harry pisze:Cooper pisze:Mozna sie generalnie wkurwic :/
E tam. Sa tacy co sie cieszą. Jakieś 50 tys zł do przodu dla klubu. Powinini na plastronie naszym być, obok MM Lublin
![]()
![]()
![]()
"Ta tragedia kaskady" to "oszczędność" dla wszystkich klubów.
harry pisze:Cooper pisze:Mozna sie generalnie wkurwic :/
E tam. Sa tacy co sie cieszą. Jakieś 50 tys zł do przodu dla klubu. Powinini na plastronie naszym być, obok MM Lublin
![]()
![]()
![]()
W takim razie jaka jest Twoja oficjalna funkcja? Czy poprostu oficjalnie zwykły kibic, a tak naprawdę współkierowanie z Wojciechowskim?Z dyrektorem uzgodniliśmy ze trzeba bedzie zrobic jakis turniej rekompensacyjny, ale jak mało karnetow się sprzeda to chyba będzie lipa.�
istred pisze:W takim razie jaka jest Twoja oficjalna funkcja? Czy poprostu oficjalnie zwykły kibic, a tak naprawdę współkierowanie z Wojciechowskim?Z dyrektorem uzgodniliśmy ze trzeba bedzie zrobic jakis turniej rekompensacyjny, ale jak mało karnetow się sprzeda to chyba będzie lipa.�
istred pisze:W takim razie jaka jest Twoja oficjalna funkcja? Czy poprostu oficjalnie zwykły kibic, a tak naprawdę współkierowanie z Wojciechowskim?Z dyrektorem uzgodniliśmy ze trzeba bedzie zrobic jakis turniej rekompensacyjny, ale jak mało karnetow się sprzeda to chyba będzie lipa.�
Manitou pisze:A uj z tymi karnetami, 50 tysi i tak by z nich nie bylo
harry pisze:Według mnie karnety i tak będą teraz kupowali tylko i wyłącznie ludzie, którzy nie chcą stać w kolejkach do kas przed rozpoczęciem meczu.
harry pisze:Według mnie karnety i tak będą teraz kupowali tylko i wyłącznie ludzie, którzy nie chcą stać w kolejkach do kas przed rozpoczęciem meczu.
moko pisze:Już widzę te tłumy niczym 1 mecz z udziałem Hansa.
Radzio pisze:Ci co chcą oszczędzić średnio na jednym meczu
Według mnie karnety i tak będą teraz kupowali tylko i wyłącznie ludzie, którzy nie chcą stać w kolejkach do kas przed rozpoczęciem meczu.
Radzio pisze:a normalnie ludzie kupują po to aby zaoszczędzić
kilar pisze:a potem ciemnosc zapadnie jak z Wybrzezem![]()