Skład na sezon 2009 :)
-
Speedway Fan
- Senior
Re: Skład na sezon 2009 :)
Mam nadzieje, ze nie zejdziemy w dol w kontraktowaniu i nie bedzie u nas Kamila.Z...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Tez to znalazlem wlasnie szukajac tego ów zawodnika 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Dobra, to psujac zabawe napisze, ze jeden z tych zawodnikow to Robert Kasprzak, drugi to Patrick Hougaard.
Czy przypadkiem ojciec albo brat tego drugiego, albo poprostu ktos o tym nazwisku juz nie jezdzil na zuzlu w latach 90tych?
Czy przypadkiem ojciec albo brat tego drugiego, albo poprostu ktos o tym nazwisku juz nie jezdzil na zuzlu w latach 90tych?
Chyba raczej Kamil Zielinski a nie Hougaard. A w latach 90. jezdzil Gert Handberg - nie wiem, czy czasem z nim nie skojarzyles Dunczyka.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Rzeczywiscie, chodziło o Polaka, wiec Zieliński. Oczywiscie licze, ze to tylko plotki... podobnie jak z Kasprzakiem.
A Hougaard chyba skojarzyl mi sie z Dougardem (czy jakos tak).
A Hougaard chyba skojarzyl mi sie z Dougardem (czy jakos tak).
Przepatrzylem na szybko statystyki z ligi polskiej i lig zagranicznych zeszłego sezonu i okazuje sie ze jeszcze sporo ciekawych nazwisk nie ma klubu w Polsce: Lyons, McGowan, Lanham, Laukannen,Topinka, Lawson, Nieminen, Lemon, D.Iwanow, Stange, Drabik, Klecha, Mat. Szczepaniak. Ciekawe jak to wyglada w zestawieniu z naszym budzetem (planami budzetu) i ich ewentaulna mozliwoscia techniczna i ochota startow w II lidze. Dwoch z tej grupy i nie ma na nas mocnych;)
Garsija...wszystko ok po za malutkim szczególikiem
a mianowicie Drabol jest już w Cze-wie 
garsija pisze:Przepatrzylem na szybko statystyki z ligi polskiej i lig zagranicznych zeszłego sezonu i okazuje sie ze jeszcze sporo ciekawych nazwisk nie ma klubu w Polsce: Lyons, McGowan, Lanham, Laukannen,Topinka, Lawson, Nieminen, Lemon, D.Iwanow, Stange, Drabik, Klecha, Mat. Szczepaniak. Ciekawe jak to wyglada w zestawieniu z naszym budzetem (planami budzetu) i ich ewentaulna mozliwoscia techniczna i ochota startow w II lidze. Dwoch z tej grupy i nie ma na nas mocnych;)
A trzech?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:garsija pisze:Przepatrzylem na szybko statystyki z ligi polskiej i lig zagranicznych zeszłego sezonu i okazuje sie ze jeszcze sporo ciekawych nazwisk nie ma klubu w Polsce: Lyons, McGowan, Lanham, Laukannen,Topinka, Lawson, Nieminen, Lemon, D.Iwanow, Stange, Drabik, Klecha, Mat. Szczepaniak. Ciekawe jak to wyglada w zestawieniu z naszym budzetem (planami budzetu) i ich ewentaulna mozliwoscia techniczna i ochota startow w II lidze. Dwoch z tej grupy i nie ma na nas mocnych;)
A trzech?
może być i czterech
- Łoptymista
- Trener
harry pisze:garsija pisze:Przepatrzylem na szybko statystyki z ligi polskiej i lig zagranicznych zeszłego sezonu i okazuje sie ze jeszcze sporo ciekawych nazwisk nie ma klubu w Polsce: Lyons, McGowan, Lanham, Laukannen,Topinka, Lawson, Nieminen, Lemon, D.Iwanow, Stange, Drabik, Klecha, Mat. Szczepaniak. Ciekawe jak to wyglada w zestawieniu z naszym budzetem (planami budzetu) i ich ewentaulna mozliwoscia techniczna i ochota startow w II lidze. Dwoch z tej grupy i nie ma na nas mocnych;)
A trzech?
A z jakich panstw?
PS wolalbym czterech
A trzech?
Jak mam obstawiac "kto to jest" - Lawson, Laukanen, Lemon. Do tego junior Christian Ago. Ale szkoda, ze Smolinski sie uparl. Szkoda ze Screen drogi. I ze Lanham - solidna druga linia i skuteczna jazda w elicie angielskiej - do tej pory nie pokazal sie w Polsce.
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
garsija pisze:Przepatrzylem na szybko statystyki z ligi polskiej i lig zagranicznych zeszłego sezonu i okazuje sie ze jeszcze sporo ciekawych nazwisk nie ma klubu w Polsce: Lyons, McGowan, Lanham, Laukannen,Topinka, Lawson, Nieminen, Lemon, D.Iwanow, Stange, Drabik, Klecha, Mat. Szczepaniak. Ciekawe jak to wyglada w zestawieniu z naszym budzetem (planami budzetu) i ich ewentaulna mozliwoscia techniczna i ochota startow w II lidze. Dwoch z tej grupy i nie ma na nas mocnych;)
Jesli moglbym Wam kogos polecic to wlasnie Tommy'ego, wprawdzie ostatni sezon mial slaby - glownie ze wzgledu na kontuzje(w Bydgoszczy "latał", dopoki go Lopaczewski nie skasowal ;/) i problemy sprzetowe, wiec limit pecha zapewne wyczerpal. Sam jestem zawiedziony, ze grudziadzcy dzialacze mu nie zaufali, kontraktujac go na ten sezon, bo takiego zawodnika, az chce sie ogladac widowiskowa i co wazne rowniez skuteczna jazda - tak go pamietam, gdy nie mial tych klopotow. Przede wszystkim nie jest typowym "najemnikiem", do Nas przyjezdzal kilka dni przed meczem, a wyjezdzal kilka dni po, szybko zzyl sie z klubem. Takze, jesli Wasi dzialacze maja mozliwosc(a obilo mi sie jakis czas temu o uszy, ze tak jest
P.S. Jeszcze Wam, nie pogratulowalem "odrodzenia" zuzla, wiec nniejszym to czynie - Gratuluje i trzymam kciuki za awans.
Edyta:
Boxing, uwierz mi, ze Smolinski nie jest wart pieniedzy, ktorych sobie wola...
Kleczes, dziekuje za gratulacje w imieniu odrodzonego klubu
Nie wiem, ile kasuje Smolinski, ale oceniajac jego mozliwosci na polska druga lige - to jeden z lepszych, ktorzy jeszcze zostali do wziecia. Ale jak pisal chyba Harry - nie ma tematu, w drugiej nie chce jechac.
Nie wiem, ile kasuje Smolinski, ale oceniajac jego mozliwosci na polska druga lige - to jeden z lepszych, ktorzy jeszcze zostali do wziecia. Ale jak pisal chyba Harry - nie ma tematu, w drugiej nie chce jechac.
A trzech?
jezeli ja mam obstawiac to Iwanow, Stange i ktorys kangur
METHANOL ADVENTURE TEAM
- tezetomaniak
- Trener
obstawianie pelna geba:
Lemon, Topinka i Nieminen
Lemon, Topinka i Nieminen
Laukannen i Stange. Nic nam wiecej do szczescia nie potrzeba. Jezeli Laukannen mialby straszny scisk z terminami, to mozna zaryzykowac z McGowanem. Ja bym bardzo chetnie postawil na Stange. Mialem okazje widziec go kilka razy w akcji i gosc "cisnie" az milo. Jak bedzie mial w miare dobre furmany pod czterema literami, to bedzie z niego mnostwo pociechy. Slyszalem rowniez bardzo duzo dobrego o jego podejsciu do polskiej ligi i klubow, z reszta to samo przytoczyl wyzej kolega z Grudziadza. Harry zagadaj tam w tej sprawie 
a Aleksiej Charczenko podpisał już gdzieś kontrakt?? Konkretny Kozak z niego.
Pamiętacie jak go Jasio z treningu przegonił??
Pamiętacie jak go Jasio z treningu przegonił??
- MikeMistrz
- Senior
Wolni są jeszcze Sebastian T. , Piotr Ś. i Ales Dryml ;]
Ja bym obstawial Lawsona Laukannena i Klechę. A wiadomo juz kiedy kolejna konferencja?
P. s na forach mozna wyczytac ze Charczenko podpisal w Pile, i cale szczescie;)
P. s na forach mozna wyczytac ze Charczenko podpisal w Pile, i cale szczescie;)
jest jeszcze JAcek Gollob, w 2 też powinien wymiatać:)
Jacek ostatnio wymiata w piłke nożną 
http://www.foto.espeedway.pl/main.php?cmd=image&var1=46_styczen_2009%2Fturniej_mechanikow_bydgoszcz%2FP1168266.jpg&var2=700_85
http://www.foto.espeedway.pl/main.php?cmd=image&var1=46_styczen_2009%2Fturniej_mechanikow_bydgoszcz%2FP1168266.jpg&var2=700_85
Naczelny obrońca Karola Barana.
Bramkarz z nim ma ciężka robotę, praca oczu nie pomoże w odgadnięciu kierunku strzału 
Zapewne podpisze kontrakt z nami Kamil Zielinski z tego co mozna wyczytac na SF: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... -lublinie/