Karol Polak

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
kuper

Re: Karol Polak

#276 Postautor: kuper » 2 marca 2009, o 16:15

Speedway Fan pisze:napinacze :lol:
jak dotychczas to ty tu napinasz sie szkolkowiczu(pisze do kupera). Wez sie za przygotowania do sezonu, a nie napinasz sie na forum :lol:

Jak mam takie samo prawo jak i wy wypowiedzieć sie na temat ten jaki jest. wy sie wypowiadacie w takim sposob to ja sie wypowiadam w taki sposob, dla mnie prosta sprawa jakie ja mam zdanie o nim i o "kibicach" na żużlu.
co do przygotowań to moja jest i wyłacznie sprawa co ja robie, i czy ja pisze na tym forum.
To teraz Wielka próźba do "KIBICÓW" weście sie za przgotowania do sezonu i zróbcie jakos oprawe albo dopingujcie jakos druzyne!

i Jeszcze jedno ja sie nie napinam na forum,tak jak to wy robicie ,robicie z byle czego afere bo was nie pozdrowił i dobrze zrobil bo tu nie ma kogo pozdrawiac.

Juz wam poprawiłem ,kilka błedów i juz wielka tez napinka<brawo>
Ostatnio zmieniony 2 marca 2009, o 17:25 przez kuper, łącznie zmieniany 1 raz.
>>ŻyCie..To..Jazda<<

Speedway Fan
Senior

#277 Postautor: Speedway Fan » 2 marca 2009, o 16:52

kto tu robi jakas afere?
kazdy raczej sie smieje z tego

meesha
Trener
Kontakt:

#278 Postautor: meesha » 2 marca 2009, o 17:12

Jak mam takie samo prawo jak i wy wypowiedziec sie na temat ten jaki jest. wy sie wypowiadac w takim sposob to ja sie wypowiadam w taki sposob, dla mnie prosta sprawa jakie ja mam zdanie o nim i o "kibicach" na żużlu.
co do przygotowań to moja jest i wyłacznie sprawa co ja robie, i czy ja pisze na tym forum.
To teraz Wileka próźba do "KIBICÓW" wescie sie za przgotowania do sezonu i zróbcie jakos odprawe albo dopingujcie jakos druzyne!

i Jeszcze jedno ja sie nie napinam na forum,tak jak to wy robicie ,robicie z byle czego afere bo was nie pozdrowił i dobrze zrobil bo tu nie ma kogo pozdrawiac i jak narazie nie wiedze go on ma pozdrowic!!!

Moglby ktos to przetlumaczyc na polski? Dziekuje :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#279 Postautor: grzesieck » 2 marca 2009, o 17:18

kuper pisze:i Jeszcze jedno ja sie nie napinam na forum,tak jak to wy robicie ,robicie z byle czego afere bo was nie pozdrowił i dobrze zrobil bo tu nie ma kogo pozdrawiac i jak narazie nie wiedze go on ma pozdrowic!!!

hahaha

jestem przekonany, ze kazdy wypowiadajacy sie w tym temacie, ma gleboko w dupie, czy Karol pozdrowil kibicow lubelskich czy nie

sorry ale kim jest Karol Polak? smutno to by sie moze niektorym zrobilo jakby Darek Śledź w wywiadzie zapomnial o kibicach z Lublina, albo Darek Stenka, no ale Polak?!
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#280 Postautor: kilar » 2 marca 2009, o 17:19

Te dwa pierwsze pogrubienia ujdzie jeszcze zrozumiec 8) ale ostatnie "(...) i jak narazie nie wiedze go on ma pozdrowic!!!"... to ja juz tego nie rozumiem 8)

piotr76
Senior
Kontakt:

#281 Postautor: piotr76 » 2 marca 2009, o 18:11

Ja tylko 2 zdania w temacie ...
Nie obraz sie kuper ale ja jako kibic kupuje bilet i chce ogladac widowisko, kto Ci naopowiadal ze mam obowiazek klaskac, drzec sie i robic oprawy ??? (to tylko moja chec nic wicej) to tak jak bym poszedl do kina i czy teatru na sztuke czy film i ktos pier... ze to widownia jest do dupy bo nie klaszcze nie daje kwiatow, na sali niema transparentow, a nie film ... chce to sobie wpieprzam kielbaske, popijam czym mam tam pod reka :lol: i ch ... komuś do tego ... zaplacilem za to ... i jestem kibicem normalnym kibicem ...
A zadaniem zuzlowca jest wykonanie jego pracy ... choc w przypadku Karola sukcesem mozna nazwac utrzymanie sie na motocyklu (nie za takie atrakcje placilem kase za bilet, placilem za wstep na impreze zuzlowa tak jest na biletach a nie za kabaret zuzlowy).

Ps. Na koniec nie raz bylo glosno o nas w dobrym tego slowa znaczeniu na wyjazdach wiec Twoje zdanie mnie troche dziwi ... pewnie jestes na tyle malostkowy ze wypowiadasz to jedynie dla "zemsty" za to co inni mowia o Karolu, Karolu ktory chcial zostac zuzlowcem ...
zamiast 500 + program Beryl +

go!
Trener

#282 Postautor: go! » 3 marca 2009, o 10:16

piotr76 pisze:Ja tylko 2 zdania w temacie ...
Nie obraz sie kuper ale ja jako kibic kupuje bilet i chce ogladac widowisko..

On juz sie obrazil :) I to za Karola, nawet nie za siebie. Swoja droga ciekawe kto z niego wyrosnie jak juz na starcie ma za wzor Polaka.
W przypadku Karola (wedlug mnie) chodzi o jego bezkrytyczny stosunek do samego siebie i zaden kuper mi nie powie ze publiczne wypowiedzi Karola, w kontekscie jego wynikow, nie wypadaja smiesznie. Historia zna przypadki i Krzysia Dominiczaka i naszego Szymona, ktorzy jakby nie bylo dali sie lubic mimo bardzo przecietnych wynikow, zeby nie powiedziec miernych.. oraz mniej wiecej wiedzieli gdzie w szeregu sie znajduja.
PS. Ja wiem ze wszelkie porownania wynikow nie beda adekwatne :P chodzi raczej o porownanie mentalnosci, charakteru, dystansu do siebie i swoich wynikow.
Ostatnio zmieniony 3 marca 2009, o 11:02 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#283 Postautor: Cz@rek » 3 marca 2009, o 10:25

I takim dobrym przykladem jest też aktualnie Maciek Michaluk,ambitny i sympatyczny chłopak który robi swoje a nie gwiazdorzy.Takim zawodnikom aż chce się kibicować i nawet słabsze winiki nie powodują takich reakcji jak w stosunku do Karola. Choć jemu takze życze sukcesów w Rzeszowie.Tyle w temacie.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#284 Postautor: Torsen » 3 marca 2009, o 11:53

Cz@rek pisze:Tyle w temacie.
Można jeszcze, ewentualnie, dodać, że Polak pozostanie żużlową miernotą bez względu na to, jak nu żużlu zaprezentowaliby się szydzący z niego kibice :) Wiem, że to jedyny punkt odniesienia, którym Polak może się dowartościować, ale bez przesady.

kuper

#285 Postautor: kuper » 3 marca 2009, o 17:00

go! pisze:
piotr76 pisze:Ja tylko 2 zdania w temacie ...
Nie obraz sie kuper ale ja jako kibic kupuje bilet i chce ogladac widowisko..

On juz sie obrazil :) I to za Karola, nawet nie za siebie. Swoja droga ciekawe kto z niego wyrosnie jak juz na starcie ma za wzor Polaka.
W przypadku Karola (wedlug mnie) chodzi o jego bezkrytyczny stosunek do samego siebie i zaden kuper mi nie powie ze publiczne wypowiedzi Karola, w kontekscie jego wynikow, nie wypadaja smiesznie. Historia zna przypadki i Krzysia Dominiczaka i naszego Szymona, ktorzy jakby nie bylo dali sie lubic mimo bardzo przecietnych wynikow, zeby nie powiedziec miernych.. oraz mniej wiecej wiedzieli gdzie w szeregu sie znajduja.
PS. Ja wiem ze wszelkie porownania wynikow nie beda adekwatne :P chodzi raczej o porownanie mentalnosci, charakteru, dystansu do siebie i swoich wynikow.

weś człowieku sie zastanów bo nie mam na kogo sie obrazać i wogole.to raz a dwa to ze jest moja sprawa kogo ja mam na wzór, bede sie wzorował na tym kim ja bede chciał a nie na tym kim Ty mi powiesz!!! moge i na Karolu a moge i na amaotrze jakims.
pozdrawiam
>>ŻyCie..To..Jazda<<

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#286 Postautor: Boobi » 3 marca 2009, o 17:03

a Karol to nie amator?? :lol:
"Życie to jazda"

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#287 Postautor: MLSpeedy » 3 marca 2009, o 19:30

Boobi pisze:a Karol to nie amator?? :lol:

Sorry, Boobi ale amatorzy cos prezentuja 8)

Koper
Trener
Kontakt:

#288 Postautor: Koper » 3 marca 2009, o 19:33

MLSpeedy pisze:
Boobi pisze:a Karol to nie amator?? :lol:

Sorry, Boobi ale amatorzy cos prezentuja 8)
Lubelscy są aktualnie Mistrzami Polski 8)

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#289 Postautor: tezetomaniak » 3 marca 2009, o 22:23

kuper, weś czasami uzywaj znakow przestankowych. ciezko sie bez nich czyta :=]

Awatar użytkownika
MARKO

#290 Postautor: MARKO » 3 marca 2009, o 23:55

Coś czuje że kuper przeniesie się do Rzeszowa :lol:

go!
Trener

#291 Postautor: go! » 4 marca 2009, o 10:11

kuper pisze:weś czł�ieku sie zastanów�o nie mam na kogo sie obrazać i�ogole.[/quote][

Posluchaj chlopaku:
Jesli sie nie obraziles to czemu obrazasz innych?
To ze ktos sie utrzymuje na motocyklu zuzlowym i nie boi przejechac 4 kolek po stadionie, bez hamulcow, w czasie pozwalajacym mu zrobic licencje, to jest tam moze i jakies zyciowe osiagniecie. Ale zuzel w Karola wydaniu to ledwie pare zmarnowanych lat z zyciorysu i znacznie bardziej niz brak strachu przed motorem zuzlowym przyda mu sie nieco pokory, rozsadku, charakteru i honoru. Czego wszystkiego mu jak narazie brakuje..
Wiec nie pierdol mi tu o wsiadaniu na motor, bo nie jest to zadnym wyznacznikiem! Wrecz przeciwnie, znam wiele trudniejsze rzeczy w zyciu do wykonania, ktore wydaja sie takie prozaiczne..

Awatar użytkownika
istred
Trener

#292 Postautor: istred » 4 marca 2009, o 12:45

Czepiacie się. Chłopak lubi jeździć na żużlu, niech sobie jeździ, realizuje swoje hobby. Jeśli sprawia mu przyjemność walka na torze z samym sobą to dobre jego. Przecież on raptem kilka razy zaprezentował się w jakiś poważniejszych zawodach i to parę lat temu, więc co wam przeszkadza?

harry
Trener

#293 Postautor: harry » 4 marca 2009, o 13:02

Ale tu nikomu nie przeszkadza, ze Karol walczy z wiatrem na torze. To kolega Kuper zrobił awanturę o nic i o to że nie mamy ochoty podziwiać i oklaskiwać jego dzielnych zmagań z cieniem.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#294 Postautor: harry » 5 marca 2009, o 08:36

Kolega Karol jak się okazuje wykazuje inne talenty jeszcze od żużlowych. Oto w całej okazałości jego produkt myślowy, który mi wysłał na naszej-klasie:
"czy chcesz sie wkoncu doigrac??co ty piszesz na forum??pogadamy w oczy inaczej ".
Żużlowcem jest więcej niż miernym ale w gębie jest niesamowicie silny.
Uwaga wszyscy krytykanci! Także zarówno Ci którzy nie klaskają. Jak Was Karol rozpozna to się doigracie!!! :lol: :lol: :lol:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#295 Postautor: tezetomaniak » 5 marca 2009, o 09:18

Karolku, wzialbys sie za jakas nauke, albo robote normalna, bo na zuzlu lepiej od ciebie jezdza kobiety ;) Nie wiem, ja bym sie zapadl pod ziemie. 8)
Wiem ze to czytasz, wiec apeluje: nie badz kozak w internecie (na naszej klasie lol :D ), bo inni cie moga rozpoznac :)

kuper

#296 Postautor: kuper » 5 marca 2009, o 09:36

tezetomaniak pisze:Karolku, wzialbys sie za jakas nauke, albo robote normalna, bo na zuzlu lepiej od ciebie jezdza kobiety ;) Nie wiem, ja bym sie zapadl pod ziemie. 8)
Wiem ze to czytasz, wiec apeluje: nie badz kozak w internecie (na naszej klasie lol :D ), bo inni cie moga rozpoznac :)

Człowieku weź się troche zastanów i byś kogoś nie kierował co ma w życiu robić czy się uczyć czy pracować!! jak Tobą ktoś kierował i Ci tak wykierował to sie ciesz bo widac właśnie jaki jesteś mądry przez forum "Wielcy Kibice" którzy są z zawodnikami na dobre i na złe" to jest tylko widze pic na wode!! każdy to forum czyta i każdy pisze tutaj co chce.Masz takie zdanie o nim to sobie miej,mojego nikt nie zmieni o was niby "kibicach"!! Wielki fanie byś też zaczął kibicować bo dzieci co chodzą do podstawówki lepiej od Ciebie dopingują!!

a i do tego MARKO:
gdzie ja bede jeździł czy w Lublinie czy nie to jest moja sprawa ,Ty nie bedziesz mi wybierał kluby gdzie mam jechać,nawet jeśli sie tam przeniose to myśle ze bym był zadowolony bo z takimi napinaczami jak wy"kibice" to nic nie ruszy!!! Wy aby chce zrobić tak aby wam pasowało zeby ten nie jechal a zeby ten jechał,bo tamten jest zły a temten nie!! dalej robcie tak dalej!!napewno pomożecie drużynie i zawodnikom!!

Pozdrawiam wilekich fanów :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. KAŻDY Z WAS MA na wszystko odpowiedz, tylko aby na forum!!szkoda ze na meczach jest cisza!!!
Ostatnio zmieniony 5 marca 2009, o 09:49 przez kuper, łącznie zmieniany 1 raz.
>>ŻyCie..To..Jazda<<

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#297 Postautor: tezetomaniak » 5 marca 2009, o 09:46

nie mozesz mi niczego zarzucic, bo ja nigdy nie bylem z Karolem ;] ani na dobre :lol: ani na zle.
a dalszej czesci Twojej wiadomosci nie dalem rady przeczytac, sorry :P

EOS

Awatar użytkownika
MARKO

#298 Postautor: MARKO » 5 marca 2009, o 10:09

a i do tego MARKO:
gdzie ja bede jeździł czy w Lublinie czy nie to jest moja sprawa ,Ty nie bedziesz mi wybierał kluby gdzie mam jechać,nawet jeśli sie tam przeniose to myśle ze bym był zadowolony bo z takimi napinaczami jak wy"kibice" to nic nie ruszy!!! Wy aby chce zrobić tak aby wam pasowało zeby ten nie jechal a zeby ten jechał,bo tamten jest zły a temten nie!! dalej robcie tak dalej!!napewno pomożecie drużynie i zawodnikom!!

Pozdrawiam wilekich fanów :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. KAŻDY Z WAS MA na wszystko odpowiedz, tylko aby na forum!!szkoda ze na meczach jest cisza!!![/quote]

ODPOWIEDZ DLA ,,KUPER''

Inteligent to z Ciebie nie jest ( żartów i luźnych rozmów nie rozumiesz ), więc zobaczymy jaki z Ciebie żużlowiec -jeszcze chciałbym wiedzieć na kogo mam zwrócić uwagę na tych treningach na które zapraszasz !! Pozdrawiam Cię gorąco ! Do zobaczenia !

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#299 Postautor: grzesieck » 5 marca 2009, o 11:37

kuper pisze:
tezetomaniak pisze:Karolku, wzialbys sie za jakas nauke, albo robote normalna, bo na zuzlu lepiej od ciebie jezdza kobiety ;) Nie wiem, ja bym sie zapadl pod ziemie. 8)

Człowieku weź się troche zastanów i byś kogoś nie kierował co ma w życiu robić czy się uczyć czy pracować!! jak Tobą ktoś kierował i Ci tak wykierował to sie ciesz bo widac właśnie jaki jesteś mądry przez forum "Wielcy Kibice" którzy są z zawodnikami na dobre i na złe" to jest tylko widze pic na wode!! każdy to forum czyta i każdy pisze tutaj co chce.Masz takie zdanie o nim to sobie miej,mojego nikt nie zmieni o was niby "kibicach"!! Wielki fanie byś też zaczął kibicować bo dzieci co chodzą do podstawówki lepiej od Ciebie dopingują!!

a i do tego MARKO:

P.S. KAŻDY Z WAS MA na wszystko odpowiedz, tylko aby na forum!!szkoda ze na meczach jest cisza!!!

jak czytam te bzdury to mam ochote pojechac ostro po bandzie, ale wtedy to sam zasluze na bana :]

obys nie jezdzil w Lublinie kuper
METHANOL ADVENTURE TEAM