Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
tezetomaniak pisze:trzeba sie wstrzymac z ocena naszego skladu do jutra, bo na razie to.. rozowo nie jest.
hehe
Czy na pewno wiecie co to jest kontrakt warszawski???
he, he.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Speedway Fan
- Senior
podpisuje sie go w warszawie ?
juz tak blisko nie moge sie doczekac skladziku
juz tak blisko nie moge sie doczekac skladziku
- tezetomaniak
- Trener
nie mialem na mysli tego ze ten Baran z warszawskim bedzie u nas jezdzil.. bron boze 
kontrakt tylko dla "warszawki"
kontrakt tylko dla "warszawki"
Hynek Stichauer będzie w przyszłym sezonie reprezentował barwy KMŻ Lublin. Do podpisania kontraktu dojdzie w niedzielę.Czech w minionym sezonie startował w barwach Speedway Miskolc. Wystąpił w 12 spotkaniach i uzyskał wysoką średnią 1,729.
Stichauer w nadchodzącym sezonie zadebiutuje w gronie seniorów. W 2008 roku zdobył srebrny medal Indywidualnych Mistrzostw Czech Juniorów. Lepszy od niego okazał się Matej Kus.
za sf.pl
-
Smirnek_
- Senior
Johcis pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/02/01/kauko-nieminen-w-pile/
kauko podpisal w pile ;/
Polonia pozyskała w ostatnich dniach nowych sponsorów? Jeśli nie, to może być w Pile niewesoło w trakcie sezonu.
- tezetomaniak
- Trener
Między innymi z tego powodu będzie startował na sprzęcie przygotowanym przez pilskich działaczy.
slowa harrego sie potwierdzaja w 100%.
Szczerze, wolalbym Nieminena niz tego Hynka
-
Smirnek_
- Senior
Stichauer jechal w poprzednim sezonie w 12 meczach. Nieminen w ostatnim roku pojawil sie tylko raz, co daje jego całe 3 występy w Polsce przez całą karierę. Nie wydaje mi się, żeby to mogło się zmienić. Dla takiego zawodnika zawsze liga angielska będzie ważniejsza. Stichauer ma z Pardubic znacznie bliżej.
tezetomaniak pisze:Między innymi z tego powodu będzie startował na sprzęcie przygotowanym przez pilskich działaczy.
slowa harrego sie potwierdzaja w 100%.
Szczerze, wolalbym Nieminena niz tego Hynka
Czym Ci Nieminen tak zaimponował? 7+1 ze słabiutkim Gnieznem w 2007r. ? Na sprzęcie Śledzia w dodatku.
Naczelny obrońca Karola Barana.
- tezetomaniak
- Trener
KosaRKS pisze: Na sprzęcie Śledzia w dodatku.
uwazasz to za okolicznosc sprzyjajaca ?
nie wiem, nie jestem przekonany do kontraktowania sredniakow konczacych wiek juniora. Liga bedzie trudniejsza, a jemu odpada bieg mlodziezowy.
Mam nadzieje ze Hynek przekona wszystkich do siebie swoja jazda, ale pewniak z niego zaden.
tezetomaniak pisze:KosaRKS pisze: Na sprzęcie Śledzia w dodatku.
METHANOL ADVENTURE TEAM
Hynek jest o niebo lepszym zawodnikiem niż Kauko, a przemawia za nim również znajomość drugoligowych torów.
tezetomaniak pisze:KosaRKS pisze: Na sprzęcie Śledzia w dodatku.
Biorąc pod uwage to, że w Pile też nie będzie jeździł na swoim sprzęcie, tylko takim, jaki mu załatwi klub, to napewno tak, bo Śledź miał dobry sprzęt w tamtym sezonie, napewno lepszy niż ten co teraz Kauko dostanie w Pile.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Jest to młody zawodnik, myślę że działacze dobrze zrobili kontraktując go, 7-8 pkt. jest jak najbardziej w jego zasięgu a takiego zawodnika będzie nam na pewno potrzeba...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A w temacie "Skład na sezon 2009" rozmawiajmy o szansach na awans w sezonie 2009 jakie daje nam ten sklad ktory kompletujemy, a nie o przyczynach spadku w sezonie 2007
Jednego na pewno nam nie potrzeba, niepotrzebnego psucia atmosfery co w czasie konferencji podkreslal prezes Wojciechowski.
W odpowiedzi na apel Kolegi: szanse sa 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Koper pisze:A w temacie "Skład na sezon 2009" rozmawiajmy o szansach na awans w sezonie 2009 jakie daje nam ten sklad ktory kompletujemy, a nie o przyczynach spadku w sezonie 2007Jednego na pewno nam nie potrzeba, niepotrzebnego psucia atmosfery co w czasie konferencji podkreslal prezes Wojciechowski.
Dobrze gada dać mu wódki
Co do Hynka to jest to zawodnik niewiadoma... Wiadomo, kończy wiek juniora i będzie mu o wiele trudniej niż w zeszłym sezonie. Z jednej strony może sobie nie poradzić jako senior, ale z drugiej (i taką mam nadzieję) może powtórzyć to co zrobił Kus... U nas w pierwszej lidze punktował średnio, ale w drugiej w Równem był jednym z najlepszych zawodników drugiej ligi.

KMŻ Lublin na specjalnie zwołanej konferencji prasowej przedstawił kolejnych zawodników, którzy będą reprezentować klub w nadchodzących rozgrywkach. Największym wzmocnieniem wydaje się być Hynek Stichauer.
Kolejni zagraniczni zawodnicy, którzy podpisali umowy w Lublinie to Anglicy - Lee Complin, Wiliam Lawson. Kontrakty podpisali też Polacy - Rafał Klimek, Karol Baran, Paweł Baran i Maciej Michaluk.
sport24.pl
Bez rewelacji. J. Rempała to jedyny pewniak, reszta to duża niewiadoma. Nie zdziwię się jak polegniemy z Miszkolcem i Piłą.
Kto jest ta niespodzianka, ktora zapowiadal Z. Wojciechowski?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Speedway Fan
- Senior
W sumie to mnie niczym nie zaskoczyli bo o tych zawodnikach bylo juz dawno wiadomo :/
Niespodzianki zadnej nie bylo no chyba, ze Michaluk to miala byc ta niespodzianka
O awans bedzie bardzo ciezko.
Niespodzianki zadnej nie bylo no chyba, ze Michaluk to miala byc ta niespodzianka
O awans bedzie bardzo ciezko.
Moze troche za bardzo sie napalilismy na dobry sklad. Ja sie ciesze z tego co jest. Chetnie bede ogladal nowe wynalazki jak i starych wyjadaczy.
Najwazniejsze : nie ma Bajerskiego, Frankowa i Truminskiego.
Najwazniejsze : nie ma Bajerskiego, Frankowa i Truminskiego.
- marcin_lub
- Junior
Czepiliście się tego Bajerskiego, a ja uważam, że byłby pewniejszym zawodnikiem (jeśli chodzi o punktowanie) niż Ci Anglicy razem z Baranami razem wzięci... Skład bez rewelacji, ciężko będzie o awans. Lecz jak ostatnie wydarzenia sportowe pokazały dopóki piłka(motor) w grze