Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
To ze spuścił nas do II ligi to nie znaczy że nie posiada umiejetności na II lige 

- Łoptymista
- Trener
O Thor wlasnie zgodzil sie z Gelem i naweyt nie wie o tym
Co do skaldu na 2009. jestem w stanie zaakceptrowac kazdy, nawet z Frankowem w roli duchowego przywodcy i Tomickiem jako najlepszym straniero, byleby tylko pojechali. Jestem na głodzie i zadowoli mnie kazda druzyna (chociaz wolalbym, zeby byla jak najlepsza
)
Z moich niewniklwliwych obserwacji wynika, ze II liga to wojna na wyniszczenie. Najbardziej liczy sie tutaj nie mocarny sklad, ale staly doplyw kasy do klubu. Wiekszosc druzyn od czerwca zaczyna walczyc nie tyle o zwyciestwa co o przezycie.
Co do skaldu na 2009. jestem w stanie zaakceptrowac kazdy, nawet z Frankowem w roli duchowego przywodcy i Tomickiem jako najlepszym straniero, byleby tylko pojechali. Jestem na głodzie i zadowoli mnie kazda druzyna (chociaz wolalbym, zeby byla jak najlepsza
Z moich niewniklwliwych obserwacji wynika, ze II liga to wojna na wyniszczenie. Najbardziej liczy sie tutaj nie mocarny sklad, ale staly doplyw kasy do klubu. Wiekszosc druzyn od czerwca zaczyna walczyc nie tyle o zwyciestwa co o przezycie.
Gelo pisze:boxing pisze:Prawdopodobienstwo tego, ze talent jezdzacy skutecznie na zachodzie nie pojedzie przynajmniej przyzwoicie w polskiej drugiej lidze jest bliskie zeru.
Jak rozumiem to przytyk wiec zapytam - według jakiego wzoru to wyliczyles?
Z tego samego, z ktorego kiedys Wroclaw obliczyl sens zatrudniania Holdera, Leszno Pavlicia, Czewa Woffindena. Skoro trzeba obsadzic pozycje mlodziezowcow, wiec lepiej wziac tych, ktorzy juz gdzies sie wyrozniaja, niz tych, ktorzy nigdzie nie istnieja. Ale to e-liga - co oni moga wiedziec o prawdziwym zuzlu.
Gelo pisze:boxing pisze:A wynalazki wysmiane niegdys przez niektorych forumowiczow i "za slabi i niepewni dla nas" jezdza w komplecie w extralidze.
Nieprawda lub niewiedza. Nie dość, że nie wszystkie Twoje wynalazki jezdzą w ekstralidze to dodatkowo żaden z nich nie robi kariery w zadnej z polskich lig ani tym bardziej w Grand Prix.
O Grand Prix nic nie pisalem - ale zdaje sie, ze ani "najpewniejszy z pewnych" Peter Karlsson ani (swego czasu "niepewny jak kazdy Czech") Rymel tez w GP 2008 nie startowali. "Marni to jezdzcy co w Grand Prixach karier nie robia". Po co komu taki zawodnik - nawet w 2. lidze.
Gelo pisze:boxing pisze:To tak pod rozwage milosnikom pewniakow a'la Swist.
Ze Śwista mozna sie smiać ale przyczynił sie WALNIE do spuszczenia Lublina do drugiej ligi. Koniec kropka.
Jeleniowi kamien spadl z serca. Dlugo byl jednynym winnym. Teraz winnych jest dwoch.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
znowu bładzisz niestety - Pavlica jako pierwszy zatrudnil kto inny (moze pamietasz kto) - bez efektow, Woffinden - gwiazda ligi angielskiej w Polsce ledwo siedzi na motocyklu i taki mają z niego pozytek. To samo Bridger, Kenneth, Doyle, Doolan i inne wynalazki. Wiec zamiast popisywac sie znajomoscią egzotycznych nazwisk moze warto sie najpierw zastanowic co zatrudnienie tego czy innego zawodnika da naszej druzynie.
Co do Karlssona - gdy jezdzil u nas trzaskal dwucyfrowki w Anglii, w Polsce, dwukrotnie przyczynił sie do zdobycia przez Szwedów druzynowego mistrza świata. Na polską 1 ligę był najpewniejszy z pewnych. Jak rozumiem jedyne jego wady to ze jest stary i ma zbyt znane nazwisko jak na boxingowy gust?dlatego pytam - gdzie sa ci "mlodzi gniewni"? Patrze na polskie kluby, na czolowke grand prix (gdzie srednia wieku wynosi 68 lat) i jakos nie widze.
Co do Karlssona - gdy jezdzil u nas trzaskal dwucyfrowki w Anglii, w Polsce, dwukrotnie przyczynił sie do zdobycia przez Szwedów druzynowego mistrza świata. Na polską 1 ligę był najpewniejszy z pewnych. Jak rozumiem jedyne jego wady to ze jest stary i ma zbyt znane nazwisko jak na boxingowy gust?dlatego pytam - gdzie sa ci "mlodzi gniewni"? Patrze na polskie kluby, na czolowke grand prix (gdzie srednia wieku wynosi 68 lat) i jakos nie widze.
Nie ma gwarancji startowych. Może nie wystartuje i go sobie pożyczymy 
A tak poza tym. Jak na dzień dzisiejszy wygląda sytuacja Dawida? Trochę się ostatnio nie interesowałem i nie wiem na czym stanęło.
A tak poza tym. Jak na dzień dzisiejszy wygląda sytuacja Dawida? Trochę się ostatnio nie interesowałem i nie wiem na czym stanęło.
- tezetomaniak
- Trener
co z tego ze nie ma gwarancji startowych, Toruń chyba musi jechac jakimś w miare normalnym juniorem, wiec jak nie Matejem to kim ? ;]
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Celmerem 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Jest jeszcze Łukasz Stogowski, mozna go wypozyczyc zeby sciagal publike jak na aktora przystalo 
http://przegladzuzlowy.pl/news_rowne.php?id=1089904011 Franio cały czas wolny. Na 2 lige sie nada
Franek jest przymierzany do gdanska ! ma byc prowadzacym pare. dlatego tez pozyskanie go bedzie raczej malo realne
jest mala szansa ze przyjdzie dawid stachyra jak zaproponuja stachyrom kontrakt w pakiecie to jest szansa ze zmieni zdanie na jazde w II lidze
Davv pisze:jest mala szansa ze przyjdzie dawid stachyra jak zaproponuja stachyrom kontrakt w pakiecie to jest szansa ze zmieni zdanie na jazde w II lidze
To my jednak pojedziemy w przyszlym roku?
Co sie stalo ze zmieniles swoja nieodwolana decyzje?
chce byc niepoprawnym optymista
milo by bylo poogladac w niedziele czubkow jezdzacych w kolo
milo by bylo poogladac w niedziele czubkow jezdzacych w kolo
- tezetomaniak
- Trener
i dupa
Paweł Miesiąc i Dawid Stachyra uzgodnili warunki kontraktu z drużyną Stali Rzeszów. Dla wychowanka rzeszowskiego klubu byłby to powrót do swojego macierzystego zespołu. 24-letni rzeszowianin ostatni sezon spędził w Lokomotivie Daugavpils.
Paweł Miesiąc i Dawid Stachyra uzgodnili warunki kontraktu z drużyną Stali Rzeszów. Dla wychowanka rzeszowskiego klubu byłby to powrót do swojego macierzystego zespołu. 24-letni rzeszowianin ostatni sezon spędził w Lokomotivie Daugavpils.
- Łoptymista
- Trener
Kolejne newsy Davva sie potwierdzily.
Ktos ma banmaszynke?
A jak wyglada sytuacja z Gollobem Jackiem?
Ktos ma banmaszynke?
A jak wyglada sytuacja z Gollobem Jackiem?
Łoptymista pisze:A jak wyglada sytuacja z Gollobem Jackiem?
Tyyy, no jechac, ale nie za wszelka cene..
- Łoptymista
- Trener
Czemu? Jezdzic umie.
Spokojnie, rozmowy ciagle trwaja. I to niektore nazwiska sa ciekawe. Poki co, nie ma co panikować. Szkoda tylko jednego ale jego co roku szkoda i juz chyba nigdy tu nie wroci, bo juz teraz wszyscy stracili do niego cierpiwosc. Rozmowy z cala reszta sa baaardzo mocno zaawansowane. Oczywiscie ja przede wszystkim uwazam ze jak nie ma na papierze to 99% na gebe jest g. warte.
Niestety ciagle brakuje ze dwóch tygodni. Taka lubelska specjalność.
Niestety ciagle brakuje ze dwóch tygodni. Taka lubelska specjalność.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Łoptymista
- Trener
Czy to znaczy, ze Paweł S. znowu ma nas w ekhm?
Trudno.
Byl czas przywyknac
Trudno.
Byl czas przywyknac
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Jego juz nie powinno byc szkoda. Co roku to samo pod koniec roku turniej, zapowiedzi Pawla, ze nie widzi przeszkod i na tym sie konczy. Od ktorego roku juz sie tak ciagnie ?
Pytanie do Harrego, te zaawansowane rozmowy dotycza tylko polskich zawodnikow ?
Pozdrawiam
Pytanie do Harrego, te zaawansowane rozmowy dotycza tylko polskich zawodnikow ?
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
- Łoptymista
- Trener
a z jakiech panstf
- Łoptymista
- Trener
ale jak juz sie udzielasz to pisz
a jak nie to nie pisz.
Jacek Gollob bedzie?