KMŻ RedStar Lublin w sezonie 2009
Re: KMŻ Lublin w sezonie 2009
Jak szaleć to szaleć i prezentacja w Hali MTL!! a co ;D do toru bliziutko ;D
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
K.A.M.I.L. pisze:Wszyscy sa na glodzie
To prawda...Szkoda tylko, że nawet na sparing trzeba czekać, aż dwa miesiące...
Robimy podgrzewany tor i murawę

Za prezentacje w Gali, Plazie, czy innej Hali MTL trzeba zaplacic,chyba, ze by udalo sie dogadac na zasadzie jakiegos barteru. Na Placu Litewskim jakos trudno mi to sobie wyobrazic, chyba, ze udaloby sie zorganizowac profesjonalna scene i naglosnienie (moze wyjsc drozej niz np. z Plaza).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
W gali na torze wydaje mi sie ze daloby rade sie dogadac w koncu to byla by tez dla nich jakas promocja a lokalizacja moim zdaniem zajeb.. blisko toru, parking, dach i swieze powietrze ;D
W Gorzowie na przyklad, jak Gollob i Karlsson podpisywali to cala impreza odbyla sie w tutejszej galerii Askana. Pelno ludzi, dzialacze i zawodnicy na scenie za stolikami, potem prowadzacy latal miedzy kibicami z mikrofonem i kazdy kto chcial mogl zadawac zawodnikom i prezesowi pytania. Do tego jakas ichnia kapela co 10 minut grala hymn Stali, konkurs na najbardziej kolorowego kibica (do wygrania skuter w barwach Stali), generalnie klimat sielankowo-baracholkowy:) No ale Askana to galeria wybudowana przez Caleum wiec oni nie mieli dylematu gdzie to zorganizowac. Nawet sklepik klubowy miesci sie w tej galerii. U nas jesli robic prezentacje w Plazie to tak jak pisze Cooper - na zasadzie wy nam dajcie miejsce, my wam zrobimy promocje wsrod kibicow zuzlowych.
Druga opcja to dogadac sie z jakims pro-zuzlowym restaruatorem (np.: Zajazd Kasztelanski albo Johny's) - warunki maja do zorganizowania czegos takiego, a i kibice mieli by dodatkowe atrakcje w postaci baru:)
Druga opcja to dogadac sie z jakims pro-zuzlowym restaruatorem (np.: Zajazd Kasztelanski albo Johny's) - warunki maja do zorganizowania czegos takiego, a i kibice mieli by dodatkowe atrakcje w postaci baru:)
Kasztelanski odpada, wielu fanow mialoby problem z dojazdem. Johny's jak najbardziej, centrum Lublina, mnogosc mozliwosci dojazdu.
Nawiazujac jeszcze do Placu Litewskiego to nie ma co wprowadzac chlopakow miedzy "kasztanke" i "baobab", bo pogoda niepewna i golebie sraja.
Nawiazujac jeszcze do Placu Litewskiego to nie ma co wprowadzac chlopakow miedzy "kasztanke" i "baobab", bo pogoda niepewna i golebie sraja.
cos ucichla sprawa Dawidka.Bedzie czy nie bedzie jezdzil u nas?
harry pisze:28.03. - 29.03 sparingi z Rzeszowem a tydzień wcześniej z Krosnem. Nieoficjalnie jeszcze, oczywiście.
Sorki bo pomyliłem
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ehh i mi sie cos pochrzanilo wczoraj i myslalem, ze mamy w jeden weekend (28-29.03.) dwa spary: w Rzeszowie i Krosnie
A bylby taki fajny wyjazd dwudniowy...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:http://img91.imageshack.us/my.php?image=kmzfandf7.jpg
KMZ dorobil sie pierwszego fana
konferencja prasowa odbędzie się najprawdopodobniej w niedziele 1 lutego.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2009, o 11:40 przez Radzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Radzio pisze:konferencja prasowa odbyła się najprawdopodobniej w niedziele 1 lutego.
"Back to the future"...
Radzio pisze:konferencja prasowa odbyła się najprawdopodobniej w niedziele 1 lutego.
I jak bylo? Jaki sklad?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:Radzio pisze:konferencja prasowa odbyła się najprawdopodobniej w niedziele 1 lutego.
I jak bylo? Jaki sklad?
To po ciężkim weekendzie na uczelni;) od jutra wracam do życia
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
bkapusta pisze:http://img91.imageshack.us/my.php?image=kmzfandf7.jpg
KMZ dorobil sie pierwszego fana
To teraz czas na pierwszego kaemzetomaniaka
- tezetomaniak
- Trener
a taki sie inteligentny chlopak wydawales koper jak sie wypowiadales w tv przy okazji happeningu 
edit: napisalem cos o wrazliwosci ? koper chcial byc smieszny, ale mu nie wyszlo, bo jeszcze nie zajarzyl skad mam taki nick.
edit: napisalem cos o wrazliwosci ? koper chcial byc smieszny, ale mu nie wyszlo, bo jeszcze nie zajarzyl skad mam taki nick.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2009, o 15:45 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Telewizja klamie, rodzice Cie nie nauczyli tego? I co taki wrazliwiec jestes.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
z ciekawa inicjatywa wyszli wlodarze grudziackiego klubu http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... owa-gtz-u/
"Życie to jazda"
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Boobi pisze:z ciekawa inicjatywa wyszli wlodarze grudziackiego klubu http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... owa-gtz-u/
Tylko patrzec, jak lóblinscy dzialacze powiela te czynnosci...
Pierwszy folder z takimi informacjami "lóblińscy" ( O Boże!!! na coś takiego nigdy bym nie wpadł
) działacze robili już w 2004 roku...
Sorry Sting był pół minuty szybszy.
Sorry Sting był pół minuty szybszy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
kleczes_GKM pisze:Tylko patrzec, jak lóblinscy dzialacze powiela te czynnosci...
Raz, to co napisał Sing i Harry, foldery taki już były dawno. Przynajmniej raz dostępne publicznie - nie pamiętam czy ktoś wrzucił tu na forum, czy były do ściągnięcia ze strony klubu.
Dwa, jeśli już to właśnie Grudziądz ściągnął ten pomysł od Poznania, o którym było niedawno z tego powodu głośno.
Trzy, taki folder to naprawdę nic nadzwyczajnego, żaden nowy pomysł, zwyczajna oferta reklamowa.
Cztery, co w tym złego, że ktoś powiela dobre pomysły?
Podsumowując - żenada Kleczes, żenada...
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
sting126 pisze:Po pierwsze Twoj sposob przekrecenia przymiotnika lubelski nie jest zabawny i nie na miejscu odnoszac go do raczej niezamierzonego bledu Boobiego. A po drugie to taki "pomysl" to raczej nic nowego, w Lublinie jakies 5 lat temu opracowany byl caly folder dla sponsorow zawierajacy przykladowe kwoty za okreslony rodzaj reklamy. Z tego co wiem (pisal kiedys o tym Gawrzyk czy Harry) to takie rozwiazania funkcjonuja w kilku klubach.
Dla mnie przekrecanie miast same w sobie nie bylo i nie jest zabawne, w linku podanem przez tego uzytkownika kila razy pada slowo "Grudziadz", wiec to chyba nie jest trudna sprawa dla czlowieka, ktory ow tekst przeczyta poprawnie napisac nazwe miasta? Zreszta nie po raz pierwszy tutaj spotykam sie z takim nazewnictwem, ale jesli komus sprawia to przyjemnosc i jest zabawne to fajnie, kazdy robi to co lubi...
a o grudziadzkich dzialaczach mozna pisac wiele, niestety w kontekscie ostatnich sezonow nic dobrego i nie chodzi tu o wyniki klubu, a o atmosfere i podejscie do zawodnikow.
Pzdr