Łoptymista pisze:a co swist ma do tematu kmz w sezonie 2009?
Masz racje
W tym temacie bedziemy rozmawiac o skladach, ale tez rozsiewac plotki i inne newsy:) Ewentualnie dyskutowac:)
Łoptymista pisze:a co swist ma do tematu kmz w sezonie 2009?
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Ja bym ich juniorow nie lekcewazyl. Lopaczewski co prawda mial slaby poprzedni sezon, ale na wlasne zyczenie, nie wiem po kiego grzyba sie do Bydzi pchal, chcial Emila ze skladu wygryzc? Fak faktem jest, ze seozn slaby, ale lepszy niz mial Klimek. Natomiast Idziorek wciaz jest duzym talentem i przy sporej liczbie startow moze sie jeszcze ciekawie rozwinac.
Lublin jaki slaby zawodnik Znow brednie jak sie nie zna zawodnika, zobacz Sobie na jego jazde w angli Same Dwu cyfrowki ,w poznaniu nie bylo z niego pozytku z dlugi tor a w Pile beda miec ,moze nawet byc liderem druzyny jak w angliii Pozdro. WLKP
A dlaczego zla? Jeśli w ogole będzie mu sie chciało jeszcze troche powalczyc,to tylko liga bedzie ciekawsza. Fakt - nie podpisał z nami i tu niektorzy mogą byc niezadowoleni, bo nam "znane" nazwisko ucieka. Nie przesadzajmy jednak i nie piszmy, że to znacznie zmniejsza nasze szanse w walce o zwyciestwo w lidze. pozdr.Gelo pisze:to bardzo zla wiadomosc dla nas. szkoda.
Jakby podpisal u nas, to nie byloby mega wzmocnienie, tylko dobre uzupelnienie skladu co najwyzej. Slaby? Moze nie..nie wiem, okaze sie;) Nie jest juz natomiast gwiazda, a na pewno nie jesli chodzi o jego dyspozycje sportowa.Speedway Fan pisze:Eh
Jakby podpisal w Lublinie to by bylo mega wzmocnienie.
Jak podpisuje jaksi zawodnik w innym klubie to juz ze slaby itp.
Gelo pisze:to bardzo zla wiadomosc dla nas. szkoda.