Kto powinien zasilić TŻ SIPMA LUBLIN? NOWA ANKIETA!
Chodzi o to, że Sledź i Dados mają podpisane ważne kontrakty z Wrocławiem i wypożyczyć ich możemy nawet 26 marca 2004 roku. Teraz zależy kto kogo przetrzyma w negocjacjach. A to może potrwać - potrzeba dużo cierpliwości, czego wam życzę. Juniorzy oczywiście muszą podpisać do końca stycznia.
Gawrzyk pisze:jednak jakby nie patrzec przydaloby sie Dadiego wczesniej przetestowac troche w Lonigo...a jak sie nie uda do tego czasu sfinalizowac kontraktu to zabrać go tak jak Wrocław Miskowiaka i Gapińskiego do Cetniewa;]
Lonigo ma być kilka dni przed rozpoczęciem seoznu więc sobie nawet nie wyobrażam, żeby Dados mógł tam nie pojechać (jeżeli oczywiście ma być naszym zawodnikiem). Mnie martwi jeszcze co innego. Jeżeli klub będzie zwlekał z umową to nikt nie będzie miał kontroli nad Robertem. Wiadomo, że odpuszcza treningi we Wrocławiu. Przydałoby się go trochę przegonić po bieżni i zagonić na siłownię, żeby potem nie było przykrych niespodzianek. Może Robert nawet bez umowy potrenowałby z naszymi chłopakami???
Gelo pisze:Lonigo ma być kilka dni przed rozpoczęciem seoznu więc sobie nawet nie wyobrażam, żeby Dados mógł tam nie pojechać (jeżeli oczywiście ma być naszym zawodnikiem). Mnie martwi jeszcze co innego. Jeżeli klub będzie zwlekał z umową to nikt nie będzie miał kontroli nad Robertem. Wiadomo, że odpuszcza treningi we Wrocławiu. Przydałoby się go trochę przegonić po bieżni i zagonić na siłownię, żeby potem nie było przykrych niespodzianek. Może Robert nawet bez umowy potrenowałby z naszymi chłopakami???
Zgadzam się z tobą Dados raczej nie będzie przygotowany do sezonu
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2004, o 20:08 przez Svn, łącznie zmieniany 1 raz.
grzegorzmigal pisze:ja już nie moge wytrzymać bo albo Siwek sobie w kulki leci albo dzieje się coś czego Ja nie rozumiem. PANIE PREZESIE NIECH SIĘ PAN W KOŃCU ODEZWIE!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W klubie się dzieje, ale po co ma mówić jesli to nie pewne jeszcze
Jeszcze przed kilkoma dniami klub, ktory zamierzaÅ‚ zakontraktować wychowanków pilskiej Polonii – Mariusza Frankowa lub RafaÅ‚a Kowalskiego – musiaÅ‚ siÄ™ liczyć z wydaniem okreÅ›lonej kwoty pieniÄ™dzy. To ulegÅ‚o jednak zmianie. Obecnie na liÅ›cie transferowej przy nazwiskach wymienionych pilan widnieje sÅ‚owo – bezpÅ‚atnie.
„Franek” i „Kowal” poszli Å›ladami Tomasza GapiÅ„skiego, który podarowaÅ‚ klubowi pieniÄ…dze, jakie ten byÅ‚ winien swojemu zawodnikowi. W zamian za to, „GapÄ™” można kupić już za nieco ponad 79 000 PLN, a nie za 200 000 PLN. Za Frankowa i Kowalskiego nie trzeba już wykÅ‚adać choćby jednej przysÅ‚owiowej zÅ‚otówki, a poczÄ…tkowo klub, który chciaÅ‚ pozyskać tego pierwszego, musiaÅ‚ siÄ™ liczyć z wydatkiem 96 000 PLN, a za „Kowala” trzeba byÅ‚o zapÅ‚acić 16 000 PLN.