A do pomocy moze wziac swojego rodaka - naszego seniora. Bedzie im razniej
Wg kalendarza PZM 2 kwietnia jest egzamin na licencje "Ż" - wyslac Lubosa i jego mlodszego kolege - i na lige bedzie dwoch Polakow do skladu jak znalazl
Gelo pisze:Slusznie - ja rowniez nie mam zaufania do Angoli w polskiej lidze. Dosc zauwazyc ze gwiazdy angielskiego zuzla - Nicholls, Stead czy inne Kennethy sa przeklinane przez kolejne polskie kluby. Lata obserwacji wynikow naklaniaja mnie do pogladu ze znacznie lepiej jezdza u nas Australijczycy i Szwedzi (kolejnosc nieprzypadkowa). Dunczycy - róznie rózniscie. To kolejny powod dla ktorego optuje za krajowym mocnym seniorem.
Saint pisze:teraz wszyscy czekają czy odeślę mailem kontrakt...
istred pisze:A co się dzieje z młodzikami ze szkółki? Był taki, Niedziela się chyba nazywał, miał już nawet podchodzić do egzaminu na licencję...
Jest też chyba takie wymaganie, że klub raz na parę lat musi wysłać jakiegoś zawodnika na licencje. Ile to jest lat? Nie będziemy mieć z tym problemu?
A co do Klimka, to jest opcja kontraktu amatorskiego? Że klub zapewnia mu sprzęt, a on jeździ za jakaś śmieszną punktówkę?
Niewykloczone, że w sezonie 2009 Mateusz Szczepaniak będzie bronił barw KMŻ Lublin. Zawodnik miał startował w barwach Intaru Ostrów Wielkopolski, jednak nie doszedł do porozumienia z wielkopolskim zespołem.

Kiry pisze:Ja pierdziu, tyle lat w tej Czewie kręcił kółka i jedyne czym się „wyróżnił” to tym że poszedł na pike w bande bodajże w Tarnowie i cudem nic mu nie stało.
W Czewie Maślanka fury mu pod tyłek wsadzał z górnej półki ale po skończeniu juniora pewnie ma status „zawodowca-gołodupca”.
Oby to tylko plotka była, a jak już to tylko i wyłącznie za góra litr castrolu go brać i niech walczy o skład...
www.espeedway.pl pisze:Mateusz Szczepaniak w Lublinie?
2009-01-21 10:35:18 Adrian Dolniak źródło: zuzel.info
Speedway Fan pisze:www.espeedway.pl pisze:Mateusz Szczepaniak w Lublinie?
2009-01-21 10:35:18 Adrian Dolniak źródło: zuzel.info
Regdal pisze:Ty chyba masz zaniki pamięci,a brązowy kask to za niego zdobył ?

W kontekście startów w Gdańsku, Rzeszowie i Lublinie.Decyzji jeszcze nie podjąłem. Nie mogę nawet powiedzieć, w której lidze będę startował, bo wszystko byłoby jasne. Celem numer jeden w przyszłym sezonie jest dużo jazdy. To zadanie podstawowe dla mnie i mojego teamu - powiedział dla SportoweFakty.pl Dawid Stachyra.
Kiry pisze:Regdal pisze:Ty chyba masz zaniki pamięci,a brązowy kask to za niego zdobył ?
chyba jeszcze nie , skoro pamiętam np. ze Kujawa zdobył IMSJ![]()
BTW Ciekawe czego Cieślak nie zabrał tego utalentowanego zawodnika na finał DMŚJ, a pojechał tam np Mitko, czy Pytel?
Poza tym mówię zeby go brać, wiec o co kaman? Choc nie byłbym sobą jeżeli bym go nie skomenetował zawodniczo![]()
Wcześniej zarzucałeś paru osobom że coś nie halo u nich z czytaniem, z oczami, teraz mi zaczynasz diagnozę stawiać, "doktorze"![]()
koniec tematu z mojej strony
PS A doktor jest tylko jeden, poniżej i w avatarze