Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

Re: Różności

#5626 Postautor: Shack » 22 stycznia 2009, o 21:41

no jesli brac pod uwage KRS to faktycznie sa nowi, a działaja w wiekszosci Ci sami co za TŻ.
Co akurat niczym złym nie jest ?

A okreslenie "nowi ludzie" to troche jak z Regdalem, ktory widzi to co chce ;]

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#5628 Postautor: sadychor » 22 stycznia 2009, o 21:45

Kalhorn pisze:Jak rzeszowscy kibice nie dostosują się do apelu zawodników tegoż klubu i dalej będą jechać na "Rudą" Marte, to będzie jeszcze KMŻ Marma Polskie Folie Lublin ;)

O nie nie. Jeszcze beda nam wciskac pokezmanowe trumienne garnitury z czasow wazeliniarstwa. Tylko ktory nosi taki rozmiar? bkapusta? On tylko dres... Loptymiscie bedzie zal sie ze swoim komunijnym rozstawac. Mi sie zaraz pod pachami podrze. Nie, lepiej niech Marma zostanie w Rzeszowie. Ja sie nie zgadzam.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#5629 Postautor: Łoptymista » 22 stycznia 2009, o 22:34

a ja poproszy nowy gajer. w komunijnym przetraly mi sie wlasnie rekawy :(

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#5630 Postautor: Cooper » 22 stycznia 2009, o 22:43

Shack pisze:no jesli brac pod uwage KRS to faktycznie sa nowi, a działaja w wiekszosci Ci sami co za TŻ.

Zdziwiony jestem, ze akurat to Shack pisze, ale wlasnie o to mi Gawrzyk chodzilo, piszac o hipokryzji:)

Wraca stare, jak powiedzial klasyk:P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

harry
Trener

#5632 Postautor: harry » 22 stycznia 2009, o 23:10

Cooper pisze:
Shack pisze:no jesli brac pod uwage KRS to faktycznie sa nowi, a działaja w wiekszosci Ci sami co za TŻ.

Zdziwiony jestem, ze akurat to Shack pisze, ale wlasnie o to mi Gawrzyk chodzilo, piszac o hipokryzji:)

Wraca stare, jak powiedzial klasyk:P

Sorry Tomek ale pieprzysz.
Absolutnie nowi ludzie wzięli się za ciężką sprawę. Gdyby chodziło o przejechanie spokojnie pierwszego roku jakoś by to uszło. Jeżeli są ambitne cele ( a są) to będzie bardzo ciężko. Olbrzymią ambicją i wolą walki nikt jeszcze nie wygrał. Rafy są na każdym kroku. Najgorsze że obiecałem, ze już sie tym nie będę zajmować. Ale z drugiej strony Zbyszek tyle mi pomógł wcześniej w tym żużlu ze nie mogłem mu odmówić. Nie mniej widzę, ze jest wielka potrzeba zaangażowanie jeszcze wielu osób. Roboty jest cały ogrom i to w krótkim czasie. Ludzie ktorzy to dzwignęli nigdy nie mieli z tym nic wspólnego i nie ma takiej możliwości, żeby z marszu poradziliby sobie ze wszystkim. Nawet nie chce mi sie wyliczać klopotów na jakie natrafiają, ale czasami mam wrażenie że daleko od socjalizmu to jeszcze nie odjechaliśmy. Ja osobiście staram się naświetlać najważniejsze problemy które czają się za winklem, ale już rozwiązywanie ich zostawiam nowym ludziom. I tak wcześniej czy później muszą się nauczyć ich rozwiązywac. Paweł robi to co zawsze najlepiej mu wychodziło czyli kontakty z zagranicznymi stranieri. I tyle naszego "zarządu". To nowy Zarząd bierze za wszystko odpowiedzialność i my o niczym nie decydujemy. Nareszcie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#5633 Postautor: Cooper » 22 stycznia 2009, o 23:17

Alez Jarku, nic nie szkodzi:P

Kazdy czasem troche pieprzy:P

Ja nigdzie nie napisalem, ze to zle ze pomagacie. Nawet uwazam, ze to swiadczy o pewnej dobrej manierze, klasie, ze srodowikso zuzlowe jest w stanie wspolpracowac. To po pierwsze.
Ba, uwazam, ze nawet jesli nowy zarzad bylby utworzony z Twoim udzialem (a reszta nowi), to tez co w tym zlego?
A po trzecie, to ja wlasciwie juz wszystko wyjasnilem z Gawronem na gg i nie ma potrzeby tego walkowac na forumie. A z tym wraca stare to napisalem ironicznie, w kontekscie tych jakby nie patrzec zaskakujacych postow Shacka. Poza tym, to nie ja napisalem w gazecie, ze Gawrzyk jest odpowiedzialny w klubie za kontakty z zagranica (choc wiem, ze i on byl tym z deka zaskoczony).

I ja sie w tym temacie dalej nie wypowiadam juz.

Shack
Administrator

#5634 Postautor: Shack » 23 stycznia 2009, o 08:33

ale co w tym zaskakujacego Coop ? ;]

tak jak napisal Pawel nie mam zielonego pojecia co tam sie dzieje od kuchni, patrze przez prase i przyzmat forum. Widze dwoch nowych, reszte starych. Skad moge wiedziec o nowych dzialajacych z ukrycia ?

Speedway-Mati
Zawodowiec

#5635 Postautor: Speedway-Mati » 23 stycznia 2009, o 11:04

Speedway Fan pisze:Maciej Kuciapa, Dawid Lampart, Dawid Stachyra i Paweł Miesiąc za pośrednictwem strony Stali Rzeszów wystosowali apel do kibiców tej drużyny. Żużlowcy nie mogą przejść obojętnie wobec pojawiającej się krytyki na temat sponsorów klubu.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/01/22/zuzlowcy-stali-rzeszow-apeluja/

:lol:

A kibice tej drużyny nawet bloga mają. :roll: :lol:
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#5636 Postautor: Koper » 23 stycznia 2009, o 16:01

Speedway-Mati pisze:
Speedway Fan pisze:Maciej Kuciapa, Dawid Lampart, Dawid Stachyra i Paweł Miesiąc za pośrednictwem strony Stali Rzeszów wystosowali apel do kibiców tej drużyny. Żużlowcy nie mogą przejść obojętnie wobec pojawiającej się krytyki na temat sponsorów klubu.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/01/22/zuzlowcy-stali-rzeszow-apeluja/

:lol:

A kibice tej drużyny nawet bloga mają. :roll: :lol:

Zarowno Radoslaw Król jak i Maciej Kędzior to nie są tylko kibice, Maciek kiedys ostro pisał do Tygodnika Żużlowego, chyba też prowadził spikerkę w czasie meczów Stali.

wienio57

#5637 Postautor: wienio57 » 25 stycznia 2009, o 16:50

Dobrze ze Harry pomaga nowym ludzikom,sami mieliby wieeeelee problemow, wieeele wiecej bez pomocy Harrego.Kto nie zna kulisow tematu to nie ma pojecia.Doceniam, gratuluje i podziwiam-za oddanie lubelskiemu zuzlowi.Latwo jerst klepac w klawiature i krytykowac, nie majac pojecia jak jest w realiach.Kibice chcieliby wyniku ale kaski brak i sie manewruje wtedy jak mozliwe.

Speedway-Mati
Zawodowiec

#5638 Postautor: Speedway-Mati » 27 stycznia 2009, o 10:36

Grudziądz ma projekt na powiększenie budżetu:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... owa-gtz-u/
Obrazek

Shack
Administrator

#5639 Postautor: Shack » 28 stycznia 2009, o 21:12

tymczasem...

Na chwilę obecną - zgodnie ze słowami Marty Półtorak nie jest powiedziane, czy spółka MARMA - HADYKÓWKA powstanie. Plany takie były, ale w obliczu aktualnej sytuacji Marta Półtorak zapowiada pozbycie się udziałów. - Z okazji 14 lutego sprezentuję udziały kibicom. Pomimo, że zapłaciłam za nie 280 tysięcy złotych, oddam je za darmo. - zapowiada. - Pierwszeństwo będzie miała grupa 217 kibiców podpisanych pod apelem. - to fragment wypowiedzi.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#5640 Postautor: Łoptymista » 28 stycznia 2009, o 21:16

Shack
Administrator

#5641 Postautor: Shack » 28 stycznia 2009, o 21:18

co to zmienia i tak tam nigdy nie wygramy ;]

Speedway Fan
Senior

#5642 Postautor: Speedway Fan » 28 stycznia 2009, o 22:58

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#5643 Postautor: Hans » 28 stycznia 2009, o 23:03

Krosno z Łodzią pomylili.

harry
Trener

#5644 Postautor: harry » 28 stycznia 2009, o 23:29

Krosno nie chce płacić za "podpis" ( i bardzo dobrze) a z kolei tym gościom co byli w elidze nie mieści się w głowie że mogę nic nie dostać za "podpis". Nawet takiemu Szczepaniakowi, który jeżeli marzy o jakiejkolwiek dalszej karierze to w końcu musi zacząć jeździć w lidze na okrągło, bo tylko to daje rozwój. I musi zrozumieć, że w końcu czasami trzeba w interes włożyć, żeby później wyjąć.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#5645 Postautor: Cooper » 28 stycznia 2009, o 23:31

Zwlaszcza, ze chyba (tak mi sie wydaje), zeby sie w miare na II lige przygotowac to taki Szczepaniak nie musi nie wiadomo ile wylozyc. Czyms tam powinien juz dysponowac do jazdy... Powinien :roll:

harry
Trener

#5646 Postautor: harry » 28 stycznia 2009, o 23:32

Jeżeli nie ma czym jechać po pobycie w jednym z najbogatszych klubów Polski to natychmiast powinien kończyć karierę.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#5647 Postautor: Cooper » 28 stycznia 2009, o 23:35

Moze sobie chociaz lazienke odremontowal:)

harry
Trener

#5648 Postautor: harry » 28 stycznia 2009, o 23:41

Albo w automaty coś wygrał moze??? :roll: :wink: 8)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#5649 Postautor: Łoptymista » 29 stycznia 2009, o 08:13

w kontekscie pewnych wydarzen uprasza sie o nie wspomianie o automatach

Koper
Trener
Kontakt:

#5650 Postautor: Koper » 5 lutego 2009, o 13:56

Speedway-Mati pisze: A kibice tej drużyny nawet bloga mają. :roll: :lol:

Z tegoż bloga:
Ktokolwiek łudzi się jeszcze, że trenerem będzie Janusz Stachyra, niech już marzyć przestanie. Bo tylko w takich kategoriach rozpatrywać można mariaż Stachyry seniora z Marmą - Hadykówką. Póki w Rzeszowie Marta Półtorak będzie rządzić, o Stachyrze możemy zapomnieć - a szkoda.