Tak wiec Bajer musi szukac klubu
On już znalazł niejeden klub... W Lublinie też pewnie nie będzie miał z tym problemu. W Czekoladzie i Fashion niech uważają
Tak wiec Bajer musi szukac klubu
Kacza pisze:Raz na sezon zdarzy mu się dobry mecz...
A raz na weekend dobra impreza ;P
Kacza pisze:Wydaje mi się, że Bajera coś może jednak do Lublina przyciągnąć - jest Polmos, są Browary. Miałby tu jak w niebie...
Kacza pisze:On już znalazł niejeden klub... W Lublinie też pewnie nie będzie miał z tym problemu. W Czekoladzie i Fashion niech uważają

Kacza pisze:Nie uspokoje się, póki nie będę miał pewności, że nie będzie go w składzie Lublina!
Kacza pisze:Po prostu wkurza mnie kiedy ktoś marnuje swój nieprzeciętny talent w taki sposób.
Kacza pisze:Nie uspokoje się, póki nie będę miał pewności, że nie będzie go w składzie Lublina!

Ja jednak nalegam Kacza uspokoj sie. To tylko sport nie trzeba sie denerwowac. Cale zycie przed Toba.
Boobi pisze: ktory jest wyplacalny i wogole...
Kacza pisze:Po prostu wkurza mnie kiedy ktoś marnuje swój nieprzeciętny talent w taki sposób.
Nie uspokoje się, póki nie będę miał pewności, że nie będzie go w składzie Lublina!
Dlaczego? Ja chciałbym oglądać zawodników, których lubię.Trzymajmy sie faktow a nie sympatii/antypatii.
istred pisze:Dlaczego? Ja chciałbym oglądać zawodników, których lubię.Trzymajmy sie faktow a nie sympatii/antypatii.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
istred pisze:Raz, nie porównuj Golloba z Bajerskim.
Dwa, od jednego zawodnika nie zależy wygranie ligi, tym bardziej od takiego jak Bajerski.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Mars pisze:Ja licze po cichu ze trafi donas Dawid a wy sie tutaj wspieracie o Bajerskiego(to cien zawodnika)
nie opowiadajmy bzdur tylko dlatego, ze ktos z Torunia (lat dwanascie)
Chodzilo mi tylko o to zeby nie powielac glupot pisanych przez malolatow z innych stron Polski, ktorzy o zuzlu wiedza mniej niz to, na ktora maja przyrode w czwartek. koneserzy mają swoje zdanie, przewaznie poparte merytorycznymi argumentami.
Gawrzyk pisze: w Lodzi podobno ma byc Dzikowski.
Z tymi zawodnikami polskimi, z którymi chcieliśmy podpisać kontrakt to już podpisaliśmy. Mamy swój trzon zespołu oparty na wychowankach. Nie będzie już kontraktów z kolejnymi Polakami. Jedynym wyjątkiem może być pojawienie się jakiegoś zdolnego juniora - zakończył Jan Cyzio.
Panie koneserze podaj mi jeden przykład głupoty, o której pisze. I gdzie są merytoryczne argumenty
Porówywanie go do Golloba i twierdzenie, że bez niego Lublin przegra ligę z Łodzią świadczy najlepiej o twoim koneserstwie.
Cytuj:
Panie koneserze podaj mi jeden przykład głupoty, o której pisze. I gdzie są merytoryczne argumenty
10 postow wyzej.
Ja nie jestem za kontraktem Bajerskiegio do Lublina ale nie opowiadajmy bzdur tylko dlatego, ze ktos z Torunia (lat dwanascie) napisal na forum ze ten i ten jest gruby, zmarnowal talent itd.
Trzymajmy sie faktow a nie sympatii/antypatii.