Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
podaj inicjały i skasuj szmal za dostarczenie wiadomości bo jutro na SF będzie już z nim wywiad a pojutrze podpisze w Łodzi jako szczęśliwy posiadacz plastronu z numerem 21. Niedługo w Łodzi jeden zawodnik będzie jeździł co piąty mecz bo miejsca będzie brakowało

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:... Niedługo w Łodzi jeden zawodnik będzie jeździł co piąty mecz bo miejsca będzie brakowało![]()
Akurat Ty chyba najlepiej, bo na własnej skórze doświadczyłeś, że lepiej mieć kłopoty bogactwa, niż kłopoty finansowe.
Ja mysle, ze Lodz juz nikogo nie zakontraktuje - a tym "zainteresowaniem" tylko podbijaja stawki "naszych" zawodnikow - zeby nas zalatwic finansowo.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Talib pisze: lepiej mieć kłopoty bogactwa, niż kłopoty finansowe.
No złota myśl roku i jaka nowatorska...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Talib pisze: lepiej mieć kłopoty bogactwa, niż kłopoty finansowe.
No złota myśl roku i jaka nowatorska...
Poważnie?
A z tym podbijaniem stawek przez Łódź może być różnie, główny kasjer jest kompletnie nieprzewidywalny, nawet dla samego siebie.
troche mi tu smierdzi mojzeszofska napinka 
Witam,
Mogę Wam powiedzieć, że w Lublinie kontrakt podpisał Milan Manev. Manev ma być dobrze dosprzętowiony przed sezonem i chce spróbować swoich sił w w polskiej lidze. Zobaczymy co z tego wyniknie. Myślę, że jest w stanie robić około pięciu sześciu punktów w spotkaniu.
Pozdrawiam
Mogę Wam powiedzieć, że w Lublinie kontrakt podpisał Milan Manev. Manev ma być dobrze dosprzętowiony przed sezonem i chce spróbować swoich sił w w polskiej lidze. Zobaczymy co z tego wyniknie. Myślę, że jest w stanie robić około pięciu sześciu punktów w spotkaniu.
Pozdrawiam
To ten z Macec- u ? Chyba jakies zarty, po co nam drugi Michaluk ?
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2009, o 23:44 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.
A jezeli nie zart, tzn. ze nastepni w kolejce sa Alexandru Toma, Mircea Agrisan itd. 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To niech ich Lodz bierze
caly Macec niech wezma, bedzie kadra 40 osob miala
8 zuzlowcow, a reszta rezerwy jako fan klub

-
Speedway Fan
- Senior
Mam nadzieje, ze to zart
Rozumiem, ze szeroka kadra sie przyda ale to juz lepiej w jakis Polakow inwestowac niz w jakiegos bodajze Bulgara?
Zaraz jeszcze jakiegos zoltka wynajda bo made in china tansze
Czekam juz na newsy na portalach ze Milan Manev podpisal
Rozumiem, ze szeroka kadra sie przyda ale to juz lepiej w jakis Polakow inwestowac niz w jakiegos bodajze Bulgara?
Zaraz jeszcze jakiegos zoltka wynajda bo made in china tansze
Czekam juz na newsy na portalach ze Milan Manev podpisal
Menago tylko zacheca Łodz do wzmocnienia skladu 
Piszac ze "podpisal" to raczej nikogo juz nie zacheci.
Wczoraj pisalem o tym, ze jak sie tylko pojawi ktos nowy na forum to odrazu obrazanie itd... w tym miejscu musze przeprosic, bo tez mam nadzieje, ze ten Bulgar czy kto tam inny to jakis zart... Po co nam jakies wynalazki ktore maja robic po 5-6 pkt jesli bedzie mial dobry sprzet ?? Lepiej ten sprzet dac Klimkowi to i on bedzie robil po 6 pkt. Takie moje zdanie....
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
MLSpeedy pisze:Wczoraj pisalem o tym, ze jak sie tylko pojawi ktos nowy na forum to odrazu obrazanie itd... w tym miejscu musze przeprosic, bo tez mam nadzieje, ze ten Bulgar czy kto tam inny to jakis zart... Po co nam jakies wynalazki ktore maja robic po 5-6 pkt jesli bedzie mial dobry sprzet ?? Lepiej ten sprzet dac Klimkowi to i on bedzie robil po 6 pkt. Takie moje zdanie....
Pozdrawiam.
Bo my tradycyjnie lubimy tych forumowiczow, ktorych juz znamy
Rzeszow chce Kilokarpi z Gdanska. Podobno sie juz dogadali. IMO to moze przesadzac, ze temat Dawida w Gdansku to jakas sciema. Mieli by oddac fina za Stachyre? No sorry...
A skoro w Rzeszowie robi sie ciasno to sie moze Dawid zdecyduje jednak na Lublin
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
- Łoptymista
- Trener
bkapusta pisze:A skoro w Rzeszowie robi sie ciasno to sie moze Dawid zdecyduje jednak na Lublin
Ja jestem zdecydowanie na tak. Po co nam jacys mlodzi, ponoc zdolni, ktorzy nie sa juz juniorami a jeszcze nic nie osiagneli jak mozna miec swojego rajdera.
asid pisze:Rozmowy z ...Tomaszem Bajerskim....?
Konkurencja konkurencja, ale chcesz zeby Skrzydlewska na zawal padla? I tak 100 tys na same kevlary wydala
Ale klub prowadzi rozmowy z 8-9 zawodnikami i ciagle wypływają nowe pomysły, nowe nazwiska. Do tej pory nie było problemu, wiele osób wiedziało o tym ale po doświadczeniach z Lawsonem gdy ukazała się informacja że z nim rozmawiamy i zaraz rozdzwoniły się telefony do niego, i kontrakt miał być podpisany w poniedziałek a do tej pory nie jest, mocno uszczelniamy wiadomości o rozmowach.
Hynek Stichauer: "Tak naprawdę liczyły się dwa klubu: Miszkolc oraz Lublin, w środę skontaktowali się ze mną działacze trzeciego również drugoligowego. ....Trzecia oferta jest z klubu, który ma bardzo wielu zawodników"
haha Lodz chyba pomylila zuzel z pilka nozna
haha Lodz chyba pomylila zuzel z pilka nozna
A ja myślę, ze chcą zrobić niespodziankę i zgłoszą się do futballu amerykańskiego.
optowalbym za zmianą zwierzecia w nazwie klubu z Lodzi - "Pies ogrodnika" Łódź
Gelo pisze:optowalbym za zmianą zwierzecia w nazwie klubu z Lodzi - "Pies ogrodnika" Łódź
Teoretycznie, ten ktory podpisuje ostatni powinien sie chociaz czuc jako jeden z najmocniejszych w Lodzi, bo po sie sredniakowi pchac w ten las?
A z drugiej strony, skoro ostatni przychodza mocni, to co na to ci ktorzy podpisali wczesniej i mysleli ze maja miejsce w skladzie? Ja tam zdrowej atmosfery nie wroze..
PS. Moze oni chca zarabiac na fachowej sile roboczej, a nie na wynikach i biletach? Moze powinni se jakas firme konsultingowa w takim wypadku otworzyc?
- Łoptymista
- Trener
harry pisze:mocno uszczelniamy wiadomości o rozmowach.
nie ma innego wyjscia
kandydatom do jazdyw KMZ, ktorzy sa kuszeni przez Sepa Łodz warto tez podeslac dotychczasowa liste tamtejszych rajderow:
1Piotr Dym
2Mariusz Franków
3Marcin Liberski
4Stanisław Burza
55Krzysztof Stojanowski
6Piotr Paliga
7Adam Wiśniewski
8Mariusz Konsek
9Freddie Eriksson
10Henrik Gustafsson
11Simon Gustafsson
12Emil Kramer