Skład na sezon 2009 :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Davv
Kadrowicz

Re: Skład na sezon 2009 :)

#2251 Postautor: Davv » 1 lutego 2009, o 17:05

Ge(L)o pisze:Moze troche za bardzo sie napalilismy na dobry sklad. Ja sie ciesze z tego co jest. Chetnie bede ogladal nowe wynalazki jak i starych wyjadaczy.
Najwazniejsze : nie ma Bajerskiego, Frankowa i Truminskiego.

Trumiński to wogóle gdzieś podpisał??
Bajerskiego może i nie szkoda, ale za Frankiem to jeszcze będziecie płakać jak przyjedzie.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#2252 Postautor: mustafa » 1 lutego 2009, o 17:07

Po zakontraktowaniu Jacka Rempały wielu bujało w obłokach stąd teraz średnie zadowolenie z końcowego składu. Cóż, trzeba się cieszyć z tego co się ma. Po prostu druga liga będzie teraz silna i wyrównana to przynajmniej mecze będą ciekawe.

Najbardziej cieszę się z Karola Barana, ten koleś jeszcze nie jedno pokaże na torze. Co do Anglików to trudno powiedzieć, okaże się, Shieldsy, Jonasy, Messingi też na początku wydawały się wynalazkami. Ale po co nam Paweł Baran w pakiecie ?? :)

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#2253 Postautor: Apocalips » 1 lutego 2009, o 17:10

Paweł Baran to chyba kontrakt podpisał, ale "warszawski". Chyba, że się coś zmieniło?

Skład jak dla mnie w porządku. Mieszanka rutyny z młodością. Na papierze nie wyglądamy gorzej niż Łódź, a na pewno nie gorzej niż Piła czy Miszkolc :) Zapowiada się super sezon ! KMŻ KMŻ ! :lol:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#2254 Postautor: Mars » 1 lutego 2009, o 17:13

zamiast 5 wynalazkow mogli wziasc Joe Screena ale coz mamy jednego lidera i reszta to niewiadoma.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Filip
Junior

#2255 Postautor: Filip » 1 lutego 2009, o 17:15

Ja tam się ciesze ze składu, może i bez jakies rewelacjii ale naprawde solidny. Jacek powinien być liderem, Tomek pewnie robił będzie w granicach 9-11 pkt na mecz. Karol Baran też powinien być niezłym wzmocnieniem. Troche za dużo tych obco, tym bardziej ze co niektórzy zupełnie nic nie gwarantują. Ciesze się, że podpisali także Klimek i Michaluk (zawsze to swoi). Jonas Messing i Lambert to napraaaawde rozwojowi zawodnicy powinni w lidze sporo namieszać.

Awatar użytkownika
Lumpproletariacki
Szkółkowicz

#2256 Postautor: Lumpproletariacki » 1 lutego 2009, o 17:17

Sport24.pl podaje, że jest jeszcze Teemu Lahti

Awatar użytkownika
KMZFAN

#2257 Postautor: KMZFAN » 1 lutego 2009, o 17:23

No to na te sparingi które będą, to muszą przyjechać wszyscy by ich zobaczyć bo nie wiadomo będzie jaki skład wystawić na pierwszy bardzo ważny mecz, bo przy siedemnastu zawodnikach większości nie wiemy co prezentują, ech..... trener i działacze będą mieli wielki ból głowy.. 8)

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#2258 Postautor: halu_uche » 1 lutego 2009, o 18:22

Mars pisze:zamiast 5 wynalazkow mogli wziasc Joe Screena ale coz mamy jednego lidera i reszta to niewiadoma.

Przypomnij sobie, co u Was jechał Chris Louis. Zapewniam, że Joe nie będzie lepszy, o ile pojawi się w barwach Speedway Miszkolc w tym sezonie, w co wątpię. Poza tym, z tego co wiem, to nie koniec transferów KMŻ.

Speedway Fan
Senior

#2259 Postautor: Speedway Fan » 1 lutego 2009, o 18:30

Jakby nie koniec to zastanawiam sie kto z takich gwarantujacych cos jest do wypozyczenia?

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#2260 Postautor: halu_uche » 1 lutego 2009, o 18:32

Może kontrakty już są podpisane, ale jeszcze nie ogłoszone, albo na sport24 jeszcze nie wszystko podano ;)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2261 Postautor: Łoptymista » 1 lutego 2009, o 18:33

to podaj jak wiesz
:]

Speedway Fan
Senior

#2262 Postautor: Speedway Fan » 1 lutego 2009, o 18:34

halu_uche pisze:Może kontrakty już są podpisane, ale jeszcze nie ogłoszone, albo na sport24 jeszcze nie wszystko podano ;)

W sumie Wojciechowski obiecywal niespodzianke ;)

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#2263 Postautor: halu_uche » 1 lutego 2009, o 18:38

Ja nie wiem, co i jak, ale wydaje mi się, że ten skład jest za słaby na walkę o awans, a przynajmniej z takim składem nie będzie łatwo. Przypuszczam, że jeszcze ktoś doskoczy.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#2264 Postautor: RadeKas » 1 lutego 2009, o 18:40

halu_uche pisze:z tego co wiem

halu_uche pisze:Ja nie wiem

Tia... :roll:
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#2265 Postautor: halu_uche » 1 lutego 2009, o 18:41

Może źle to wyszło ;) Nie znam żadnych nazwisk. W sumie skład jest mocny, ale sądzę, że możecie mieć problemy na wyjazdach. Zobaczymy, jak to wyjdzie w pierwszych sparingach.

Speedway Fan
Senior

#2266 Postautor: Speedway Fan » 1 lutego 2009, o 18:48

Nie ma to jak krecenie :)
Z tego co wiem, ja nie wiem
sklad za slaby, sklad jest mocny

:D

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#2267 Postautor: halu_uche » 1 lutego 2009, o 19:00

Lol. Ok pomieszałem trochę :D Na papierze jest dość mocny, ale przy Łodzi nie wygląda na potęgę. Szczerze mówiąc, czytając zapowiedzi Waszych działaczy, liczyłem na więcej. W każdym razie Lee w każdym meczu 15 ;) Powodzenia i do zo na lidze (i sparingach).

KSM

#2268 Postautor: KSM » 1 lutego 2009, o 19:08

E tam Halu, przesadzasz... Skład za słaby? A i te głosy, że niby tylko J. Rempała jest pewniakiem też są śmieszne.
Na pewno z mocnych zawodników macie J. i T. Rempałów, Tomicka, Stichauera, Baran, Howe, Lambert, Lawson i Complin. Bracia R. będą robili mnóstwo punktów na pewno, szczególnie Jacek. Tomicek też będzie robił po te 7-9 punktów, podobnie Stichauer(może macie co do niego wątpliwości, ale to kwestia tego, że dawno nie jeździliście w II lidze i nie macie takiego rozeznania w realiach, Hynek będzie mocny). Jakieś wątpliwości można mieć do Barana i Anglików. Karol ma duży potencjał, ale ostatnie 3 sezony miał właściwie stracone. Trudno powiedzieć czy coś z niego będzie. Z kolei Anglicy to zawsze niewiadoma, szczególnie biorąc pod uwagę, że to Howe i dwaj debiutanci u nas, ale patrząc tylko na ich umiejętności na pewno któryś będzie tutaj wymiatał, a może się zdarzyć, że i wszyscy.
Dodatkowo macie dobrą ławkę - Messing i Filinow zawsze kilka punktów zdobędą. Moim zdaniem to skład na tyle dobry i szeroki, że pozwoli walczyć z Orłem. Choć tak mocnej trójki, jak Burza, Frankow i Eriksson nie macie.
Nasza druga liga będzie chyba mocniejsza niż chociażby Premier League. I dobrze.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#2269 Postautor: tezetomaniak » 1 lutego 2009, o 19:09

RadeKas pisze:Kto jest ta niespodzianka, ktora zapowiadal Z. Wojciechowski?

Temmu Lahti 8)

na papierze faworytem jest Lodz, ale i tak awansujemy :)

Speedway Fan
Senior

#2270 Postautor: Speedway Fan » 1 lutego 2009, o 19:10

Wojciechowski zawsze sie podnieca awansem :)

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#2271 Postautor: halu_uche » 1 lutego 2009, o 19:14

KSM pisze:E tam Halu, przesadzasz... Skład za słaby? A i te głosy, że niby tylko J. Rempała jest pewniakiem też są śmieszne.
Na pewno z mocnych zawodników macie J. i T. Rempałów, Tomicka, Stichauera, Baran, Howe, Lambert, Lawson i Complin. Bracia R. będą robili mnóstwo punktów na pewno, szczególnie Jacek. Tomicek też będzie robił po te 7-9 punktów, podobnie Stichauer(może macie co do niego wątpliwości, ale to kwestia tego, że dawno nie jeździliście w II lidze i nie macie takiego rozeznania w realiach, Hynek będzie mocny). Jakieś wątpliwości można mieć do Barana i Anglików. Karol ma duży potencjał, ale ostatnie 3 sezony miał właściwie stracone. Trudno powiedzieć czy coś z niego będzie. Z kolei Anglicy to zawsze niewiadoma, szczególnie biorąc pod uwagę, że to Howe i dwaj debiutanci u nas, ale patrząc tylko na ich umiejętności na pewno któryś będzie tutaj wymiatał, a może się zdarzyć, że i wszyscy.
Dodatkowo macie dobrą ławkę - Messing i Filinow zawsze kilka punktów zdobędą. Moim zdaniem to skład na tyle dobry i szeroki, że pozwoli walczyć z Orłem. Choć tak mocnej trójki, jak Burza, Frankow i Eriksson nie macie.
Nasza druga liga będzie chyba mocniejsza niż chociażby Premier League. I dobrze.

Jeszcze weź pod uwagę ten skok poziomu drugiej ligi do góry, a Rempałowie z sezonu na sezon coraz gorzej. Dla mnie czarnym koniem (nie licząc Complina naturalnie) może być Karol Baran. Howe i Stichauer to pewniacy, przynajmniej do drugiej lini. Tomicek hmmm... jak się przyłoży to też będzie pewniak i Rafał będzie miał duży ból głowy z wybranie składu na poszczególne mecze.

P.S. Paweł Baran też jest w kadrze i nie jest powiedziane, że nie powalczy o skład. Ciekawi mnie jedynie kontrakt kolegi z Lahti ;)

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#2272 Postautor: boxing » 1 lutego 2009, o 20:07

Rozne NAJ ze spotkania - nie calkiem serio

NAJglosniej mowil: prezes Wojciechowski - w zasadzie jako jedyny byl slyszalny na koncu sali
NAJciszej mowili chopaki z Rzeszowa - Rafala Wilka i Karola Barana prawie nie bylo slychac
NAJlepiej zaprezentowal sie: Rafal Klimek - w garniturze i pod krawatem
NAJwiekszy aplauz: wzbudzila zapowiedz prezesa, ze nie wyklucza powrotu do nazwy KMZ MOTOR Lublin :D
NAJlepszym sposobem na integracje druzyny wg kapitana Jacka Rempaly beda pomeczowe spotkania w pubie na Narutowicza :D

Jako ta niespodzianke prezes przedstawil chyba Karola Barana - ale to byla spodziewana niespodzianka :D

A serio - sklad na walke o awans ale wiadomo - latwo nie bedzie. Lider - Jacek Rempala i paru chlopakow z potencjalem - ale nadzieja jest.

Miskolc zaskoczyl Joe Screenem - ponoc taki drogi a Wegrow na niego bylo stac? No i maja dwie armaty - Adrian Rymel i Joe Screen plus doswiadczony Darkin. Jezeli wystarczy im pieniedzy to moga mocno namieszac - w okienku transferowym sciagnac dwoch przyzwoitych zawodnikow i robi sie ciezko.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#2273 Postautor: GIGI » 1 lutego 2009, o 20:20

a mnie wbrew pozorom cieszy nie podpisanie kontraktu przez Piszcza !!!
Wiem ze zaraz dostane 10 postow przeciwko ;) ale nam to wyjdzie na dobre;)
Ciesze sie z deklaracji a bede dostawal orgazmow jak one sie spelnia ;)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#2274 Postautor: bkapusta » 1 lutego 2009, o 20:32

Nie no jest fajnie...

Mamy pare Jacek - Tomek, ktora powinna byc motorem napedowym wyniku ;-)

Mamy potencjalnie niezla pare juniorow, ktora nie powinna miec w lidze zadnych kompleksow.

Mamy Karola Barana, ktory teoretycznie moglby wykrecic srednia ponad 2, wszyscy wiemy, ze ten wynik jest w jego zasiegu [wykrecil tyle i w 1 lidze], kwestia czy po ostatnich straconych sezonach sie odnajdzie.

Mamy ciekawa grupe beduinow - Tomicek, Howe, Stichauer, Filinow - na nich bym stawial.

Troche farta, sporo kasy i bedzie ciekawie.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#2275 Postautor: kilar » 1 lutego 2009, o 20:32

GIGI 1 post za ;) ja tez sie ciesze, ze nie ma Piszcza. Sklad dobry i szeroki, jak nikt nie zawiedzie, to awans powinien byc w kieszeni.
Fajna atmosfera byla w pubie. Mysle, ze klub ma podstawy do - jak ktos tam na sali powiedzial - rodzinnej atmosfery.