drudzy Motor 
a inni z kolei tż i taki miks nam wyjdzie..

Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
taaa to może do chórku dorzucić jeszcze Dziesiąta Lublin klub o którym kiedyś pisał Tygodnik Zużlowy że Lublin byłby jedynym w Polsce miastem, które miałoby 2 zawodowe kluby 
- tezetomaniak
- Trener
normalnej oprawy u nas nigdy nie bedzie, trzeba sie z tym pogodzic
tylko smiech na caly kraj 
Re: Żuż�wy happening pod lubelskim ratuszem
ja bym proponował flagi klika rac oczywiscie w kolarach naszej ukochanej druż�y tasmy fiksalne.
Re: Żuż�wy happening pod lubelskim ratuszem
Majo pisze:ja bym proponował flagi klika rac oczywiscie w kolarach naszej ukochanej druż�y tasmy fiksalne.
Race sa zabronione.
A Ty tezetomaniak odpusc sobie, bo mimo, ze mi Cie zal to i tak nie mam jak przepisac Ci 1% podatkow.