Spotkanie z zawodnikami (niedziela 16:30, Johnny's Pub)
Re: Spotkanie z zawodnikami (niedziela 16:30, Johnny's Pub)
Może być , znowu odezwał sie we mnie lokalny patriotyzm 
dobrze by bylo , zeby byl Stypula i profesjonalnie poprowadzil
DJ PEPE
DJ PEPE
Tobie tez to niezle idzie, najwyzej zlapiesz za mikrofon i bedziesz improwizowal;)
P.S.: Kolejny temat w ktorym wytwarza sie delkatny ferment, a ktory nie spelnia juz swojej roli
P.S.: Kolejny temat w ktorym wytwarza sie delkatny ferment, a ktory nie spelnia juz swojej roli
To juz oficjalne kevlary?
edit: no tfuu plastrony
edit: no tfuu plastrony
Ostatnio zmieniony 1 lutego 2009, o 19:43 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
No to opowiedzcie co tam się ciekawego działo 
To stare plastrony tylko dodatkowo napackane 'KMZ Lublin'
Mnie sie srednio podoba. Ale to malo wazne. Chlopaki maja dobrze jezdzic, a nie miec ladne plastrony.
Mnie sie srednio podoba. Ale to malo wazne. Chlopaki maja dobrze jezdzic, a nie miec ladne plastrony.
-
Speedway Fan
- Senior
Logo zapomnieli tez przerobic 
Nie wydaje mi sie, zeby to mialy byc "nowe" plastrony. Ot, taka przerobka w warunkach domowych na potrzeby chwili, zeby nowi zawodnicy zalozyli do zdjecia 
A co sie dzialo? Z braku jakichs wielkich niespodzianek kadrowych najbardziej owacyjnie przyjeta zostala deklaracja prezesa Wojciechowskiego na temat powrotu do Motoru w nazwie druzyny (o ile nie bedzie przeciwwskazan formalnych lub ze strony ewentualnego sponsora strategicznego)
Ja niestety musialem opuscic lokal po czesci oficjalnej, na ktorej nic specjalnie odkrywczego sie nie dowiedzielismy, o czym nie bylo mowy dotychczas. Cos ciekawego moze napisza ci, ktorzy byli (a moze nadal sa) na czesci "nieoficjalnej"
Ceny biletow i karnetow poznamy za ok. tydzien...
A co sie dzialo? Z braku jakichs wielkich niespodzianek kadrowych najbardziej owacyjnie przyjeta zostala deklaracja prezesa Wojciechowskiego na temat powrotu do Motoru w nazwie druzyny (o ile nie bedzie przeciwwskazan formalnych lub ze strony ewentualnego sponsora strategicznego)
Ja niestety musialem opuscic lokal po czesci oficjalnej, na ktorej nic specjalnie odkrywczego sie nie dowiedzielismy, o czym nie bylo mowy dotychczas. Cos ciekawego moze napisza ci, ktorzy byli (a moze nadal sa) na czesci "nieoficjalnej"
Ceny biletow i karnetow poznamy za ok. tydzien...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
To moze ja:)
W czesci nieoficjalnej najbardziej przykatowany zostal Rafal Wilk
Pytania byly lepsze i gorsze (bo nie ma glupich pytan
), ale Rafal to sympatyczny gosc i wytrzymal wszystko:) Przede wzsystkim wspominal o sparingach, ze chce sprawdzic wszystkich zawodnikow, tak by z 17 wybrac sklad na pierwszy bardzo wazny mecz z Lodzia. Takze przed tym meczem ma sie odbyc krotkie zgrupowanie. Serio nastawia sie tez na obowiazkowy trening przed kazdym meczem (w sobote) w pelnym skladzie. Na tygodniu beda treningi takze, ale to juz zalezne od dyspozycyjnosci poszczegolnych riderow. W Lublinie ma sie zakwaterowac na stale Kiril Filinow, ktory nastawia sie glownie na polska lige. Rafalowi bardzo zalezy na dobrej atmosferze, to jest dla niego bardzo wazne kryterium przy doborze skladu. Z zagranicznych zawodnikow duze nadzieje poklada w Lee Complinie, ktorego mamy w skladzie wlasnie z rekomendacji Wilka.Troche obawia sie o stan toru lubelskiego, ktory przed zima zostal zbronowany i tak pozostawiony na cala zime (czyli nie wiadomo co z niego wiosna bedzie). Wspominal takze o tym, ze waznym ogniwem druzyny ma byc Jacek Rempala, zarowno w kwestii sportowej jaki jezeli chodzi o atmosfere i przygotowanie sprzetu. Jaca bedzie kapitanem druzyny.
To tak w skrocie pewnie ktos jeszcze cos doda.
W czesci nieoficjalnej najbardziej przykatowany zostal Rafal Wilk
To tak w skrocie pewnie ktos jeszcze cos doda.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
to ja dodam, ze Jacek ma 7 silnikow na lige :>
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Trenerjro wspomnial, ze to on bedzie decydowal o skladzie i taktyce. Jak tylko ktos inny zacznie ingerowac w jego obowiazki to zamierza zrezygnowac z funkcji. Zdrowe podejscie.
Jakby nie patrzec ma rowniez wiedze na temat tajemnic krosnienskiego toru i zapowiedzial, ze pojedziemy tam wygrac. Trzymamy go za slowo
Pytalismy rowniez Wilka o Janusza Stachyre. Odpowiedzi byly dyplomatyczne, ale dalo sie wywnioskowac, ze nasz nowy trener nie przepada za Januszem.
No i kwestia slow i wiary Wojciechowskiego w politykow.
Oby wladze miasta nie zawalily tematu z dotacjami bo wtedy bedzie krucho z tym klubem.
Jakby nie patrzec ma rowniez wiedze na temat tajemnic krosnienskiego toru i zapowiedzial, ze pojedziemy tam wygrac. Trzymamy go za slowo
Pytalismy rowniez Wilka o Janusza Stachyre. Odpowiedzi byly dyplomatyczne, ale dalo sie wywnioskowac, ze nasz nowy trener nie przepada za Januszem.
No i kwestia slow i wiary Wojciechowskiego w politykow.
Oby wladze miasta nie zawalily tematu z dotacjami bo wtedy bedzie krucho z tym klubem.
...jeśli chodzi o dotacje to klub złożył papiery o 230.000 na pierwsze półrocze i podobną kwotę na drugie.Złożono też wniosek o poszerzenie lubelskiego toru (brakuje ok.50cm).
Nie jest dobrym wyjściem opieranie budżetu klubu o jeszcze nie przyznaną dotację z miasta. Szczególnie, że o tym decydują politycy i to w dodatku lubelscy
Ale rozumiem, że nie było innego wyjścia. Tyle dobrego, że naszym klubem też rządzą politycy.
Dużo... szczególnie, że mamy kryzys i wpływy do budżetu też mogą być niższe niż przewidywano i być może trzeba będzie szukać oszczędności. Szczególnie, że są piłkarze, którzy również są baaardzo potrzebujący i łapki chętnie wyciągną.
Jakie kwoty miasto przyznawało w latach TŻtu?
230.000 na pierwsze półrocze i podobną kwotę na drugie.
Jakie kwoty miasto przyznawało w latach TŻtu?
Budzet milion, 460 tys z miasta, z biletow z rundy zasadniczej powiedzmy ok. 150 tys-200tys, to sponsorzy na razie za bardzo nie zaszaleli. Miejmy nadzieje, ze jeszcze nie powiedzieli ostatniego slowa.
I zgazdam sie z Istredem, co do samej idei finanasowania klubu. Wiem, ze teraz byla sila wyzsza, ale na pewno nie powinno to funkcjonowac w takich proporcjach.
Poza tym kasa z miasta jeszcze nie jest przyklepana.
I zgazdam sie z Istredem, co do samej idei finanasowania klubu. Wiem, ze teraz byla sila wyzsza, ale na pewno nie powinno to funkcjonowac w takich proporcjach.
A wracajac do tematu, to mysle, ze warto i tutaj (choc cos tam wykrztusilem na spotkaniu) podziekowac za taka inicjatywe, bo to calkiem fajne spotkanie bylo i spoooro ludzi przyszlo i zawodnicy sie tez nie wypieli. Oby wiecej takiej atmosfery i spotkan.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Czy oprócz spotkania z kibicami w Johnny's Pub odbyła się dziś konferencja prasowa w hotelu Campanile?
Tak podaje news z SF: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... -zebrac-t/
I po raz kolejny, w Polskę "poszło", że William Lawson to Anglik jest...
Tak podaje news z SF: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... -zebrac-t/
I po raz kolejny, w Polskę "poszło", że William Lawson to Anglik jest...

Tak. Konferencja prasowa odbyła się w hotelu Campaniele. Później zawodnicy i działacze przenieśli się na spotkanie z kibicami do Johnysa.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Cooper pisze:Budzet milion, 460 tys z miasta, z biletow z rundy zasadniczej powiedzmy ok. 150 tys-200tys, to sponsorzy na razie za bardzo nie zaszaleli. Miejmy nadzieje, ze jeszcze nie powiedzieli ostatniego slowa.
Czy ja dobrze pamietam ale ostatnio jak awansowalismy z II ligi to budzet wynosil jakies 360 000 zl?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
meesha pisze:A co sie dzialo? Z braku jakichs wielkich niespodzianek kadrowych najbardziej owacyjnie przyjeta zostala deklaracja prezesa Wojciechowskiego na temat powrotu do Motoru w nazwie druzyny (o ile nie bedzie przeciwwskazan formalnych lub ze strony ewentualnego sponsora strategicznego)![]()
za mmlublin
W tym tygodniu działacze zamierzają zgłosić ostateczną nazwę drużyny
Trwają poszukiwania sponsora tytularnego, którego nazwa mogłaby znaleźć się obok członu KMŻ. – Czekamy na wszystkich, którzy chcieliby w ten sposób wesprzeć klub – mówi prezes Wojciechowski. – Nie wykluczamy też proponowanego przez kibiców powrotu do nazwy „Motor”. Kojarzy się z wielkimi sukcesami lubelskiego żużla, ale to będzie zależało od ewentualnego sponsora.
bkapusta pisze:Cooper pisze:Budzet milion, 460 tys z miasta, z biletow z rundy zasadniczej powiedzmy ok. 150 tys-200tys, to sponsorzy na razie za bardzo nie zaszaleli. Miejmy nadzieje, ze jeszcze nie powiedzieli ostatniego slowa.
Czy ja dobrze pamietam ale ostatnio jak awansowalismy z II ligi to budzet wynosil jakies 360 000 zl?Nie jestem pewien jakby ktos mogl mi przypomniec
Było cos w tych okolicach. Ale wtedy za punkt to płaciliśmy gdzieś ze 300zł.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:bkapusta pisze:Cooper pisze:Budzet milion, 460 tys z miasta, z biletow z rundy zasadniczej powiedzmy ok. 150 tys-200tys, to sponsorzy na razie za bardzo nie zaszaleli. Miejmy nadzieje, ze jeszcze nie powiedzieli ostatniego slowa.
Czy ja dobrze pamietam ale ostatnio jak awansowalismy z II ligi to budzet wynosil jakies 360 000 zl?Nie jestem pewien jakby ktos mogl mi przypomniec
Było cos w tych okolicach. Ale wtedy za punkt to płaciliśmy gdzieś ze 300zł.![]()
![]()
Kurde stare dobre czasy
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,