Co do Piszcza w Daugavpils - to akurat w naszych barwach nie mozna miec do niego pretensji. Walczyl jak umial, w przeciwienstwie wiecie do kogo
Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
Przeciez jestem obiektywny - stwierdzam fakty ktore wszyscy powinni znac - u nas sie nigdy nie sprawdzil, w Równem tak. I niech tak zostanie - z korzyscia dla Lublina i samego Mariusza.
Co do Piszcza w Daugavpils - to akurat w naszych barwach nie mozna miec do niego pretensji. Walczyl jak umial, w przeciwienstwie wiecie do kogo

-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jesli mysle Screen to w glowie tylko jedna fantastyczna akcja http://pl.youtube.com/watch?v=643CUfm6ftM
W 2 lidze niezle by wymiatal, a co najwazniejsze jezdzi niezwykle widowiskowo.
Pamietam jeszcze jak ktos pisal rok temu, ze Richard Hall jest rownie waleczny jak "Fat" Joe. Super byloby ogladac samych walczakow w 2009 roku na torze przy al. Zygmuntowskich.
Znalazlem rowniez filmik z Hall'em http://pl.youtube.com/watch?v=FQ6wsSQ0mvA
To jest wlasnie w zuzlu najpiekniejsze.
Pozdrawiam
Pamietam jeszcze jak ktos pisal rok temu, ze Richard Hall jest rownie waleczny jak "Fat" Joe. Super byloby ogladac samych walczakow w 2009 roku na torze przy al. Zygmuntowskich.
Znalazlem rowniez filmik z Hall'em http://pl.youtube.com/watch?v=FQ6wsSQ0mvA
To jest wlasnie w zuzlu najpiekniejsze.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Fakt jest tez taki, ze w naszych barwach Franek nie mial okazji jezdzic w II lidze.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Fakt jest tez taki, ze w naszych barwach Franek nie mial okazji jezdzic w II lidze.
i cale szczescie
Co do Halla - nie mam zdania - widze tylko ze w drugiej lidze angielskiej jezdzil slabiej niz Screen w pierwszej.
K.A.M.I.L. pisze:Jesli mysle Screen to w glowie tylko jedna fantastyczna akcja http://pl.youtube.com/watch?v=643CUfm6ftM
Czy wy jeszcze pijani po sylwestrze
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jakos mimowolnie nasuwa mi sie pomysl, zeby do pary ze Screenem wstawic jeszcze Bajerskiego:)
To by byla prawdziwa masa na torze:)
Mozesz sie smiac, ale jest to dosyc wazny i obiektywny argument, jednak II liga to calkiem inny swiat, i jak widac Franek zdecydowanie lepiej sie w nim odnajduje.
To by byla prawdziwa masa na torze:)
Gelo pisze:Cooper pisze:Fakt jest tez taki, ze w naszych barwach Franek nie mial okazji jezdzic w II lidze.
i cale szczescie
Mozesz sie smiac, ale jest to dosyc wazny i obiektywny argument, jednak II liga to calkiem inny swiat, i jak widac Franek zdecydowanie lepiej sie w nim odnajduje.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
W 2007 w meczu z Ostrowem u nas "fat" Joe (3,2,d,1,2*) 8+1, fakt jest gruby, ale nie powiesz ze w tym meczu nie byl waleczny. Wyscigi z jego udzialem byly niezwykle emocjonujace.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
meesha pisze:K.A.M.I.L. pisze:Jesli mysle Screen to w glowie tylko jedna fantastyczna akcja http://pl.youtube.com/watch?v=643CUfm6ftM
Czy wy jeszcze pijani po sylwestrzeTo było 15 lat temu. Przecież teraz Screen jest grubszy nawet ode mnie. Powiedzcie, że jaja sobie robicie
Ja trzezwy moze nie jestem ale akurat pisze serio. Dla mnie moze wazyc 200 kilo, miec 83 lata - wazne zeby wygrywal nam mecze. I jakby nie bylo jest to jakas gwiazda. Na standardy 2 ligi wrecz megagwiazda.
- tezetomaniak
- Trener
no no prosze. Screen, Bajerski. mały fat camp 
K.A.M.I.L. pisze:W 2007 w meczu z Ostrowem u nas "fat" Joe (3,2,d,1,2*) 8+1, fakt jest gruby, ale nie powiesz ze w tym meczu nie byl waleczny. Wyscigi z jego udzialem byly niezwykle emocjonujace
No właśnie zupełnie mi nie zapadły w pamięć, a raczej zakodował mi się po tym meczu jako "kończ waść, wstydu oszczędź"
A w sezonie 2007 wykręcił "oszałamiającą" średnią 1,30. Minęły dwa lata i myślę, że na podpobną stać go w tej chwili tyle, że w II lidze. No rewelka
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Gelo pisze: Dla mnie moze wazyc 200 kilo, miec 83 lata - wazne zeby wygrywal nam mecze.
No chyba, ze jest szczuply i mlody, ale sie Franek nazywa...Ktory nawet jakby teraz awansowal do GP, to bylby be, bo sie w Lublinie nie sprawdzil. No ale coz, najwyzej bedzie wygrywal mecze Ukrainie, albo innemu Krosnu
Cooper pisze:Gelo pisze: Dla mnie moze wazyc 200 kilo, miec 83 lata - wazne zeby wygrywal nam mecze.
No chyba, ze jest szczuply i mlody, ale sie Franek nazywa...Ktory nawet jakby teraz awansowal do GP, to bylby be, bo sie w Lublinie nie sprawdzil. No ale coz, najwyzej bedzie wygrywal mecze Ukrainie, albo innemu Krosnu.
to ja poproszę.
meesha pisze:K.A.M.I.L. pisze:W 2007 w meczu z Ostrowem u nas "fat" Joe (3,2,d,1,2*) 8+1, fakt jest gruby, ale nie powiesz ze w tym meczu nie byl waleczny. Wyscigi z jego udzialem byly niezwykle emocjonujace
No właśnie zupełnie mi nie zapadły w pamięć, a raczej zakodował mi się po tym meczu jako "kończ waść, wstydu oszczędź"![]()
a mi sie ten jego wystep w ogole nie zakodowal w glowie, bo gdyby nie wasze posty to w zyciu bym nie pamietal, ze Screen przyjechal z Ostrowem na mecz do Lublina
METHANOL ADVENTURE TEAM
ej moze jeszcze zadzwonimy po brhela?? tez dobry napieracz a i jeszcze sam by sobie silniki robil i nie bylo by wymowek, ze sprzet do bani
a tak na serio to nie wiem co wy chcecie od franka. jak ma wykrecic serdnia 2.000 to czemu nie? bedzie slaby to sie nie zalapie do skladu i koniec.
a tak na serio to nie wiem co wy chcecie od franka. jak ma wykrecic serdnia 2.000 to czemu nie? bedzie slaby to sie nie zalapie do skladu i koniec.
"Życie to jazda"
Boobi pisze:ej moze jeszcze zadzwonimy po brhela?? tez dobry napieracz a i jeszcze sam by sobie silniki robil i nie bylo by wymowek, ze sprzet do bani![]()
A bo widzisz czesc z nas ma troche wiecej jak 12 lat i pamiec lepsza od zlotej rybki. Franek byl w Lublinie juz "grany" i jedyne czym sie wyroznil to "pociaglo sie"
edit: chyba sobie sygnaturke zmienie bo ludzie ja na serio biora
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
No niektórzy to mają aż za dobrą pamięć i myślą, że Screen ma wciąż 25 lat i robi "takie rzeczy" jak w '95 
meesha pisze:K.A.M.I.L. pisze:W 2007 w meczu z Ostrowem u nas "fat" Joe (3,2,d,1,2*) 8+1, fakt jest gruby, ale nie powiesz ze w tym meczu nie byl waleczny. Wyscigi z jego udzialem byly niezwykle emocjonujace
No właśnie zupełnie mi nie zapadły w pamięć, a raczej zakodował mi się po tym meczu jako "kończ waść, wstydu oszczędź"![]()
A w sezonie 2007 wykręcił "oszałamiającą" średnią 1,30. Minęły dwa lata i myślę, że na podpobną stać go w tej chwili tyle, że w II lidze. No rewelka
meesha ale tak jest od X lat, ze forumowicze specjalizuja sie w odgrzewniu starych kotletow, az dziw bierze, ze nikt nie wola za Jurkiem Mordelem :>
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
meesha pisze:No niektórzy to mają aż za dobrą pamięć i myślą, że Screen ma wciąż 25 lat i robi "takie rzeczy" jak w '95
To nie dobra pamiec a hibernacja umyslowa :>
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
No właśnie szukałem jakiegoś określenia na ten stan i to właśnie to. Dzięki 
meesha pisze:No właśnie szukałem jakiegoś określenia na ten stan i to właśnie to. Dzięki
Zawsze do uslug. Jestem normalnie jak Batman, dzialam w cieniu i atakuje niespodziewanie z ukrycia
Swoja droga Panowie: jak jest? :>
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Screen moze i ma duzo latek i jest dlawas stary ale jak dlamnie z tych co zostali do wziecia jest najlepszy! spokojnie by robil po 8pkt w 1 lidze wiec ja niewiem czy co niektorzy są ślepi czy sie nieznaja na zużlu.
P.S a co do Frankowa panowie to bylaby najwieksza pomyłka dajac mu prace unas niech sie najpierw nauczy wypowiadac i inwestowac w sprzet..
P.S a co do Frankowa panowie to bylaby najwieksza pomyłka dajac mu prace unas niech sie najpierw nauczy wypowiadac i inwestowac w sprzet..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Mars pisze:niech sie najpierw nauczy wypowiadac
Ja myślałem, ze żużlowców szukamy a nie konferansjerów
meesha pisze:Mars pisze:niech sie najpierw nauczy wypowiadac
Ja myślałem, ze żużlowców szukamy a nie konferansjerów
Niby tak ale "pociaglo" mnie itp to ciezko sluchac..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Tak czytam i czytam.. i oczom nie wierze. Screena nie chcecie, Piszcza nie chcecie.. to kogo wy chcecie ? Sledzia, Ulamka, Kolodzieja ? Widze, ze wiadomosc o naszym prawdopodobnym starcie troche zagotowala glowki. Troche na ziemie panowie.
Btw. J. Slezak chyba jest do wziecia
?
Btw. J. Slezak chyba jest do wziecia
Screena nie chcecie, Piszcza nie chcecie.. to kogo wy chcecie ?
Młodych, ambitnych, którym niekoniecznie wyszedł poprzedni sezon (bzdurą jest że zawodnik jest tak dobry jak jego ostatni mecz czy ostatni sezon), chcących odbudować się na drugoligowych torach. Tak bym to widział