Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
To ja juz w koncu nie wiem czy mamy Lamberta czy Lamparta, czy Lamparda a moze wszystkich na raz 
Frank Lampard rozdajac autografy niespodziewanie podpisal kontrakt z KMZ Lublin.
Właśnie mi o to chodzi.
Poza tym Do Konrada: nie przepisuj cudzych głupot. Lawson już nie jest juniorem
William Lawson was born on 27th February 1987 in Perthshire, Scotland, to his mother Margery and father William (Snr).
Poza tym Do Konrada: nie przepisuj cudzych głupot. Lawson już nie jest juniorem
William Lawson was born on 27th February 1987 in Perthshire, Scotland, to his mother Margery and father William (Snr).
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2009, o 13:59 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Nie mamy polskiego juniora, a to chyba wazne ogniwo druzyny z tego co ktos pisal odnosnie regulaminu. Nie da rady wypozyczyc jakiegos chlopaka z Czestochowy (Bak, Romanczuk) albo takiego Rybnika (Paliga, Szymura, Fleger, Korbel) ? Skoro Klimek zaczal stawiac warunki. Chyba, ze Michaluk bedzie smigal. Tak czy inaczej warto miec tych polskich juniorkow w druzynie conajmniej dwoch.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
harry pisze:Poza tym Do Konrada: nie przepisuj cudzych głupot. Lawson już nie jest juniorem
OK, news wykasowany.
Ge(L)o pisze:Nie mamy polskiego juniora, a to chyba wazne ogniwo druzyny z tego co ktos pisal odnosnie regulaminu. Nie da rady wypozyczyc jakiegos chlopaka z Czestochowy (Bak, Romanczuk) albo takiego Rybnika (Paliga, Szymura, Fleger, Korbel) ? Skoro Klimek zaczal stawiac warunki. Chyba, ze Michaluk bedzie smigal. Tak czy inaczej warto miec tych polskich juniorkow w druzynie conajmniej dwoch.
Wypożyczyć zawsze można i pewnie tak się zrobi.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Ge(L)o pisze:Nie mamy polskiego juniora, a to chyba wazne ogniwo druzyny z tego co ktos pisal odnosnie regulaminu. Nie da rady wypozyczyc jakiegos chlopaka z Czestochowy (Bak, Romanczuk) albo takiego Rybnika (Paliga, Szymura, Fleger, Korbel) ? Skoro Klimek zaczal stawiac warunki. Chyba, ze Michaluk bedzie smigal. Tak czy inaczej warto miec tych polskich juniorkow w druzynie conajmniej dwoch.
Wypożyczyć zawsze można i pewnie tak się zrobi.
Wydaje sie logiczne - wypozyczyc 2-3 mlodzikow z wiekszego klubu niech sie szkola. Moze ktorys sie zadomowi i zostanie na dluzej, pociagnie troche punktow jak kiedys Swiderski w Rawiczu
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I tak to idzie w Polskę. Jeden napisze nie sprawdzi a reszta przepisuje bez głowy. Nie dość że Lawson ma 22 lata i nie jest juniorem to Lambert jest zawodnikiem Skorpionów w Premier League i Panter w elidze
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Speedway Fan
- Senior
http://klimmek.webd.pl/ chyba domena .pl im sie skonczyla 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Domena rafalklimek.pl jest do sprzedania z tego co jest napisane, a co do http://klimmek.webd.pl/ to widać, że jakoś specjalnie nie jest aktualizowana 

-
Speedway Fan
- Senior
A o czym mieli pisac jak nie jezdzil? ze jutro ma klasowke z matematyki ? 
A Rafal przypadkiem nie musi odnawiac licencji?
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Ciekawostka

No to co jak co, ale Polska to dla niego idealny kierunek
A ten mlody Lambert dosc czesto robil dwucyfrowki w PL, wiec jak na juniora to moze byc niezly napieracz, zreszta podobnie jak Messing i miejmy nadzieje Klimek.
- tezetomaniak
- Trener
nie zdazylem wszystkiego przeczytac, ale czy Klimek zaczal stawiac warunki ?

tezetomaniak pisze:nie zdazylem wszystkiego przeczytac, ale czy Klimek zaczal stawiac warunki ?![]()
No jak masz zcas czekac na nasza odpowiedz na Twojego posta to chyba masz czas zeby przeczytac wszystko.
Jak nie masz czasu przeczytac wszystkiego - to skad czas na napisanie pytania i czekanie na odpowiedz?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
moze wolniej czyta niz pisze?
- tezetomaniak
- Trener
nie miałem akurat czasu wszystkie czytac, wiec napisałem szybko posta i musiałem wyłączyć komputer. czy wy musicie szukac zawsze dziury w calym, polowa stron w tym temacie to pieprzony off top i dalej to uskuteczniacie
---------------------------
nie bluznij
MikeMistrz, nie wypowiadaj sie jak cie to nie dotyczy
---------------------------
nie bluznij
MikeMistrz, nie wypowiadaj sie jak cie to nie dotyczy
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2009, o 18:20 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
- MikeMistrz
- Senior
Rzekł Teżetomaniak, który nabił przed chwilą 2 posty i przeklina ;]. Harry jakieś kolejne postępy przy budowie składu ?
Gratuluje zmontowania ciekawej i nieobliczalnej druzyny. Podoba mi sie koncepcja z pewniakiem Rempala. To bedzie taki Paluch z Gniezna, a moze nawet i lepiej. Jesli w ktoryms meczu zejdzie ponizej 10 punktow bede bardzo zdziwiony. Przy Jacku Tomasz powinien miec lepszy sezon niz w MIiszkolcu. I moze pare osob puknie sie w czolo jak to przeczyta ale Tomicek ponizej 10 punktow tez nie powinien schodzic. Na tych trzech zawodnikach mozna oprzec zespol i z reszta eksperymentowac przed runda finalowa. Jesli sprawdzi sie Howe to stawiac na niego, jesli Messing to niech jezdzi. Wydaje mi sie, ze Anglicy nie sprawdza sie w Polsce. Dlatego potrzeba jeszcze Polakow bo co jesli Anglicy nie wypala? Najwyzej ocenilbym oprocz Howa Lawsona. Ciekawe czy podpisze czy moze po pokazaniu tej informacji ktos zrobi Lublinowi kolo piora bo tak czesto bywa. A wiadomo juz kto bedzie managerem? Podobno kolejny zaciag z okolic rzeszowsko-tarnowskich. Ziolkowski wroci? No i jeszcze brakuje juniora polaka ktory musi jechac w trzech biegach. Klimek moglby podpisac i mozna jechac o awans.