Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
Gawrzyk, wnosze ze "zejscie na ziemie" oznacza kontrakty z ubieglego roku + Tomicek. W kazdym razie ten poziom?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Oj dużo jest tutaj "w gorącej wodzie kąpanych".
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Trudno zeby bylo inaczej - kazdy normalny kibic chcialby w swojej druzynie widziec jak najlepszych zawodnikow. Wszyscy podpisują oprócz nas, a pod koniec stycznia moga nam zostac juz ekstremalne odpady. Ja osobiscie uwazam, że ze wszystkim jestesmy spoznieni przynajmniej miesiac.
miesiąc czy Miesiąc 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Dobra, to w takim razie trzeba brac jakies mlode wynalazki zza granicy, ktore chca sie w Polsce pokazac i nie beda nadmiernie sie wypytywac o to czy mamy licencje i czy jestesmy wyplacalni:P:P:P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Właśnie ci młodzi najwięcej się wypytują.
Tak, gdyby to wszystko zacząć miesiac wczesniej to juz bysmy mieli niezly skladzik. Polaczenie rutyny i doswiadczenia z mlodoscia i walecznoscia.
A tak dzialalnosc jednego c.u.a, jego nieprzecietna glupota i slepe parcie na wladze spowodowaly rozbicie u amatorow i koniecznosc zakladania nowego klubu co skutkowalo miesiecznym opoznieniem.
Jezeli nie pojedziemy to tylko przez jego wywrotowa dzialalnosc. Jeden Klimek sie od razu na nim poznal.
Przy okazji zaczyna sie ukladac w calosc skad wzielo sie wiele problemow w TZcie.
Trzeba byc dobrej mysli. Powazne rozmowy trwaja i ze sponsorami i wladzami zuzla. Moze Szymanski i spolka cos wymysla.
Bo inaczej faktycznie mozemy miec problem z zawodnikami. A bylaby wielka szkoda.
Tak, gdyby to wszystko zacząć miesiac wczesniej to juz bysmy mieli niezly skladzik. Polaczenie rutyny i doswiadczenia z mlodoscia i walecznoscia.
A tak dzialalnosc jednego c.u.a, jego nieprzecietna glupota i slepe parcie na wladze spowodowaly rozbicie u amatorow i koniecznosc zakladania nowego klubu co skutkowalo miesiecznym opoznieniem.
Jezeli nie pojedziemy to tylko przez jego wywrotowa dzialalnosc. Jeden Klimek sie od razu na nim poznal.
Przy okazji zaczyna sie ukladac w calosc skad wzielo sie wiele problemow w TZcie.
Trzeba byc dobrej mysli. Powazne rozmowy trwaja i ze sponsorami i wladzami zuzla. Moze Szymanski i spolka cos wymysla.
Bo inaczej faktycznie mozemy miec problem z zawodnikami. A bylaby wielka szkoda.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Krosno Kennetha Hansena wzielo juz nawet:) Zakontraktujmy kogos do swiat, to pozniej sie jakos potoczy:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Harry a jaka jest rola Z.Czarnego przy nowym klubie? Zasponsoruje coś czy może przekazuje część dogadanych przez niego tematów Wojciechowskiemu?
Podobno Pecyna szuka klubu który dałby mu szanse powrotu na ligowe tory...
Kiedyś naprawdę przyzwoicie punktował.
Kiedyś naprawdę przyzwoicie punktował.
i razem z Frankiem i Rafalem Kowalskim jest w gronie glownych kandydatow do jazdy w "nowej Pile"
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Ponoc Kowalski i Frankow wysmiali oferty z Pily.
Skoro zagladamy w otchlan drugiej ligi to ciekawe czy Pietrzyk planuje jeszcze pojezdzic
Skoro zagladamy w otchlan drugiej ligi to ciekawe czy Pietrzyk planuje jeszcze pojezdzic
Bardeckiego moze jeszcze wezmy
i Tajcherta
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
i koniecznie Rafała Chińskiego !!!!!!!
A moze Adam Pietraszko "fokus" sie przyda? 
-
Smirnek_
- Senior
W 2004r. byl najlepszym zawodnikiem ligi o ile mnie pamiec nie myli 
tak ale chyba juz zakonczyl kariere i ile sie nie myle
a polskiego juniora to nie trzeba?
(jesli sie nie myle
)
"Życie to jazda"
A czy w 2 lidze nie obowiazuje przepis o 3 Polakach (to do Krosna)?
Co do Hliba - o zgrozo zgadzalem sie z boxingiem. A swoja droga imponują mi poznaniacy - maja wlasna wizje budowania skladu w oparciu o sredniakow krajowych. Mnie zdecydowanie blizej do takiego rozwiazania niz do sciagania z ksiezyca wzietych wynalazkow z drugiej ligi angielskiej. Ciagle jestesmy w stanie zbudowac sklad na wejscie ale czas nie dziala na nasza korzysc.
Co do Hliba - o zgrozo zgadzalem sie z boxingiem. A swoja droga imponują mi poznaniacy - maja wlasna wizje budowania skladu w oparciu o sredniakow krajowych. Mnie zdecydowanie blizej do takiego rozwiazania niz do sciagania z ksiezyca wzietych wynalazkow z drugiej ligi angielskiej. Ciagle jestesmy w stanie zbudowac sklad na wejscie ale czas nie dziala na nasza korzysc.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2008, o 20:47 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
W drugiej lidze tak naprawdę wystarczy wymiatacz, na swój i wyjazdowy tor, który nie będzie schodził poniżej 12 pkt (J. Rempała czy S. Drabik). Jednego solidnie punktującego na wyjazdach, na którego można liczyć w każdej sytuacji(...) oraz juniora, który nie będzie srał po krzakach tylko walczył o każdym punkt. Jest jeszcze tylu ciekawych zawodników na rynku, że to bajka. Wystarczy poszukać i pomyśleć, co tak naprawdę jest nam potrzebne na drugą ligę. A tam jak widać po kontraktach nie potrzeba wiele
To nie pierwsza liga i ogromne pieniądze -> potrzebne gwiazdy. Dobrą paczkę rok temu dało się zmontować w bodaj dwa czy trzy tygodnie, to teraz się nie da?
Gelo pisze:A swoja droga imponują mi poznaniacy - maja wlasna wizje budowania skladu w oparciu o sredniakow krajowych.
Sredniakow, ale tez zawodnikow mlodych, z potencjalem. Poznan jest dla nich - jako solidny 1 ligowy klub - bardzo dobrym miejscem do rozwoju, nabierania doswiadczenia. I jak widac mozna odnosic sukcesy z takimi zawodnikami.
kilar pisze:Gelo pisze:A swoja droga imponują mi poznaniacy - maja wlasna wizje budowania skladu w oparciu o sredniakow krajowych.
Sredniakow, ale tez zawodnikow mlodych, z potencjalem. Poznan jest dla nich - jako solidny 1 ligowy klub - bardzo dobrym miejscem do rozwoju, nabierania doswiadczenia. I jak widac mozna odnosic sukcesy z takimi zawodnikami.
Czyli Skornicki i Trojanowski sa mlodzi - tak?
Hans - masz absolutnie racje - ja tez jestem zwolennikiem kontraktowania zawodnikow wyzej niz jest sie w stanie. Ale powiedzmy sobie szczerze - Drabik czy Rempała z powodzeniem znajdą sobie miejsce w Rybniku czy innym Gnieźnie. Byc moze będą zdesperowani jak Paluch - oby - bralbym ich w ciemno niz dziesieciu Hallow i osiemdziesieciu Tomickow razem wzietych.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2008, o 21:08 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.