KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
Re: KMŻ Lublin w sezonie 2009
A żołnierze mają jakąś ulgę ???
a za 1600 postow na forum jest jaks ulga
?

harry pisze:Masz odpowiedź wyżej. Jezeli studenci III stopnia mają legitymację studencką to wchodzą na ulgowe. Bo z biletem ulgowym trzeba pokazać właśnie legitymację.
Mam legitymacje, lecz jest to tylko legitymacja doktoranta, która nie zawiera żadnej informacji o jakichkolwiek znizkach.
PS. Jako że doktorantow uczeszczajacych na mecze zuzlowe jest baardzo znikoma ilosc mam nadzieje, ze obowiazuja znizki tak jak "zwyklych" studentow??
I nie rozumiem z czego ta glupia szydera w dwoch powyzszych postach. Widac, ze osoby te moga prezentowac poziom nie pozwalajacy na studia II-go stopnia.....
To zle widzisz, a poza tym wcale nie szydze 

Nikt nie lubi być posłańcem złych nowin ale obawiam się, że na tę legitymację ( doktorancką) na ulgowy nie wejdziesz. Tutaj chodzi chyba o to, że generalnie studenci nie zarabiają pieniędzy i dlatego wiekszość instytucji postanawia im pomagać ( ulżyć) finansowo.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Sledzio pisze:A żołnierze mają jakąś ulgę ???
Panowie przestancie z tymi ulgami mamy spedway w lublinie to trzeba wspomóc klub

poli pisze:Sledzio pisze:A żołnierze mają jakąś ulgę ???
Panowie przestancie z tymi ulgami mamy spedway w lublinie to trzeba wspomóc klub
Och, jak ja lubię takie posty. Swego czasu jak były możliwości to 5 a później i 10 karnetów kupowałem i rozdawałem wśród znajomych. a jak sie zaszczepili to później oni sciagali całe stada swoich znajomych. I tak z 2 chodzących robiło sie 30 osób. Ale to i żużel był na eligowym poziomie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Sledziu tak wiec przy zakupie 10 karnetów (normalnych!) mozesz liczyc na jakas ulge ;p
poli pisze:Sledzio pisze:A żołnierze mają jakąś ulgę ???
Dokładnie. Chcecie wspomóc klub, jesteście Prawdziwymi kibicami to pokażcie to.
Kupcie bilet normalny lub na trybunę zamiast kombinować.
janek pisze:poli pisze:Sledzio pisze:A żołnierze mają jakąś ulgę ???
Dokładnie. Chcecie wspomóc klub, jesteście Prawdziwymi kibicami to pokażcie to.
mhm, a wszystkich którzy kupują ulgowe, nikczemnie korzystając ze swoich przywilejów ustalonych przez klub, jako nieprawdziwych kibiców spalić na stosie, albo np niech kupujący ulgowe będą poddawani przymusowej chłoście przechodząc przez bramkę. Żyleta - przenieście sie na trybynę krytą, albo zacznijcie sie bać, dobrze wam radze.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:Żyleta - przenieście sie na trybynę krytą, albo zacznijcie sie bać, dobrze wam radze.
Jaka Żyleta?!?!?! P......y jesteś?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
truskawa pisze:Żyleta

Naczelny obrońca Karola Barana.

SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
janek pisze:Chcecie wspomóc klub, jesteście Prawdziwymi kibicami to pokażcie to.
Ale truskawa ma racje - sa bilety ulgowe, to klub powinien okreslic jasno zasady komu przysluguja i niech kazdy uprzywilejowany korzysta-od tego sa ulgi. A teksty w stylu "trzeba wspomoc klub itd." sa conajmniej smieszne, bo ciekaw jestem czy ktokolwiek z wypowiadajacych je tutaj kupil kiedys drozszy bilet niz potrzebuje... Ja jak mialem prawo do ulg, to kupowalem ulgowe i naprawde nie mam z tego powodu wyrzutow sumienia, ze doprowadzilem w ten sposob do upadku klubu. Wolalem raczej zabrac zawsze ze soba 2-3 osoby, ktore tez kupily bilety - ba, powiem wiecej, czesc z nich skusila sie dlatego ze wlasnie byly bilety ulgowe.
Mniej hipokryzji polecam.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A co? Bedzie prowadzony ostrzal zza Bystrzycy?truskawa pisze: Żyleta - przenieście sie na trybynę krytą, albo zacznijcie sie bać, dobrze wam radze.
truskawa pisze::lol:ironia jest jednak dobrym narzędziem tylko wśród inteligentnych.
ty chyba sam nie wiesz o co nam chodzi ;] gdzie w Lublinie masz żylete ?!
Naczelny obrońca Karola Barana.
truskawa pisze::lol:ironia jest jednak dobrym narzędziem tylko wśród inteligentnych.
Ironia? Fakt, że jakiś mało rozgarnięty człowiek nazwał kilkadziesiąt razy w żenujący sposób jeden z sektorów nie oznacza, iż trzeba robić to samo. Rozumiem, że gdy ktoś 100 razy nazwie Cię kutasem, to Ty z ironią w głosie i inteligentną miną powiesz: "Jestem kutasem!"?
Czarek pisze:truskawa pisze::lol:ironia jest jednak dobrym narzędziem tylko wśród inteligentnych.
Ironia? Fakt, że jakiś mało rozgarnięty człowiek nazwał kilkadziesiąt razy w żenujący sposób jeden z sektorów nie oznacza, iż trzeba robić to samo. Rozumiem, że gdy ktoś 100 razy nazwie Cię kutasem, to Ty z ironią w głosie i inteligentną miną powiesz: "Jestem kutasem!"?
urastające do rangi kanonu pojecie "lubelskiej żylety" jest równie śmieszne jak "prawdziwy kibic z normalnym biletem" i tylko w tym kontekście zostało to użyte w moim poście, panowie, rozluźnijcie troche pośladki.
w ramach prawdziwego kibicowania 7 zł zaoszczedzone na bilecie moge dorzucic do oprawy
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
luckylbn pisze:harry pisze:Masz odpowiedź wyżej. Jezeli studenci III stopnia mają legitymację studencką to wchodzą na ulgowe. Bo z biletem ulgowym trzeba pokazać właśnie legitymację.
Mam legitymacje, lecz jest to tylko legitymacja doktoranta, która nie zawiera żadnej informacji o jakichkolwiek znizkach.
PS. Jako że doktorantow uczeszczajacych na mecze zuzlowe jest baardzo znikoma ilosc mam nadzieje, ze obowiazuja znizki tak jak "zwyklych" studentow??
I nie rozumiem z czego ta glupia szydera w dwoch powyzszych postach. Widac, ze osoby te moga prezentowac poziom nie pozwalajacy na studia II-go stopnia.....
A czy inni doktoranci moga z Ciebie szydzic? Bo jesli tak to ja chetnie.
Daj chlopie na luz, kazdy srednioogarniety doktorant doskonale wie, ze nie przysluguja mu znizki studenckie. Nigdzie - w PKP, kinie czy na stadionie... Czasami sa specjalne znizki doktoranckie [jak na komunikacje miejska w Wawie] ale to wyjatki.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Dajcie sobie ludzie na wstrzymanie. Gdy jakis nowy uzytkownik sie pojawi od razu po nim jedziecie
Taki wielki problem, ze gosc nazwal trybune "zyleta"? Kazdy wie o co chodzi przeciez...
Zamiast normalnie podyskutowac szukacie tylko jakiejs zaczepki.

istred pisze:Dajcie sobie ludzie na wstrzymanie. Gdy jakis nowy uzytkownik sie pojawi od razu po nim jedziecieTaki wielki problem, ze gosc nazwal trybune "zyleta"? Kazdy wie o co chodzi przeciez...
Sorry, ale nazwanie miejsca, w którym siedzą lubelscy kibice termin przynależnym w tym wypadku tylko (niestniejącej już nawiasem mówiąc) trybunie kibiców Legii jest żenujące, a dla niektórych obraźliwe. Można czyjś dom nazwać mauzoleum Lenina - jeden powie, że to głupie inny się obrazi, ale każdy związany z tym miejscem ma prawo do reakcji.
Naprawdę to taka wielka sprawa? Przecież jakiś czas temu wszyscy tak mówili... i spiker na stadionie i w gazetach nieraz się takie określenie pojawiało.
Poza tym to jest nowy użytkownik, może niezorientowany jeszcze dokładnie w temacie, jakkolwiek po co tak po człowieku jechać? Nie lepiej przemilczeć pewne sprawy nawet jeśli się nie podobają? I człowiek spokojniejszy będzie i atmosfera na forum lepsza.
A jeśli nie można przemilczeć to polecam grzecznie wytłumaczyć, bez zbędnych emocji.
Poza tym to jest nowy użytkownik, może niezorientowany jeszcze dokładnie w temacie, jakkolwiek po co tak po człowieku jechać? Nie lepiej przemilczeć pewne sprawy nawet jeśli się nie podobają? I człowiek spokojniejszy będzie i atmosfera na forum lepsza.
A jeśli nie można przemilczeć to polecam grzecznie wytłumaczyć, bez zbędnych emocji.
mozna zrobic tak jak w pile karnet vip za 500zl
http://www.allegro.pl/item573537709_zuz ... _2009.html

http://www.allegro.pl/item573537709_zuz ... _2009.html
A czemu nie karnet SuperVIP za 50.000 zl, albo za 1.000.000 zl ??? Prawdziwi kibice na pewno by taki kupili 

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...