Skład na sezon 2009 :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

Re: Skład na sezon 2009 :)

#1701 Postautor: harry » 21 stycznia 2009, o 17:19

wienio57 pisze:Te moje ,,glupoty,, wynikaja z glebszego i szerszego rozeznania sytuacji.Wybacz-nie obraz sie. Dawid wyraznie powiedzial;Liga jest mniej wazna,wazne jest duzo jazdy a tej jazdy nie bedzie tylko w Anglii szukal ale i w Polandii.Ty myslisz i taki naiwny jestes , ze Pan W. robi to bo kocha zuzelek? hahaha. Wybory!!! kochany-to jest cel dalekosiezny. Tak czy siak decydujace znaczenie ma kasa i jak Dawid dostanie dobrze za pkt w Lublinku to bedzie u nas smigal.Inne czynniki tez maja wplyw-nie bede ich juz wymienial.Tez sie ciesze , ze bedzie zuzelek i licze na to , ze bedzie tez Dawidek.Jeszcze raz Ci pisze, ze On chce w Jozefowie gwarancji startow ale tez czeka czy przyjdzie do nich Kylmakorpi ,czy Dryml i na jakich warunkach.Kto bedzie treneiro tez ma duzy wplyw.Bez gwarancji startow Dawid nie bedzie jezdzil w Rzeszowie.pozdrawiam serdecznie.

Problem z Dawidem polega na tym, że jeżeli istnieje taka możliwość ( startów w Lublinie) to musiałby zdecydować się prawie natychmiast, bo bardzo mocno są zaawansowane rozmowy z różnymi ciekawymi zawodnikami i jeżeli bedziemy je finalizować ( a mam nadzieję, że lada moment będziemy) to po prostu zabraknie sił i środków na niego. A czekać w nieskończoność na pewno nie można bo i gołąb na dachu i wróbel z garści uciekną. Tym bardziej ze wróg nie śpi i jak tylko na SF ukazuje się że z kimś gadamy od razu dostaje propozycję z Łodzi :lol: :lol: :lol: . Boją się nas na poważnie 8) :lol: :o
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

janek
Kadrowicz

#1702 Postautor: janek » 21 stycznia 2009, o 17:23

Czyli jeśli chcemy na tym dobrze wyjść, najlepiej będzie przedstawić już podpisane kontrakty.
A do tego czasu ... cichutko!! 8)
Uzbrójmy się lepiej w cierpliwość.

harry
Trener

#1703 Postautor: harry » 21 stycznia 2009, o 17:39

Shack pisze:
Niewykloczone, że w sezonie 2009 Mateusz Szczepaniak będzie bronił barw KMŻ Lublin. Zawodnik miał startował w barwach Intaru Ostrów Wielkopolski, jednak nie doszedł do porozumienia z wielkopolskim zespołem.

za espeedway.pl

To dobre było :lol: :lol: :lol: . Saint napisał dla jaj że Mateusz w Lublinie rozmawia i już ktoś to napisał na espeedwayju :lol: :lol: :lol: . No to na 88% pójdzie do Łodzi 8) :lol: :shock:
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2009, o 17:44 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1704 Postautor: Mars » 21 stycznia 2009, o 17:42

Dawid S. jest w naszym zasiegu( Rzeszow kombinuje i moze sobie tam nie pojezdzic) mam nadzieje ze sie zdecyduje na 2 lige i byloby to dlanas najlepsze rozwiazanie, pewny punkt druzyny.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1705 Postautor: bkapusta » 21 stycznia 2009, o 17:47

Mars pisze:Dawid S. jest w naszym zasiegu( Rzeszow kombinuje i moze sobie tam nie pojezdzic) mam nadzieje ze sie zdecyduje na 2 lige i byloby to dlanas najlepsze rozwiazanie, pewny punkt druzyny.

No i zawsze to jeden wychowanek w skladzie. Mala rzecz - a cieszy :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1706 Postautor: Mars » 21 stycznia 2009, o 17:54

bkapusta pisze:
Mars pisze:Dawid S. jest w naszym zasiegu( Rzeszow kombinuje i moze sobie tam nie pojezdzic) mam nadzieje ze sie zdecyduje na 2 lige i byloby to dlanas najlepsze rozwiazanie, pewny punkt druzyny.

No i zawsze to jeden wychowanek w skladzie. Mala rzecz - a cieszy :)

Wyjąłes mi to z ust wychowanek tego nam brakuje....
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2009, o 18:11 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.

Speedway-Mati
Zawodowiec

#1707 Postautor: Speedway-Mati » 21 stycznia 2009, o 18:07

A co do zawodnika Hynka Stichauera to twierdzi, że ma trzy propozycję z Polski, decyzji jeszcze nie podjął, ale nad Lublinem najbardziej się zastanawia.
http://www.hynek-racing.com/pl/index.ph ... all&no=104
Obrazek

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#1708 Postautor: KosaRKS » 21 stycznia 2009, o 18:08

wyjąłeś*

Napewno przydałoby się paru wychowanków w klubie, wkońcu to lubelska drużyna :) Wystarczyłby nawet Rafał i Maciek, lecz jeżeli kontrakt z KMŻ podpisałby ktoś z trójki Stachyra, Trumiński, Piszcz, też byłoby dobrze. Ciekawe czy Śledzia ciągnie do żużla, przydałby się, lecz pewnie po ostatniej kontuzji wystarczy mu i zostanie we Wrocławiu.
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
hanson

#1709 Postautor: hanson » 21 stycznia 2009, o 18:17

Speedway-Mati pisze:A co do zawodnika Hynka Stichauera to twierdzi, że ma trzy propozycję z Polski, decyzji jeszcze nie podjął, ale nad Lublinem najbardziej się zastanawia.

Nie boi się również rywalizacji o miejsce w składzie Orła Łódź...

Speedway-Mati
Zawodowiec

#1710 Postautor: Speedway-Mati » 21 stycznia 2009, o 18:20

hanson pisze:
Speedway-Mati pisze:A co do zawodnika Hynka Stichauera to twierdzi, że ma trzy propozycję z Polski, decyzji jeszcze nie podjął, ale nad Lublinem najbardziej się zastanawia.

Nie boi się również rywalizacji o miejsce w składzie Orła Łódź...

Zgoda.
Ale jak widać interesuje go też: "nowy, wiarygodny klub z ciekawym torem oraz osobami, które kochają ten sport." :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1711 Postautor: Mars » 21 stycznia 2009, o 18:21

ja sie zastanawiam na co on nam niech idzie do Łodzi;) ,kiedys bylo 9 zawodnikow w kadrze i starczylo plus lubelska taktyka.

Awatar użytkownika
Lumpproletariacki
Szkółkowicz

#1712 Postautor: Lumpproletariacki » 21 stycznia 2009, o 18:29

W takim razie trzeba wyslac kilka(dziesiat) niusow, ze Lublin jest bliski zakontraktowania jakichś leszczy i w ten sposob w łodzi zrobimy masakryczna pompke 8)

Awatar użytkownika
hanson

#1713 Postautor: hanson » 21 stycznia 2009, o 18:29

"nowy, wiarygodny klub z ciekawym torem oraz osobami, które kochają ten sport."

Nowy klub z ciekawym torem - zgoda;
z osobami, które kochają ten sport - zgoda;
ale że wiarygodny?? :shock:
Skąd on to wie??

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#1715 Postautor: Mars » 21 stycznia 2009, o 18:41

Gawrzyk pisze::lol:
byl Miszkolc i Lublin. POszedl news ze Stichauer mozetrafic do Lublina i zglosila sie Lodz :-)
Dobra taktyka. Zakontraktowac zawodnika zeby rywal go nie chwycil 8)

hehe niech go biorą płakać niebędziemy;)

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1716 Postautor: bkapusta » 21 stycznia 2009, o 19:19

To talib nam krecia robote robi :P :P :P
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#1717 Postautor: Hans » 21 stycznia 2009, o 19:28

Każdy zawodnik teraz jest na wagę złota. Nie możemy wybrzydzać, bo nie ma na to czasu. Z uwagi na długi sezon, potrzebna jest jak najdłuższa ławka.

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#1718 Postautor: Saint » 21 stycznia 2009, o 19:32

bkapusta pisze:
MLSpeedy pisze:Mam dziwne wrazenie, ze wszyscy na tym forum wierza tylko Harremu. Nic do p. Siwka nie mam i po mimo, ze pisalem pare dni temu, ze Harry nie jest naszym zbawicielem (dalej tak uwazam i uwazal bede zawsze) to szanuje go za to co zrobil i dalej robi (wprowadzenie nas do 1 ligi, potem niezly wynik no i teraz pomaga nowej wladzy). Ale jak tylko ktos inny cos napisze to odrazu jest obraznie go i wysmiewanie. Tak naprawde nigdy nie wiemy kto siedzi przy klawiaturze pod danym nickiem (oprocz osob np. z bylego FK, ktore sie znaja i utrzymuja ze soba staly kontakt). Panowie, szanujmy sie nawzajem :D

O przepraszam sa osoby, ktore z FK nie mialy nic wspolnego a nie ukrywaja swojej tozsamosci. Zasadniczo jesli chodzi o starych forumowiczow wiadomo [mniej wiecej] kto jest kto.

Z Tobą to tak nie do końca wiadomo... czy czasem tego co ktoś powie potem nie użyjesz ;)

Pozdrawiam
PM

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1719 Postautor: bkapusta » 21 stycznia 2009, o 19:37

Saint pisze:
bkapusta pisze:
MLSpeedy pisze:Mam dziwne wrazenie, ze wszyscy na tym forum wierza tylko Harremu. Nic do p. Siwka nie mam i po mimo, ze pisalem pare dni temu, ze Harry nie jest naszym zbawicielem (dalej tak uwazam i uwazal bede zawsze) to szanuje go za to co zrobil i dalej robi (wprowadzenie nas do 1 ligi, potem niezly wynik no i teraz pomaga nowej wladzy). Ale jak tylko ktos inny cos napisze to odrazu jest obraznie go i wysmiewanie. Tak naprawde nigdy nie wiemy kto siedzi przy klawiaturze pod danym nickiem (oprocz osob np. z bylego FK, ktore sie znaja i utrzymuja ze soba staly kontakt). Panowie, szanujmy sie nawzajem :D

O przepraszam sa osoby, ktore z FK nie mialy nic wspolnego a nie ukrywaja swojej tozsamosci. Zasadniczo jesli chodzi o starych forumowiczow wiadomo [mniej wiecej] kto jest kto.

Z Tobą to tak nie do końca wiadomo... czy czasem tego co ktoś powie potem nie użyjesz ;)

Pozdrawiam
PM

E tam masz niekatualne dane. Juz jakis czas nie robie w smerfowie ;-) Teraz dbam o interesy innego pracodawcy ;-)
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1720 Postautor: istred » 21 stycznia 2009, o 19:38

Z uwagi na długi sezon, potrzebna jest jak najdłuższa ławka.
Zdecydowanie, szczególnie w drugiej lidze, gdzie po każdym meczu kontuzjowanych jest średnio dwóch zawodników :wink:

Wiele się zmieniło przez ten rok. Kiedyś trzeba było mieć jak najlepszy zespół, teraz jak najliczniejszy :wink:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1721 Postautor: Łoptymista » 21 stycznia 2009, o 19:41

Ja tam uwazam ze moze byc ciekawie.
BAAAAARDZO!
Ma byc jezdziec mlodego pokolenia.

A jesli to nie wypali to ponoc mamy w odwodzie "jakiegos" zuzlowca zza Odry. Znane nazwisko. Niestety bardzo sie ceniace.

Awatar użytkownika
drt

#1723 Postautor: drt » 21 stycznia 2009, o 20:09

To ktorys z Belgow.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1724 Postautor: Łoptymista » 21 stycznia 2009, o 20:13

Gawrzyk pisze:Tos popowiedzial. zza Odry to pol zuzlowej Europy 8)

Z tego co wiem to akurat Ty wiesz o kogo chodzi.
poza tym daleko od Odry nie trzeba jechac