Regdal pisze:Nie rozumiesz tego,że facet ma zakaz pisania na forum o składzie ?
to wiem - ale tego akurat tez nie rozumiem. Jezeli jest taki zakaz to jest to wtorna glupota
Regdal pisze:Nie rozumiesz tego,że facet ma zakaz pisania na forum o składzie ?
Gelo pisze:Delikatnie mowiac znowu nie rozumiem harrego - najpierw pisze "ze dzwonia na potege nowi" po czym pisze ze o Miskowiaku i Klesze mozemy zapomniec w 2 lidze a o jakiegos tam Iwanowa stoczylismy "przegrany boj". Albo traktujemy sie powaznie i mowimy o wzmocnieniach albo robimy sobie jaja - przede wszystkim z siebie.
harry pisze:Oj nie lubie pisac takich rzeczy ale nazwę masz adekwatną. Gdyby Ci się chciało przeczytac ledwo ostatnich kilka postów to zauważyłbyś wpis Twojego ziomala (KSM), który marzy o Marcinkowskim. Dlatego tak napisałem. Pozdro
istred pisze:Dlaczego?
istred pisze:Dlaczego?
Boobi pisze:na chwile obecna to chyba tylko on sie nadaje na pozycje podstawowego polskiego juniora, z wyjatkiem piaszczynskiego ale to chyba troche inna półka $$
Pozostawienie za swoimi plecami Tomcia Rempałę i Szymcia Kiełbasę to maleńkie osiągnięcie jak dla mnie...
istred pisze:Pozostawienie za swoimi plecami Tomcia Rempałę i Szymcia Kiełbasę to maleńkie osiągnięcie jak dla mnie...
I co z tego?
Trzeba było przyjść to byś był pewien, że jednak przejeżdżał płynnie cztery kółka, a o tym chyba była mowa, nie?
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Oj przestancie juz. Nie ma lepszego od Klimka naszego w tym momencie, wiec trzeba zrobic wszystko co jest mozlwie ze strony klubu, by go zatrudnic i zapewnic w miare normalne warunki rozwoju. Moze jeszcze nie wszystko stracone.
Davv pisze:Michaluk był cały czas w treningu. Jeździł, po swojemu rywalizował z innymi, miał kontakt z motocyklem. To chyba jednak coś znaczy.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]