Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
Déjà vu jakieś czy cóś 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
nie chce byc zlym prorokiem ale fakt ze druzyna jest w trakcie rejestracji to nie znaczy ze na pewno wystartujemy! juz tak sie zdazalo w polskim zuzlu ze mieli jechac a nie pojechali 
Drużyna jest już zarejestrowana. A właściwie stowarzyszenie, bo drużyna składa się z zawodników a z tymi są dopiero rozmowy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
musze zapytac - harry czy ci zawodnicy z ktorymi są rozmowy to jacyś do rzeczy? (oczywiscie na nazwiska nie liczę)
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
go! pisze:Koper pisze:Klub Motorowo-Żużlowy - nazwa calkiem calkiem
domeny http://www.kmzlublin.pl .eu i .com jeszcze wolne
http://www.motor-zuzel.pl
Ta tez jeszcze wolna
Gelo pisze:musze zapytac - harry czy ci zawodnicy z ktorymi są rozmowy to jacyś do rzeczy? (oczywiscie na nazwiska nie liczę)
Ci co rozmawiają wychodzą z załozenia, ze albo jedziemy o cos albo szkoda se tyłka zawracać ( i slusznie).Dlatego przynajmniej trzon druzyny musi byc do rzeczy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
juz mi sie podoba.moge w spokoju wypic browarka za pomyslnosc
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Z meesha i Radziem juz wczoraj to uczynilismyGelo pisze:moge w spokoju wypic browarka za pomyslnosc
Ja tez jestem zdania, by wystartowac i od razu walczyc o awans. W tym momencie to jest najrozsadniejsze i najlepsze rozwiazanie. Kibicow - po pierwszych porazkach, nawet mimo roku przerwy w rozgrywkach - niestety nie bedzie duzo przychodzic. Wiec, "tylko" odjechanie sezonu z kiepskim wynikiem, moze doprowadzic do wycofania sie sponsorow i takiej sytuacji w jakiej byl LKZ za czasow meczow-hitow z Wanda Krakow. Dlatego mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po mysli ludzi, ktorzy ratowanie zuzla wzieli w swoje rece i postawione cele uda im sie zrealizowac... tak by zaczac budowanie solidnej druzyny na nastepne lata. GL
- tezetomaniak
- Trener
szkoda tylko ze wiekszasc zawodnikow gwarantujących jakiś poziom ma podpisane kontrakty albo jest dogadanych z innymi klubami.
A nowo powstaly klub bedzie mial jakiegos trenera czy jedziemy bez niego np z menagerem jak z czasow w 2006r.
----- FORZA JUVE -----
tezetomaniak pisze:szkoda tylko ze wiekszasc zawodnikow gwarantujących jakiś poziom ma podpisane kontrakty albo jest dogadanych z innymi klubami.
Serio?
Z doswiadczenia wiem, że jak cos nie ma na pismie to nie ma wcale.
Jeszcze jest dużo bardzo dobrych zawodników. A doswiadczenie uczy takze ze nie wszystkie tuzy z tego roku będą wymiatac równie dobrze w przyszlym. I na odwrot - przeważnie tym co się nie udalo zablysnac w obecnym roku czesto udaje sie to w nastepnym. na poziomie II ligi bardzo trudno o rowna forme przez dluzszy czas. Bez paniki..
Dokladnie, przynaleznoscia klubowa zalatwiona na tzw. gebe, nie ma co sie sugerowac. Jednak w sytuacji nowo powstalego klubu, czas niestety nie jest sprzymierzencem i to tez nalezy wziac pod uwage... no po prostu, zeby bylo komu jechac 
Na szczescie ze zbyt wczesnego snu zimowego obudzil sie Zdzicho ( mam nadzieje ze tym razem na dluzej) i zaczal dzialac i to z dobrym skutkiem. Jest to o tyle wazne ze w tym roku zrobil naprawde mnostwo bardzo dobrej roboty ( niestety zupelnie nie docenionej przez absurdalnie niewdziecznych amatorow) i jego niespodziewany odwrot narobil duzego zamieszania wsrod zawodnikow przymierzanych do skladu na przyszly sezon.
- tezetomaniak
- Trener
Najwazniejsze dla nas nazwisko na DZIŚ to jest RYMEL - człowiek ktory lepiej jezdzi na wyjezdzie niz u siebie.
prezesem zostal
Zbigniew Wojcichowski
Zbigniew Wojcichowski
No ciekawe czy wystartujemy oby tym razem sie udalo juz dawno na wyjezdzie nie bylem..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Gelo pisze:Najwazniejsze dla nas nazwisko na DZIŚ to jest RYMEL - człowiek ktory lepiej jezdzi na wyjezdzie niz u siebie.
No nie moge sie powstrzymac i tez zaczynam myslec o skladzie
To prawda. Oprocz Rymela zawodnikow na 10 pkt w meczu jest jeszcze wielu do wziecia. Przeciez to tylko druga liga. Patrzac na startujacych tam w ubieglym roku zawodnikow mam wrazenie ze jakis poziom trzymalo gora dwunastu. Nie wnikajac w sympatie/wymagania/zaszlosci sa jeszcze do wziecia o ile nie myle sie: Czerwinski, Messing, Miesiac, Smolinski, Swist, Howe, Piszcz, Frankow. To tak na szybko. Na pewno jest wiecej niezlych na druga lige + cala gama obcokrajowcow, ktorzy w Polsce jeszcze znani nie sa.
Davv pisze:nie chce byc zlym prorokiem ale fakt ze druzyna jest w trakcie rejestracji to nie znaczy ze na pewno wystartujemy! juz tak sie zdazalo w polskim zuzlu ze mieli jechac a nie pojechali
Czyzbys delikatnie wycofywal sie z teorii, ze na bank w przyszlym roku nie wystartujemy?
Lublin Fan pisze:+ cala gama obcokrajowcow, ktorzy w Polsce jeszcze znani nie sa
Prosze, tylko nie to, nie mam ochoty ogladac zlepka jakis przecietnych bardziej niz mniej Chechow, Ruskow i innych Dunczykow.... Czy naprawde nie mozemy pojsc droga "poznanska" i poszukac ciekawych zawodnikow na polskim rynku? Z Kajochem Poznan juz nas ubiegl...a Kajoch to taki Kosciuch sprzed paru lat.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Lublin_Fan pisze: Nie wnikajac w sympatie/wymagania/zaszlosci sa jeszcze do wziecia o ile nie myle sie: Czerwinski, Messing, Miesiac, Smolinski, Swist, Howe, Piszcz, Frankow.
Tak właśnie weźcie Śwista i "załatwi" Nam sezon. To już przerabialiśmy z jego osobą. Więc z daleka od tego Pana.
Nie jednej osobie w klubie on krwi napsuł.
Więc właśnie o zaszłościach z zawodnikami trzeba pamiętać, aby nie popełniać po raz kolejny tych samych błędów.
Cooper pisze:Prosze, tylko nie to, nie mam ochoty ogladac zlepka jakis przecietnych bardziej niz mniej Chechow, Ruskow i innych Dunczykow.... Czy naprawde nie mozemy pojsc droga "poznanska" i poszukac ciekawych zawodnikow na polskim rynku? Z Kajochem Poznan juz nas ubiegl...a Kajoch to taki Kosciuch sprzed paru lat.Lublin Fan pisze:+ cala gama obcokrajowcow, ktorzy w Polsce jeszcze znani nie sa
Poniewaz nie napisales nic o riderach z USA czy Nowej Zelandii, to rozumiem ze 17 - letni Ricky Wells na 4 sezony jako nasz mlodziezowiec nie bedzie Ci przeszkadzal
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Wells przed podpisaniem kontraktu gdziekolwiek w Europie na pewno bedzie radzil sie Hancocka. A myslisz, ze on wie w ogole o istnieniu Lublina

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- Łoptymista
- Trener
Wie
Na pewno pamieta jak wozil go tutaj Jurek M.
Na pewno pamieta jak wozil go tutaj Jurek M.