Rafał Klimek
Re: Rafał Klimek
a do Goscia Niedzielnego jeszcze Zalewa nie pisze ?
Coś mi się pokiełbasiło, oczywiście że autorem był T. Zalewa. Że też nikt nie zuważył mojej pomyłki.
Regdal pisze:
P.S. - To jest temat Tomasz Piszcz, a nie Rafał Klimek,także ewentualne pytania proszę kierować do innego działu.
No wiec, co tam u Rafala?
Oczywiscie w kontekscie "zawodniczym", a nie jego ocen z klasowek
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
W sumie nic ciekawego.Rzekłbym
- no chance to change,no future.
- no chance to change,no future.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
hmm, a miala sie ta chance to change pojawic gdy sie stanie pelnoletni z tego co kojarze 
Niestety,po dwuletnim kontrakcie z TZ Lublin pozostały tylko długi,na odzyskanie których nie ma szans,natomiast nie pojawia się osoba,bądź ewentualny podmiot, który przejąłby finansowanie i utrzymywanie, a zarazem dalszy rozwój kariery.Na chwilę obecną jego dotychczas główny sponsor (ojciec) zamknął portfel i mówi dość.
Sam Rafał powoli tą sytuacją wydaje się być trochę zniechęcony,ale mimo wszystko nie traci nadziei i pewnie wróciłby do ścigania pomimo "roku w plecy",ale większość okoliczności niestety temu nie sprzyja.Jednym zdaniem małe szanse na optymizm.
Sam Rafał powoli tą sytuacją wydaje się być trochę zniechęcony,ale mimo wszystko nie traci nadziei i pewnie wróciłby do ścigania pomimo "roku w plecy",ale większość okoliczności niestety temu nie sprzyja.Jednym zdaniem małe szanse na optymizm.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Jak widze osiagniecia Mroczki (ktorego 2-3 lata temu Klimek bral jak chcial), to zal dupe sciska, ze Rafal odwiesil gogle na kolek.
Z drugiej strony trzeba jednak zauwazyc takie przypadki jak Piaszczynski...(ktory od Rafala byl lepszy a teraz gdzie jest...)
Z drugiej strony trzeba jednak zauwazyc takie przypadki jak Piaszczynski...(ktory od Rafala byl lepszy a teraz gdzie jest...)
Pamiętam jeszcze jak Mroczka walczył o 3 msc z Michalukiem lub Polakiem (nie pamiętam dokładnie) to dopiero jaja były
Ale kilka miesiecy pozniej juz zaczął imponować kombinowaniem z czołganiem sie na starcie. A to co zrobił z naszymi w Grudziądzu - to po prostu brak słów. Gdyby nie defekt na prowadzeniu w ostatnim biegu miałby komplecik. Jeleniewskiego i Śledzia woził jak chciał.
Nastąpiła zmiana adresu oficjalnej strony Rafała Klimka.Chętnych do odwiedzania witryny Rafał zaprasza pod adres www.rafalklimek.com
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Rafał coś trenuje przed nadchodzącym sezonem??
Jakoś cicho przy Nałęczowskiej.
Wie ktoś czy Papa Klimek się przełamał i dołoży coś grosza na przygotowanie Rafała?
Jakoś cicho przy Nałęczowskiej.
Wie ktoś czy Papa Klimek się przełamał i dołoży coś grosza na przygotowanie Rafała?
W ostatnim Tygodniku Żużlowym masz wywiad z Rafałem 
Jak przygotowujesz się do nadchodzącego sezonu?
"Moje przygotowania do sezonu to treningi ogólnorozwojowe, bieganie w terenie, jazda na crossie oraz pływanie w basenie. Na ten sezon szykuje dwa kompletne motocykle z silnikami GM oraz dwa dodatkowe silniki. Ostatnim etapem będzie zgrupowanie w Lublinie oraz zawody sparingowe w Tarnowie, Krośnie i w Rzeszowie."
"Moje przygotowania do sezonu to treningi ogólnorozwojowe, bieganie w terenie, jazda na crossie oraz pływanie w basenie. Na ten sezon szykuje dwa kompletne motocykle z silnikami GM oraz dwa dodatkowe silniki. Ostatnim etapem będzie zgrupowanie w Lublinie oraz zawody sparingowe w Tarnowie, Krośnie i w Rzeszowie."
DJ Rafix strzelil focha, czy jak?
Tak powaznie mowiac, to z takim jego podejsciem do zuzla, nie widze wielkiej kariery...
A ja mysle, ze on ma niewiele do gadania 
Ge(L)o pisze:A ja mysle, ze on ma niewiele do gadania
Dokładnie tatuś zabronił i nie pojechał bo na tygodniu to sie powinno przeciez do szkoły chodzić...
Ostatnio zmieniony 2 kwietnia 2009, o 23:20 przez Perez, łącznie zmieniany 3 razy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Speedway Fan
- Senior
a moze to jego kobieta nie chce by jezdzil? 
słyszałem, że Rafał był dziś na zygmuntowskich i ma już silniki...
"Życie to jazda"
Boobi pisze:słyszałem, że Rafał był dziś na zygmuntowskich i ma już silniki...
Owszem,ma,ale zanim się na nich pojedzie trzeba jeszcze za nie zapłacić.Umowa kontraktowa obowiązuje obie strony które się pod nią podpisały,i warto o tym pamiętać.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
no wiadomo, że trzeba. ale dobrze wiesz Redgal, że w tej chwili czas działa na Rafała niekorzyść 
"Życie to jazda"
Boobi pisze:no wiadomo, że trzeba. ale dobrze wiesz Redgal, że w tej chwili czas działa na Rafała niekorzyść
Jakoś nikt się tym specjalnie nie przejmuje.W niedziele bardzo ważny mecz,a przecież Rafał na rowerze nie wyjedzie na tor.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl