KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

Re: KMŻ Lublin w sezonie 2009

#351 Postautor: harry » 11 marca 2009, o 01:12

Mars pisze:Ciebie nie interesuje?? to chyba bylo zbedne bo wiemy jak jest.. no wiec trzeba trzymac kciuki ze bedzie strategiczny.

Strategiczny już jest. Chciałem ci zrobić przyjemność ale niestety nie dowiedziałem się kto zostanie tym szczęśliwcem. Tajemnica. Mam nadzieję, ze dzięki temu w końcu ruszy sprzedaż karnetów. Tylko czy jeszcze jest sens i czas?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

go!
Trener

#352 Postautor: go! » 11 marca 2009, o 11:10

harry pisze:
Mars pisze: Tylko czy jeszcze jest sens i czas?

A dlaczego powatpiewasz w istnienie jednego i drugiego?

Ge(L)o
Trener

#354 Postautor: Ge(L)o » 11 marca 2009, o 11:47

A jaki sens ukrywania nazwy sponsora strategicznego ?
Taka strategia ?

Ge(L)o
Trener

#356 Postautor: Ge(L)o » 11 marca 2009, o 14:34

Przyznam. To czekamy na konferencje. Z naleznymi honorami.

Davv
Kadrowicz

#357 Postautor: Davv » 11 marca 2009, o 16:38

Uuuu.... To chyba będzie większa sprawa, bo taka tajemnica może zwiastować tylko mega-sensację. Przecież nasza władza ma już doświadczenia w budowaniu napięcia i wprawianiu w zachwyt podczas konferencji prasowych przez ogłoszenie nazwisk Lambert, Complin, Lahti czy Lawson. Czekamy w napięciu.

harry
Trener

#359 Postautor: harry » 11 marca 2009, o 17:53

Davv pisze:Uuuu.... To chyba będzie większa sprawa, bo taka tajemnica może zwiastować tylko mega-sensację. Czekamy w napięciu.

A co to dla ciebie jest mega-sensacja? Chcę wiedzieć czy nie popuścisz z tego napięcia? 8) :lol:
Dla mnie każdy sponsor powyżej 100 tys to będzie sensacja w tym mieście i w dobie kryzysu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Davv
Kadrowicz

#360 Postautor: Davv » 11 marca 2009, o 18:13

Gawrzyk pisze:daj sobie spokoj z tymi szyderstwami bo to juz sie stalo naprawde nudne..

i zdaje mi sie ze bylbys chyba najbardziej szczesliwy gdyby dalej w temacie zuzel w lublinie byla cisza..

A czemu mam dać sobie spokój? Przecież forum jest od tego żeby wyrażać swoje opinie i dyskutować. Więc to robię. A co do ciszy w temacie żużel, to nie chciałbym - tylko moim zdaniem śmieszne jest robienie wielkiego szumu wokół niczego, robienie otoczki profesjonalnego klubu jeśli nie posiada się nawet polewaczki...

harry pisze:A co to dla ciebie jest mega-sensacja? Chcę wiedzieć czy nie popuścisz z tego napięcia? 8) :lol:
Dla mnie każdy sponsor powyżej 100 tys to będzie sensacja w tym mieście i w dobie kryzysu.

Tego tekstu o popuszczaniu to się z kolegi ust nie spodziewałem - wydawało się poważny biznesmen, ale zapomnijmy o tym. Nie chcę operować sumami bo nie o to chodzi, ale jak już wyżej napisałem śmieszy mnie robienie jakichś konferencji prasowych, wielkiej otoczki itp. Jak dotychczas to wszystko opiera się na obietnicach, nic nie ma pewnego. Tor, kasa itd. Lepiej wszystko spokojnie wdrażać w życie, a wtedy pompowany cały czas balonik z napisem "lubelski żużel" jeśli pękł by (miejmy nadzieję, że to nie nastąpi) to z mniejszym hukiem.

PS.
Pragnę wyjaśnić, że pod moim nickiem nie pisałem tylko ja - co wydaje mi się widać po stylu pisania - ale od jakiegoś czasu nastąpiła mała zmiana.

Davv
Kadrowicz

#362 Postautor: Davv » 11 marca 2009, o 21:11

harry pisze:Strategiczny już jest. Chciałem ci zrobić przyjemność ale niestety nie dowiedziałem się kto zostanie tym szczęśliwcem. Tajemnica. Mam nadzieję, ze dzięki temu w końcu ruszy sprzedaż karnetów. Tylko czy jeszcze jest sens i czas?

To nie jest efekt? Czemu nikt nie powie co i jak.

Gawrzyku, nie odpowiadają mi huczne zapowiedzi na temat awansu, obietnice normalności itp. Fajnie, że ktoś się podjął tego zadania, ale nie wiem czy to nie za wysokie progi. Boję się, że po upadku TŻ mogą być kłopoty z odzyskaniem zaufania sponsorów i kibiców, nie mówiąc o pozyskaniu sympatii miasta, a jak to nie wypali to już wtedy będzie wielkie BUUUUM i szybko żużla nie zobaczymy. Jak to mówią - z pustego to i Salomon nie naleje - ale miejmy nadzieję, że prezio nasz ma pełno (pomysłów).

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#363 Postautor: WBA » 11 marca 2009, o 22:17

Davv pisze:
Gawrzyk pisze:daj sobie spokoj z tymi szyderstwami bo to juz sie stalo naprawde nudne..

i zdaje mi sie ze bylbys chyba najbardziej szczesliwy gdyby dalej w temacie zuzel w lublinie byla cisza..

A czemu mam dać sobie spokó���eż fo�m�est� tego żeb�w�aż��in� �b�d��[wać�i�o �ię. ��� ci��tem��żel�o��c��� �tyl���iem śmi�� jes�r�e� wiel���z� wok�nic�o���nie�toczki prof��nalnego klu��li � posiada�ię�wet polewa���quote]
[/quote���
wyrażam sw� o�ię:wiekszego p�m�ty/czarno�dza/n�iar��rudy nie czyt�m� tym foru�od ki� lat
c� to nie Ty o�ieszczales kon� zuzla w Lubli�, jakies zakla� prawie były przyjowane :D
Złóż przynajmnie�amokrytykę i przyznaj, że błą���,wszak to ludzka rzecz -�I s�awarawa �udo�ępnia���a dla innych to rzecz im�naganna - to �yj������inia ? Davv,a czy jakieg�klona? Trza u�edz���iez� �e pisze kto inny

rz�z 3 : może wydaje się nie�ym dziw�, ale wyobrazcie sobie, że spo�r (szumne �owo: �rategicz� może niee chce za bard� rozgl� ? przyn��iej na raz�
wiem�że�rudno to pojac ale chyba w tym �zypad�tak to jest�rzyjd�czas - okaże s�. To skromny człowi�jest :) , a oczeki�ia co do magiczn�o ���anina i zbaw� (przynajmniej na forum) są cholernie rozbudzone�ie zapomina�ie, że nie jestesmy c�lowką ek�raligi, a jedynie II-ligowym klubem�tór��GROMNYMI trudno�a� probuje wrocic na zuzlo� mape Polski�

te "krzaczki" w�oscie próbowałem wyedy�wać�le nie daje rady :(�������
nic

harry
Trener

#364 Postautor: harry » 12 marca 2009, o 00:46

Davv pisze: A co do ciszy w temacie żużel, to nie chciałbym - tylko moim zdaniem śmieszne jest robienie wielkiego szumu wokół niczego,

Bardzo nam przykro, że kolega nie rozumie słów nic i niczego ale to nie ja i Gawrzyk bierzemy odpowiedzialność za wykształcenie. Trudno, nie wszyscy mają równy dostęp do edukacji. Nic to jest coś czego nie ma. Jeżeli jest klub to nie jest nic ( mam nadzieję, że kolega może to chociaż teraz zrozumie) i można w koło niego robić szum. Choćby i wielki. Oczywiście jakby nie było klubu i szumu nie można by było robić.
robienie otoczki profesjonalnego klubu jeśli nie posiada się nawet polewaczki...

Ale jest dokładnie odwrotnie. Na każdym kroku jest potwierdzane, ze klub powstał w ostatniej chwili i do normalności ciągle brakuje mu czasu. Tym ludziom należy się medal za ofiarność i odwagę. Ja od razu ostrzegałem, ze problemów z powodu braku czasu będzie co niemiara.
Tego tekstu o popuszczaniu to się z kolegi ust nie spodziewałem - wydawało się poważny biznesmen,

Kto sieje wiatr ten zbiera burze. A co do tego ma biznes :shock: :shock: :shock: ??? Gdybym był etykiem na KULu to może jeszcze?
. Nie chcę operować sumami bo nie o to chodzi, ale jak już wyżej napisałem śmieszy mnie robienie jakichś konferencji prasowych, wielkiej otoczki itp.

Ale co w tym śmiesznego??? Człowieku!!! Przecież to normalne. Z skąd ty przyjechałeś?
Jak dotychczas to wszystko opiera się na obietnicach, nic nie ma pewnego. Tor, kasa itd.

Jakie obietnice??? Czy ty czytasz to forum raz w miesiącu i to ostatnią stronę? Zawodnicy zakontraktowani, sponsorzy są, sponsor strategiczny jest, pieniędzy z miasta tyle ile czasami przez trzy lata nie dostawaliśmy. Tor????????? O co chodzi, chłopie??? Jak nie zrobią przebudowy to dostaniemy licencję warunkową. Już to pisałem. O co ci chodzi? Chcesz wygryźć Bartexa z Dziennika czy kogoś z Faktu czy Super Expresu?
Lepiej wszystko spokojnie wdrażać w życie, a wtedy pompowany cały czas balonik z napisem "lubelski żużel" jeśli pękł by (miejmy nadzieję, że to nie nastąpi) to z mniejszym hukiem.

Ale czy to ważne jak pęknie??? Kogo to będzie obchodzić? Jeden artykuł w gazecie i po bólu.
PS.
Pragnę wyjaśnić, że pod moim nickiem nie pisałem tylko ja - co wydaje mi się widać po stylu pisania - ale od jakiegoś czasu nastąpiła mała zmiana.

Nie widać różnic i zmian.Ta sama i taka sama szydera, złośliwość i nienawiść do wszystkiego nowego. Radzę poczytać ksiązki W. Cejrowskiego o Indianach. Naprawdę pomoże.

harry
Trener

#365 Postautor: harry » 12 marca 2009, o 01:03

Davv pisze:To nie jest efekt? Czemu nikt nie powie co i jak.

Napisałem to przed chwilą wyżej, ale weź sobie poczytaj trochę wpisów w tym temacie i będziesz miał wszystko wyjaśnione.
Gawrzyku, nie odpowiadają mi huczne zapowiedzi na temat awansu, obietnice normalności itp. Fajnie, że ktoś się podjął tego zadania, ale nie wiem czy to nie za wysokie progi.

Mi za to nie odpowiadają goście, którzy wszystkiego się ciągle boją. A czy będą sponsorzy? A czy będą kibice? A czy miasto da kasę? A czy będzie pogoda? A czy kontuzji nie będzie? Dla takich ludków najlepszym rozwiązaniem jest nic nie robienie. Siedzieć w domciu z kapciami na stopach i telewizję oglądać. To na pewno się uda. Żałosny minimalizm. A jak się nie uda to trudno! Co się stanie? Świat się zawali? Lublinowi ubędzie? Jak mają być sponsorzy i kibice to będą. Jak ma nie być to za rok, dwa czy trzy też się nie pojawią. A zrzędzeniem jak stara baba pod kościołem to na pewno żużla nie odbuduje się.

dobek
Senior

#366 Postautor: dobek » 12 marca 2009, o 08:13

Harry ma racje.Zamiast się cieszyć i doceniać to,że ludzie starają się jak mogą robią wszystko aby było jak najlepiej(wiadomo ile mieli czasu) to niektórzy potrafią tylko psioczyć,krytykować etc.etc.i zasłaniać się forum,bo tak jest najlepiej,bezpieczniej.Dlaczego w realu nie ktytykuje się poczynań klubu-brak odwagi?! Jeżeli się nie pomaga to się i nie przeszkadza.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#367 Postautor: Mars » 12 marca 2009, o 15:50

No najwazniejsze ze jest noi teraz nasuwa sie pytanko jaka kase wyłożył ,kiedy Harry bedziesz w Stefanowie zbrakło cukru;P
bez urazy;)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#368 Postautor: mikas » 12 marca 2009, o 20:21

harry pisze: Mam nadzieję, ze dzięki temu w końcu ruszy sprzedaż karnetów. Tylko czy jeszcze jest sens i czas?

Mysle, ze jesli czas pozwoli to sens jest. Warto zrobic uklon w strone najwierniejszych kibicow i wydrukowac karnety, nawet jakby mialy nie byc tansze od sumy wejsciowek na wszystkie imprezy. Ja np. nie lubie stac w kolejkach przed meczem i tylko dlatego kupuje karnety a nie po to zeby zaoszczedzic. Gdy przed meczem nie mam mozliwosci przyjsc wczesniej na stadion to lubie miec pewnosc ze nie bede stal najpierw w kolejce aby kupic bilet a potem w drugiej zeby na stadion wejsc ;) mysle ze takich osob jest wiecej.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Kubator

#369 Postautor: Kubator » 12 marca 2009, o 22:03

Dokładnie tak !!! Jestem za !!

harry
Trener

#371 Postautor: harry » 13 marca 2009, o 00:10

Sprzedaż ruszy w przyszłym tygodniu po prezentacji głównego sponsora( ? :shock: ? :evil: )

Dzięki Mars za info. Załatwione.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#372 Postautor: Radzio » 17 marca 2009, o 14:16

Sprzedaż karnetów najprawdopodobniej ruszy jutro w barku klubowym i w 3 innych miejscach (nie wiem jeszcze gdzie) Wieczorem dam potwierdzone info.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

Re: KMŻ Lublin 2009 ..::.. Redstar sponsorem

#374 Postautor: Manitou » 18 marca 2009, o 19:09

Kiedys w Toruniu kupilem koszulke Sullivan Racing, zdaje sie ze byla wyprodukowana przez te firme. Kucze nie dosc, ze skrecaja tylko w lewo na tym zuzlu to jeszcze ich czerwona gwiazda sponsoruje. Zaczna nas o lewactwo podejrzewac, go! moze tego nie zniesc :D

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

Re: KMŻ Lublin 2009 ..::.. Redstar sponsorem

#375 Postautor: bartosch » 18 marca 2009, o 19:18

chyba chodzi o TEGO Redstara. tak czy siak do booju "czerwone gwiazdy"!!! :)
carpe diem!