Zawody amatorów
Re: Zawody amatorów
Dzis ? 
Pewnie że dziś i nawet pogoda dopisuje.Program(bilet) za 5 PLN.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Pogoda dopisuje, niedzielne popołudnie spędzone z żużlem wiadomo nie zawodowym ale żużlem. 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
1. Szewczyk 15 pkt
2. Daniszewski 14 pkt
3. Brzozowski 11 pkt
Ogólnie zawody warte obejrzenia:)
2. Daniszewski 14 pkt
3. Brzozowski 11 pkt
Ogólnie zawody warte obejrzenia:)
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2008, o 20:34 przez fafel16, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Smirnek_
- Senior
W sumie to większość biegów była nudna, ale warto było przyjść.
To co bylo takiego ciekawego, ze warto bylo przyjsc, skoro biegi byly nudne? 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Andżela? 
haha m.in ona
ale kilka ciekawych było
ładna walka na torze i piękna świeca Bąka 
- tezetomaniak
- Trener
ile ludu na oko ? więcej niż dzisiaj w Rawiczu na lidze ? bo tam 400 osób 
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:

Nr 3 Ziembaczewski
Nr 8 Haranicz
Nr 11 Brus
Nr 12 Sternik
Nr 14 Robak
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
tezetomaniak pisze:ile ludu na oko ? więcej niż dzisiaj w Rawiczu na lidze ? bo tam 400 osób
wiecej
carpe diem!
Generalnie nie jestem zwolennikiem gówniarzy na zużlu ale Bąk pokazał dzisiaj kawal dobrej roboty. Jak na chłopaka ktory nie ma jeszcze licencji - rewelacja. Bardzo dobra technika i radosc z wygrywania. Podpalił sie w ostatnim starcie bo byłby na pudle - szkoda. Ja bym sie zainteresował ewentualnym wypozyczeniem na 2 lige w przyszlym roku o ile oczywiscie wystartujemy. Wielki talent.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Powstaje film. Fabularyzowany dokument. Tytuł brzmi „Wkręceni”. Opowie o ludziach, których łączy pasja do dwóch motocyklowych kółek. W gronie bohaterów tej produkcji znajdą się lubelscy motocrossowcy.
- Oglądając omawiany film widz przekona się, że ta dyscyplina sportu motorowego nie jest jedynie fanaberią, czy typową beztroską rekreacją, ale ciężką pracą nastawioną na osiągnięcie sukcesu – mówi Rafał Kołodziejczyk z Telewizyjnej Agencji Producenckiej Alter Ego, która realizuje projekt.
Oprócz motocrossowców na ekranie pojawią także żużlowcy-amatorzy, freestylerzy szosowi oraz inne ciekawe osoby, które niezależnie od wieku jeżdżą na motocyklu dla przyjemności.
Film ma powstać do końca tego roku.
- To nasza pierwsza całkowicie samodzielna produkcja – dodaje Rafał Kołodziejczyk.
Czas akcji obejmuje jeden sezon sportowy. Od stycznia do grudnia. Zdjęcia nakręcone zostały w Polsce i Hiszpanii. Czas trwania 110 minut.
Jednym ze zwiastunów filmu będzie najnowszy teledysk Braci, a Piotr Cugowski znajdzie się w gronie bohaterów filmu. Więcej informacji o filmie zainteresowani znajdą na stronie filmu pod adresem: http://www.wkreceni.pl
http://www.kmcross.pl
Jakie plany sportowe ma klub, związane z sezonem 2009 po zdobyciu tytułu Drużynowego Mistrzostwa Polskie Nieprofesjonalne?
Ozesz kurwa ja pierdole, czy nikt juz w tym kraju nie panuje nad slowem pisanym
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
I to puścił Dziennik Wschodni??? Bez możliwości wypowiedzenia się Zdzicha? Nowe i złe czasy idą. Szkoda, bo to jeden z ostatnich porządnych dzienników był.
Kolega Golonka powinien przynajmniej dopisać, że Zdzicho był nieuchwytny, lub nie chciał z nim rozmawiać na ten temat.
Kolega Golonka powinien przynajmniej dopisać, że Zdzicho był nieuchwytny, lub nie chciał z nim rozmawiać na ten temat.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
O tak. Tego nam trzeba. na miesiac przed liga jak najwiecej klotni i prywatnych wojenek w prasie. No ale jak to mowia: nie wazne co pisza, grunt ze pisza 
Niestety mylisz się bardzo, bardzo zdecydowanie. Panowie z KŻ Lublin nawet nie wiedzą jak bardzo sobie strzelają ( i przy okazji KMŻ-owi) w kolano. Naprawdę tylko ludzie naiwni sądzą, ze żużel jest pępkiem Lublina i wszyscy w mieście wiedzą o co chodzi. Nawet dobrzy i interesujący się sponsorzy nie rozróżniają Czarnego od Sternika czy Wojciechowskiego jeżeli chodzi o ich zaangażowanie w żużel. I nawet nie chce im się w to wnikać. Z takiego artykułu zapamietają tylko że w żużlu jest syf i nie warto tam dawać pieniędzy !!!! Wiem to dokładnie, bo to nie pierwszy raz takie rzeczy sie dzieją. Później latami trzeba tłumaczyć, ze ten to dobry a ten to zły. Dla sponsora jak ktoś działający w żużlu jest zły to cały sport jest zły i z chęcią przerzuci sie na piłkę ręczną. A prezes Wilczek jak przeczytał ten artykuł to na pewno zatarł ręce wyciął go, włożył do teczki i od razu do naszych ( żużlowych) sponsorów pojechał udowadniać, ze wyrzucają pieniadze w błoto dając na żuzel.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Dokladnie to samo harry mysle na ten temat. Nie do konca skumales mojego posta
slowa:
... jak sama ikonka na koncu wskazuje - sa zartem.
slowa:
Kod: Zaznacz cały
No ale jak to mowia: nie wazne co pisza, grunt ze pisza ;)... jak sama ikonka na koncu wskazuje - sa zartem.
meesha pisze:Jakie plany sportowe ma klub, związane z sezonem 2009 po zdobyciu tytułu Drużynowego Mistrzostwa Polskie Nieprofesjonalne?
Ozesz kurwa ja pierdole, czy nikt juz w tym kraju nie panuje nad slowem pisanym![]()
Też mi ten tekst trzasnął po oczach, do tego stopnia, że musiałem zamanifestować poprzez pojawienie się na forum!
Ktoś dokładnie wiedział kiedy taką świnię podłożyć!!
Trzymajmy kciuki żeby to spłynęło po KMŻ Lublin jak po kaczce.
Trzymajmy kciuki żeby to spłynęło po KMŻ Lublin jak po kaczce.
Gawrzyk pisze:elementarna uczciwosc wymagalaby aby swoje racje przedstawil Z. Czarny bo cos tu nie gra.
Ha ha.. Daj Boze kazdej druzynie takie oszusta, za ktorego kadencji sie zdobywa misztrzostwo kraju