Skład na sezon 2009 :)
- Łoptymista
- Trener
Re: Skład na sezon 2009 :)
""...ten czlowiek w zyciu nie powiedzial slowa prawdy ..."

Uuuu! Ale się miesza!
To co było pewne jeszcze kilka godzin temu już takie nie jest. Dochodzą nowe narodowości, nowe nazwiska. Robi się baaardzo ciekawie. Oby się tylko udało. To chyba magia licencji i pierwszych kontraktów.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Łoptymista pisze:""...ten czlowiek w zyciu nie powiedzial slowa prawdy ..."
Wtedy jeszcze nie wiedział, że ma taką fuchę. Serio.
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2009, o 23:05 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Łoptymista pisze:"...ten czlowiek w zyciu nie powiedzial slowa prawdy ..."
choć z drugiej strony: "Szczerość w naszym klubie to norma!"
harry pisze:Uuuu! Ale się miesza!![]()
To co było pewne jeszcze kilka godzin temu już takie nie jest. Dochodzą nowe narodowości, nowe nazwiska. Robi się baaardzo ciekawie. Oby się tylko udało. To chyba magia licencji i pierwszych kontraktów.
Pisałem że 1 podpisy mają "moc" więc mnie to nie dziwi. Skoro Ty jestesz w szoku pozostaje mieć nadzieje że się uda
zamiast 500 + program Beryl +
David Howe Wolverhampton (elite league) średnia w sezonie 2008 6,45.
Richard Hall Scunthorpe Scorpions (premier league, gdzie jeżdżą mechanicy,malarze i hydraulicy) średnia w sezonie 2008 - 7,48.
Richard Hall Scunthorpe Scorpions (premier league, gdzie jeżdżą mechanicy,malarze i hydraulicy) średnia w sezonie 2008 - 7,48.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal pisze:David Howe Wolverhampton (elite league) średnia w sezonie 2008 6,45.
No i co z tych wyliczen ?? bo nie bardzo rozumiem anglia polska 2 swiaty ...
w angli przynajmniej na trzezwo i nie haju ...
zamiast 500 + program Beryl +
Regdal pisze:David Howe Wolverhampton (elite league) średnia w sezonie 2008 6,45.
Właśnie. Ale to a pro po czego? Chodzi o Tomka Piszcza? Jakie miał wyniki w tych ligach? Bo nie znam.
Dajcie spokoj z Piszczem. Gdyby gwarantowal cos w 2 lidze, to... juz od dawna bylby skladzie Orla
Nawet w 2 lidze jakos nie ma zainteresowania jego osoba...
No co Wy chcecie. Probuje go menadzer gdzies wcisnac.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Gratulacje dla ludzi, którzy podjeli sie proby reaktywowania lubelskiego zuzla i zarazem wytrwalosci w zamierzonych celach.
Nareszcie dyskusja na forum rozkreci sie na dobre, a oczekiwanie na pierwszy trening przy Zygmuntowskich jest juz ogromne. Ten rok bez zuzla zrobil swoje, a glod jest wielki.
Hmm Harry napisal ze dochodza nowe narodowosci
pomyslmy, strzelam, ze sa to Niemcy i Martin Smolinski.
Pozdrawiam
Nareszcie dyskusja na forum rozkreci sie na dobre, a oczekiwanie na pierwszy trening przy Zygmuntowskich jest juz ogromne. Ten rok bez zuzla zrobil swoje, a glod jest wielki.
Hmm Harry napisal ze dochodza nowe narodowosci
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Ja znalazłem coś takiego:Właśnie. Ale to a pro po czego? Chodzi o Tomka Piszcza? Jakie miał wyniki w tych ligach? Bo nie znam.
Richard Hall - 6,83
Tomasz Piszcz - 7,11
David Howe - 10,00
http://www.readingspeedway.com/plteams09.html
No i co z tego wynika?
harry pisze:Gawrzyk pisze:http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,6162060,Zuzlowcy_KMZ_Lublin_zaczynaja_nowy_rozdzial.html
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /649027953
W gazecie Jacek ma 39 lat, w Dzienniku 38, a Na Sportowych Faktach 37. Kto trafił?![]()
![]()
Wszystkie trzy Jajacki mają za dużo lat.........i dlatego przyszli do Lublina, nie ma się czym podniecać.
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz
Miałem okazję być na ostatnim meczu Unii Tarnów w elidze i widziałem Jacka w akcji. To na pewno nie jest jeździec II-ligowy jeszcze i chwała Zdzichowi że udało się go ściągnąć. Jeżeli nie nastąpi jakiś kataklizm to Jacek powinien być w pierwszej trójce II ligi.
ja bym sie jednak popodniecal - najlepszym zawodnikiem 2 ligi w zeszlym sezonie byl Piotr Paluch - rowniez nie pierwszej mlodosci. Jak nasz Jacek nie bedzie mial pierwszej sredniej w lidze - bede bardzo rozczarowany.
Gela ucieszy kazdy facet kolo 40stki 
A tak serio: jest lepiej niz myslalem.
Pogratulowac. Jacek faktycznie powinien byc w TOP3 II ligi.
A tak serio: jest lepiej niz myslalem.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
harry pisze:No i co z tego wynika?
Pytales sie o statystyki. Ja tez bylem ciekawy, wiec znalazlem i wkleilem.
A co wynika z tego? Chyba kazdy potrafi sam sobie odpowiedziec na to pytanie.
Oczywiscie gratulacje, ze udalo sie uzyskac licencje! Co do skladu to na razie wyglada to optymistycznie, jednak z ocena wstrzymam sie do konca kotraktowania zawodnikow.
znamy sklad Łodzi
http://www.orzel.lodz.pl/
http://www.orzel.lodz.pl/
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
- Łoptymista
- Trener
tłok mają straszny
jechac i tak moze 8
jechac i tak moze 8
-
Smirnek_
- Senior
Mocniejszy zespol jak w zeszlym roku, ale cala liga wydaje sie byc bardziej wyrownana. Nie bedzie zespolow ktore beda odstawac tak jak w zeszlym roku Krosno i Opole (no moze Pila, ale caly czas nie wiemy jakim skladem oni beda dysponowac). Co nie zmienia faktu ze musimy awansowac i nie wazne jakim skladem
Prawdziwe sciganie zaczyna sie dopiero w 1 lidze