Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
Okaże się na torze...
-
Speedway Fan
- Senior
Dajcie sobie spokoj i nie robcie teraz z Michaluka nie wiadomo kogo bo zaraz wyjdzie, ze Polak to gwiazda by byla w 2 lidze bo w Rzeszowie(ekstraliga) "jezdzil".
- MikeMistrz
- Senior
Nie nie wiadomo kogo, ale Maciek przynajmniej jeździł w ostatnim sezonie i wiadomo w jakiej jest formie. Ja obecnie spodziewam się po nim w meczach u siebie więcej niż po Klimku, a na wyjazdach pewnie będą toczyć pasjonujące boje o 3 miejsce. 
Panowie (i byc moze panie), po co ta dyskusja? Cooper napisal swiete slowa. Jestesmy w tej chwili pod sciana i nalezy sie modlic zeby Klimek i Maciek podpisali, ewentualnie ten Zielinski. Do tego Darcy Ward na dwa lata i biegi juniorskie u siebie mamy w kieszeni;]
Mani, Zieliński jest już seniorem, więc nijak ma sie do Klimka czy Michaluka.
Naczelny obrońca Karola Barana.
MikeMistrz pisze:Nie nie wiadomo kogo, ale Maciek przynajmniej jeździł w ostatnim sezonie i wiadomo w jakiej jest formie. Ja obecnie spodziewam się po nim w meczach u siebie więcej niż po Klimku, a na wyjazdach pewnie będą toczyć pasjonujące boje o 3 miejsce.
To, że wiadomo, że jest beznadziejnej formie jest według Ciebie lepsze? U Klimka chociaż jest nadzieja, że będzie lepiej niż beznadziejnie
Poza tym można spojrzeć na ostatni ich wspólny występ na torze i wyjdzie kto jest lepszy Klimek, który rok nie jeździł na motorze czy Michaluk po przejechanym pełnym sezonie.
mialem mu to samo odpisac-dzieki za wyreczenie a jechal na zdezelowanym motorze.Jak mial na czym to z Zeterstremem sie scigal a Jablonskiego ogral.To druga liga nie pierwsza.
Kosa wiem wiem, to taki skrot myslowy;) Chodzilo mi o to zeby wypelniac przepis o 3 z licencja Z, a ten Zielinski tak sie tam mi zaplatal, ze wyszlo jakbym go uwazal za mlodzika:P
Manitou pisze:Jestesmy w tej chwili pod sciana i nalezy sie modlic zeby Klimek i Maciek podpisali, ewentualnie ten Zielinski. Do tego Darcy Ward na dwa lata i biegi juniorskie u siebie mamy w kieszeni;]
Az tak zle chyba nie jest - mysle, ze znalazloby sie kilku/kilkunastu polskich juniorow, ktorzy bez stawiania warunkow i krecenia nosami chcieliby sie objezdzac w lidze. Jezeli Rafalowi i Mackowi zalezy na jezdzie - to beda w skladzie. Jezeli nie - to brac tych, ktorym bardziej zalezy. A punkty przywioza seniorzy i Jonas Messing
A co do Darcy'ego Warda - pelna zgoda
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Dziewietnastolatek marzy o startach w Polsce Moze takiego rodzynka? 
W Lodzi szukaja kierunkowego do Argentyny......
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
0054
Sluze uprzejmie:)
Sluze uprzejmie:)
-
Mateusz111
- Junior
ciekawe kto by mu za przylot na mecz placil 
- ahuramazda
Harry jeśli mozesz to zdradź nam ilu zawodników będzie liczyła nasza kadra(z podziałem na juniorów i seniorów)
Jeszcze kadra nie zamknięta a poza tym będziemy mieli chyba kilka kontraktów warszawskich, bo Ci co się zgłaszają to chyba sobie u nas nie pojeżdżą.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A tymczasem espeedway podaje:
"Z kolei KMŻ nadal kompletuje kadrę profesjonalistów. W drużynie jest już dziesięciu zawodników, z kolejnymi prowadzone są rozmowy; m.in. z Kamilem Zielińskim, Tomaszem Bajerskim i lublinianinem Rafałem Klimkiem. - Zieliński pod koniec tygodnia przyjedzie do Lublina i wtedy siądziemy do negocjacji. W środę wieczorem telefonicznie uzgadnialiśmy nasze stanowiska z trzema innymi zawodnikami. Jeśli wszystko potoczy się dobrze, jest szansa na kolejne kontrakty - mówi kierownik drużyny.
Podpisanej umowy na razie nie odesłał Anglik William Lawson, ale w klubie nikt się tym nie martwi. [...]"
Ja wiem ze to zadne tajemnice... ale
ta cisza kontraktowa to tylko na forum obowiazuje?
"Z kolei KMŻ nadal kompletuje kadrę profesjonalistów. W drużynie jest już dziesięciu zawodników, z kolejnymi prowadzone są rozmowy; m.in. z Kamilem Zielińskim, Tomaszem Bajerskim i lublinianinem Rafałem Klimkiem. - Zieliński pod koniec tygodnia przyjedzie do Lublina i wtedy siądziemy do negocjacji. W środę wieczorem telefonicznie uzgadnialiśmy nasze stanowiska z trzema innymi zawodnikami. Jeśli wszystko potoczy się dobrze, jest szansa na kolejne kontrakty - mówi kierownik drużyny.
Podpisanej umowy na razie nie odesłał Anglik William Lawson, ale w klubie nikt się tym nie martwi. [...]"
Ja wiem ze to zadne tajemnice... ale
ta cisza kontraktowa to tylko na forum obowiazuje?
-
Speedway Fan
- Senior
Ale to espeedway.pl
juz nam Szczepaniaka do skladu dawali
a o Bajerskim czytalem gdzies na jakims forum(i pewnie to ich zrodlo
) wiec nie ma co patrzec na ich newsy.
Podali zrodlo na kurier a w internetowej wersji nic nie ma o zuzlu chyba ze w papierkowej cos napisali ?
Podali zrodlo na kurier a w internetowej wersji nic nie ma o zuzlu chyba ze w papierkowej cos napisali ?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Speedway Fan pisze:Podali zrodlo na kurier a w internetowej wersji nic nie ma o zuzlu chyba ze w papierkowej cos napisali ?
Tutaj masz linka do zrodla:
http://www.polskatimes.pl/kurierlubelsk ... ,id,t.html
tak jak napisal Garsija news z poprzedniego tygodnia.
garsija pisze::roll: ten nius ukazal sie dzis na espeedway, a w lubelskich mediach jakis tydzien temu, jeszcze sprzed rzekomej decyzji o ciszy kontraktowej.
Decyzje Prezesa i Zarzadu uważasz za rzekome? Rządzi Układ wszechobecny?
Seniorów polskich mamy ciagle dwóch. Negocjacje dalej trwają.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Szkot na litosc boska. W ostatecznosci: BrytyjczykPodpisanej umowy na razie nie odesłał Anglik William Lawson,
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nam to piszesz? My to wiemy
Pisz do źródeł, a nie na forum wznosisz bunty 
Przeciez to wlasnie to forum jest zrodlem wiec jak tu napisze to wszyscy "dziennikarze" z szuszelkowych portali beda wiedziec, ze Szkot to nie Anglik 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Szkot na litosc boska. W ostatecznosci: BrytyjczykPodpisanej umowy na razie nie odesłał Anglik William Lawson,
Oj meesha meesha
Prawda
Fakt ze strasznie czuli tu na wyspach na to i jakby nie rozumieja ze dla Polaka kazdy zza kanalu to Anglik. Dla nich to tak jakby na (dajmy na to) takiego Wegrzyka nie powiedziec ze Slazak, w ostatecznosci Polak tylko Kaszub albo Goral
meesha pisze:Przeciez to wlasnie to forum jest zrodlem wiec jak tu napisze to wszyscy "dziennikarze" z szuszelkowych portali beda wiedziec, ze Szkot to nie Anglik
A jesli to szkocko-angielska hybryda?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.